Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max vs Galaxy S24 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnsan hem cahil hem yetersiz hem de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca maalesef ortaya saçma sapan yorumlar çıkabiliyor 🤓

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 ultra en mantıklısı f/p Yi düşüneceksin

• Türkiyede kaçak telefon yaygın ırakta İran da yarı fiyatına satılıyor telefonlar. Doğuda kaçak kullanmayan yok. Artmalı

• Henüz hakkındaki bilgiler çok taze veya söylenti düzeyinde olsa da iPhone 16 Pro Max'ın kıyas muhatabı sanki S24 Ultra'dan ziyade S25 Ultra. Çünkü şu an itibarıyla halen mevcut seriler - iPhone 16'lar yolda olsa da - iPhone 15 ile S24. S24 Ultra'nın Apple'daki karşılığı aslında iPhone 15 Pro Max.16 Pro Max değil. S24 serisi ile iPhone 16 serisinin çıkış yılları aynı olsa da vaziyet esasında bu. S25 Ultra çıkınca kıyas yapmak muhtemelen daha adil ve daha isabetli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma ile armut kıyaslaması olmuş şuan ki iPhone dan muhtemelen en iyi olduğu net konu ekrandır diye düşünüyorum. Malum dışarıda en net ekranı görülen telefon s24 ultra

• İos gerçek anlamda rezilliktir.

Lan stabilizasyon sıkıntı olmaz diye ilk çıktığında iPhone 14 aldım. Klavyede donuyordu telefon. Birde 2 3 ay düzelmedi.

Redmi note 9s kullanırken bile böyle sorunlar yaşamıyordum.

Ha sorun var mi androidte kesinlikle var. Ama bu sorunları kolay çözebilir sorunlar. Baska bir alternatif yazılımla halledilebiliyor.

İosta sorun yaşadın mı Apple'ın sknin keyfini bekleyeceksin ki güncelleme yayınlayıp düzeltecek.

Şuan s24 ultra ile devam ediyorum. Her yönden çok başarılı bir cihaz çıktı. Tek eksiği boyutu diyebilirim. Düz s24 snapdragonla gelse onu tercih edebilirdim.

• S24 Ultra dizaynı tam premium. Özellikler olarak, en başta ekran ve yenileme hızı ile ayfonun içinden geçer.

• Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye de zaten kuru yüksekten hesaplama yapacağını söylemişti

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ne çevreyi düşünmesi kafanız iyimi sizin kendi cebini düşünüyor Apple paraya doymuyor bu kadar saf olmayın bir markaya bağımlı olmak zorunda değilsiniz artık eski ios android farkı kalmadi

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahtan beri gülme krizi geçiriyorum yorumlarınıza bir insan bu kadar haklı olurmu ya

• Samsung'un eski amiral gemilerinde attığı kazıklar düşünülse bile Apple tercih sebebidir

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

• Yine bir "Elma" ile "Armut" kıyaslaması ve altına yazılan garip garip yorumlar.

??

• iPhone’ la Samsung telefonu mukayese etmek gerçekten akıl dışı bir durum. iPhone telefonla rekabet edecek bir marka yok. O yüzden deriim ki yeni dünya düzeni içerisinde sürekli kendini yenileyen ve teknolojiyi dibine kadar kullanan tek marka İPhone dur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.