Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 1 Ekim 2010; 3:57:17 >

• ver parayı gitsin bence..
    2oo liranın lafını ömür boyu işitmektense, ömür boyu sen onun lafını et :)
  • Ona bunun kırıcı olduğunu söyle
  • Vallahi boşuna demiyorlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye..Verin parasını bir dahada muhatap olmayın.
  • ben olsam yüzüne fırlatırdım ciddiyim,okurken bile sinirlendim,bana olsa öyle yapardım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

ben olsam yüzüne fırlatırdım ciddiyim,okurken bile sinirlendim,bana olsa öyle yapardım heralde.

Aynen öyle
    Hatta g**lük olsun diye 200 lirayı 5er liralık olarak bozdurur, lastikler, öyle fırlatırdım kafasına.
    O günden sonra her 5lira gördüğünde seni hatırlardı.
  • O parayı gidip o kadının yüzüne çarpmassan adam değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 23 Ağustos 2010; 22:17:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    2 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

ben olsam yüzüne fırlatırdım ciddiyim,okurken bile sinirlendim,bana olsa öyle yapardım heralde.

Aynen öyle
    Hatta g**lük olsun diye 200 lirayı 5er liralık olarak bozdurur, lastikler, öyle fırlatırdım kafasına.
    O günden sonra her 5lira gördüğünde seni hatırlardı.

o 5 liraları teker teker toplamasını izlemek isterdim

• 200 tl nin 100 tl sini 1$ lık bankotlara çevirttir diğer 100 TL sini 5 tl yaptır dansözlere yapıldığı gibi üzerine para yapıştır kesin çözüm
  • 200 lirayı hepsini 1 TL olacak şekilde bozdur.Ondan sonra teyzenin evine gidip teker teker teyzene fırlat eğer ne yapıyorsun derse Şeytan taşlıyorum dersin ne de olsa hacıymış anlar derdini
  • Teyzen daha önce bu tarz şeyler yapmıyorsa son zamanlarda bir sıkıntısı olabilir. Fevri davranmamak gerekir. Ne kadar kırılsan da o senin teyzen, dışarda biryere götür, konuş, dertleş yardımcı olmaya çalış. Bana biraz sıkıntıdaymış gibi geldi.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 1 Ekim 2010; 3:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

bilmiyorum... ne zor şartlarda para kazanıldığını , ailemin durumunu da biliyorum. yorumlarınızı okuyunca biraz yüzüm güldü, sağolun. annemi çok üzüyor, en çok da buna üzülüyorum. kendisi tek olduğu için senin de çocukların aramasın kocan ölsün diyormuş. ne istiyor anlamıyorum. geçen sene de bulaşık makinesi almıştı. şimdi geri istemiş. annem sarmış, dedim anneme öyle şey mi olur onun tutarsızlığı bu, oğlum görmek istemiyorum diyor, alırız birşekilde dedi. şimdi yapılan iyiliği yüze çarpmak, sonrasında geri istemek bu 'hacı'nın, müslümanlığın neresinde var...

İnsan sıkıntıya düşünce peygamber olmadıkça herşeyi yapabilir. Hacı demek kusursuz demek değil.
  • aga o menapoza giriyo şu aralar atlatıcaktır
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 1 Ekim 2010; 3:57:35 >
  • parayı topla ver üstüne de fazladan 10 lira koy bu da faiziydi dersin.
  • Parayı suratına fırlat ya da tam önüne atıp arkana bakmadan basıp git.
  • parayı ver bi daha kapımızı çalma yüzsüz, yazıklar olsun, seni teyzem diye çok severdim yanılmışım, bi daha beni ve ailemi arama, dersin sonra yanlızlıktan sıkılır yanınıza gelir sende ona kapıyı açma ölene kadar tek yaşasın bunu hal etti ooo

böyle teyze olmaz olsun
  • Bu olayın sizin tarafınızdan anlatılış biçimi, Bu şekilde haklı gözüküyorsunuz.
    ama Teyzenizin psikolojik sorunları yoksa eğer Bu yaptıklarının/ söylediklerinin belki sizin göremediğiniz bir nedeni olmalı.
  • Gibi mesaj attı ne demek oluyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.