Şimdi Ara

konu silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saygisizlik hicbir zaman insana yakisan bir hareket degildir. Paralari onun suratina carparak veya kotu soz soyleyerek sen sadece seviyeni belirlemis olursun. Yapcagin olay basit. 200 lira bulamiycagini sanmiyorum bul bi sekilde kendisine ulastir. Onun aldigindan emin ol tamammi teyze odestikmi simdi de eger konusup durursa birak cevap verme 65 yasinda atli dengesi yokmus gibi varsay. Olayi kapat arama sorma olsun bitsin.Gercekten Haci insanlarimiz uzerinde kotu bi izlenim birakmamak icin bu kimligi haketmeyen ama bu kimligin altina burunenlere "bide haci olucak" seklinde haci ifadesini kirleterek hitap etmeyelim mumkunse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

ben olsam yüzüne fırlatırdım ciddiyim,okurken bile sinirlendim,bana olsa öyle yapardım heralde.

Aynen öyle
    Hatta g**lük olsun diye 200 lirayı 5er liralık olarak bozdurur, lastikler, öyle fırlatırdım kafasına.
    O günden sonra her 5lira gördüğünde seni hatırlardı.

puhaha o nası bi fantezi :D:D ahjaha güzelmiş ama. yapılır yani sağlam :D
  • Ne oluyor hacı olunca? geçin bunları....
  • kardeşim bana kalırsa git kapısını çal ve 200 tl yi at suratına ve deki benimde senin gibi bi teyzeye ihtiyacım yok! (ciddiyim) ver gitsin sonuçta sen istememişsin pparayı
  • eğer geri ödeme imkanın varsa

200 tllik banknotun üstüne kurşun kalemle iyi bir not yaz. koy zarfa. götür kapısının zilini çal. tek kelime etmeden. ver ve arkanı dönüp uzaklaş.
  • 200 tl yi. 5 kurusluk madeni paraya cevir, sonra doner bicagina oturtup dondur, madeni paralari da isitip isitip ustune at, hem her tarafina da gelmis olur..
  • para yerine sevgi yazan kağıtlar ver ona sevginin para olmadığını açıkla

her ne kadar para sevgi olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 24 Ağustos 2010; 11:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

teyzem! bundan 5 ay önce 200 tl vermişti, üniv öğrencisiyim ve çok sevinip dua etmiştim. teyzem tek başına -enişte yıllar evvel vefat etmişti- olduğu için sürekli sorun çıkarmaya başladı ve 1 ay önce beni arayıp annen şu kadar para borcu vardı versin dedi, bende çok alındım hırsız değiliz sonuçta ve çalıştığım için de vereyim ne kadar, beni çok hayal kırıklığına uğrattım dedim o da yüzüme kapattı. ( bu sırada geçen günler içerisinde annemlere işte size şunu aldım, şurda yardım ettim gibi laflar edip hepsini geri istemiş..)

biraz evvel bir mesaj daha geldi 'nankör, sana vereceğime ihtiyacı olan birine veririm, bana teyze demene ihtiyacım yok' gibi bir mesaj geldi. o kadar üzüldüm ki, hiç beklemiyordum çünkü yakın olarak görüyor(d)um.

şimdi bana o parayı 'bir düşünce olarak' haram ettiği için geri vermeli miyim? düşüncem o zaman iyilik yaparak verdiği parayı geri istediği için şu ramazan ayında o günaha girmiş oluyor, sonuçta ben ondan para istememiştim. ve bu kişi ''hacı'', sevgili arkadaşlar.

velhasıl içim bir garip, böyle yazılar okuyordum ama şu an canım çok sıkkın ve ilk olarak sizle paylaşmak, bir nebze olsun acımı hafifletmek, gelen yorumlara göre ne yapacağımı şekillendirmek istedim.

birader insanin imani agzinda degil, gonlundedir . ben ne hacilar gordum

o parayi vermisse basindan , sonradan haram edemez. cunku o an verirken kendi istegi ile verms, borc falan kaydi kosmamis yapilan hayir geri alinmaz ayiptir ya . ama sen gene ver parasini geri....

+1

200 lirayı git direkt ver ne konuş ne de yüzüne bak.

• 200 lirayı ver ve bidaha konuşma...çevremde butür insanlar barındırma bile nekadar ayıp bişe...
  • paramı verin paramı
  • sen benim gibi yiğene kurban ol kemçük de
  • Ben olsam 200TL nin üzerine 1TL daha koyar bu senin paran buda çay parası teyze dedikten sonra.. Git bir çay bahçesine çayını içerken insanların nasıl kalbini kırdığını bir düşün derdim.
  • bi kaç kişi dışındaki herkes asmış,kesmiş,paraları kadının suratına bile çarpmış.ben olsaydım böyle yapardım,şöyle dersini verirdim falan filan.sizin başınıza gelseydi söylediklerinizin çoğunu yapamazdınız.bu yorumlara söylenecek en güzel söz ''bekara karı boşamak kolaydır.''
  • Ben olsam 200 lira yı suratına atarım bide cebimden 1 lira çıkarırıp al buda sadakan olsun ramazanda sevaptır derim. Bidaha arama beni Allahından bul rezil karı derim çarpar çıkarım kapıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Ben olsam 200 lira yı suratına atarım bide cebimden 1 lira çıkarırıp al buda sadakan olsun ramazanda sevaptır derim. Bidaha arama beni Allahından bul rezil karı derim çarpar çıkarım kapıyı.

Forumda gaza getiren dakikalarrr !
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

eğer geri ödeme imkanın varsa

200 tllik banknotun üstüne kurşun kalemle iyi bir not yaz. koy zarfa. götür kapısının zilini çal. tek kelime etmeden. ver ve arkanı dönüp uzaklaş.

Yok hocam o karı sonra kesin şöyle der getir yine paramı

İnanmaz ve ister çünkü paraya doymamış bir p*çtr kusura bakmayın çok sinirlendim. Böyle kişileri çok tanıdım bende çok sinir bozucu tipler
  • Git kapısına parayı eline ver al paran de muhattap olmadan git bence..
  • Git çal kapısını al buda bana borç verdiğin para istersen say de çık git. Durumunuz ney bilmiyorum ama neyi geri istiyorsa ver ondan sonrada yol ver.
    Bunalımdaki insan 180 derece dönmez. Sözünden döneninde bihada sözüne güvenilmez. Aranız tekrardan düzelse sen ondan her harçlık alışında bu aklına gelmicekmi? Yada yüzüne baktığında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.