Şimdi Ara

Konu silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanTasd -- 13 Şubat 2020; 14:24:3 >

• çetrefilli iş sizden şikayetçi olan sizi ifşa eden bu kadın kim aynı okuldamısınız ??
  • güney-666 G kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Telefonda cinsel icerikli konusmalar yapmayin kimseyle. Bunu gerek burada, gerek ozel hayatimda herkesle paylastim. Kimin, ne yapacagini kesinlikle bilemezsiniz. Ayni zamanda alkollu ya da madde etkisinde bir kadinla cinsel iliski de yasamayin. Sabah sizin hakkinizda sikayetci oldugu anda isiniz biter.

Iftiraya ugramaniz durumunda agzinizi bile acmaniz cok zor oluyor. Bu mesaji okuyanlar buyuk bir ders alabilirler bu durumdan. Hayat lay lay lom degil.
  • İyi bşr avukat tut. O ahlaksız kadına da sana saldıran....larada hakkını yedirme. Eski mesajlardan zaten işin aslı anlaşılıyor. Mahkeme de bence anlayacaktır.

Ayrıca özel mesajlarını yayınlaması Özel hayatın gizliliğini ihlal olabilir avıkatın sana doğrusunu söyler.

Ama bence özel mesajları yayınlaması suç. Sakın pes etme kardeş. Hakkını ara.
  • Yazdıklarını okuyunca üzüldüm geçmiş olsun. Seni darp eden malum tayfa yüzünden otobüse bile tedirgin biniyorum elim yanlışlıkla bir yere çarpar da adımız tacizci ye çıkar diye. Üstteki arkadaşın dediği gibi geri adım atma hukuki olarak sonuna kadar hakkını ara.
  • Sen niye tanımadığın adamları evine davet ediyorsun? Macera mı arıyorsun?
  • Olayı onlar anlarsa herkes yavaş yavaş anlar diye düşündüm.
  • Elinde olan bütün delilleri sosyal mecralar da paylaş . Bütün çevrene göster .Kendine destekçiler bul . Olayları bize anlattığın gibi anlat . Tehdit edildiğini dahi söyle .
    Geri durma .Dava aç. Avukat tut.
    Haksızsan vay haline
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Avukatım ile görüştüm, bütün delilleri gösterdim. Olaydaki her bir kişi için dava açmamı önerdi, elimizdeki deliller ile çok rahat kazanacağımızı, 1-3 yil arası hapis cezası alacaklarını ancak muhtemelen adlı para cezasına döneceğini ve hükmün açıklanmasını geriye bırakma olacağını, bütün unsurları hesaba katınca da 100bin civarı maddi manevi tazminat alabileceğimizi söyledi. Olay öncesi ve sonrasında dediğiniz tarzda bir şey yapmamamın iyi olduğunu soyledi. Suc unsuru barindiran herhangi bir fiilim yok. Sanırım avukat için kolay bir dava.
  • Dava et.
  • Bas davayı gitsin açıkçası, beklemek bile saçma. Ah şu tip kadınlar var ya... Yatacak yerleri yok vallahi ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.