< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc ci -- 6 Mart 2021; 18:9:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc ci -- 6 Mart 2021; 18:9:51 > |
çok geçmiş olsun resmen rezillik. göçükten sonra honda çizgisini belli etmişti zaten servis anlamında.
birde biraz paragraf atıp. şu yazıda dpf fiyatını büyük punto ve kalın harfle gösterirmisiniz. 15bin düz punto olunca çok önemsiz gibi algılanıyorda. . |
binlerce dizel araba gerek düşük devirde, gerek yüksek devirde kullanılırken, bir tanesinde bile DPF çatlamazken, bu nasıl çatlıyormuş? at yalanı seveyim inanı. fabrikadan hatalı üretilmiş bir DPF başka açıklaması yok. honda adam olsa, bu DPF'leri kimden alıyorsa açar ona bir telefon, "kardeşim hatalı mal vermişsiniz, size çatlak DPFi iade ediyorum, bana yenisini gönderin, müşteriyi mağdur etmeyelim." derdi.
|
Ben Honda alıp binen insana üzülmem. Size geçmiş olsun. Ama sağı solu durduğu yerde göçen arabayı kullanıcı hatasına bağlayan bir firma var ve siz bunu göre göre bu firmadan araç alıyorsunuz, başınıza gelen ilk şeyde sorun yine kullanıcı hatasına bağlanır. Hiç düşünmediniz mi durduğu yerde göçen arabayı kullanıcı hatasına bağlayan firma diğer sorunları ne yapar ? :)
Senelerce bu forumda DSG üzerinde VW muhabbeti döndü. Bende eleştirdim yine eleştiririm ama adamalar en azından alıp, onarıyor. |
Honda servisinin bu tutumundan dolayı alacağım varsa da almam bu aracı, paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
Top çarpmış kullanıcı hatası.
Geçmiş olsun |
Bu Honda’nın müşteri hizmetleri servisi kendisi 5 para etmez
Daha 6000 bindeki aracın dpf bu hale geliyorsa ve tutumları böyle ise benim gözümde ha Honda markası ha evden atttıgım çöp ikiside aynı değerde. |
Şimdi şu parça 15 bin lira he?
|
aynı durum Japonya veya ABD'de yaşansa ve aynı cevabı verselerdi (vermezlerdi gerçi) , o bayinin kaba etinden kan alırlardı kan. Bizde Müşteri Hizmetleri malı alıncaya kadar çalışır. Malı aldıktan sonra Allaha emanetsin.
|
BU KONULARLA ALAKALI YURT DIŞINDA YAŞADIGIM TECRÜBELERİ VE DAVRANIŞLARI DİNLEMEK İSTERSENİZ ÖZELDEN SİZE UZUN UZUN YAZABİLİRİM . BURDAN İNSANLARIN AKLINI BULANDIRMAK SİYASİ KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM . GÖÇÜK KONUSUNA GELEYİM DİLERSENİZ . GÖÇÜK KONUSUNU YAZAN YOUTUBERLARIN HEPSİNİN TEK TEK VİDEOLARININ KALDIRDIGINI GÖRMÜŞSÜNÜZÜDÜR. BU ÜLKEDE HERKES PARANIN PEŞİNDE NE OLDU O GÜVENİLİR YOUTUBERLAR ? HANGİSİ NE KADAR KONUŞABİLDİ ! HEPSİ HONDA TÜRKİYE YE (GEBZE YE ) ÇAGRILIP GAZLARI ALINDI VE HEPSİ YOUTUBE DEN VİDEOLARINI KALDIRDILAR . TABİ O SIRADA HONDA TÜRKİYE İLE ONLAR ARASINDA NE YAŞANDIGINI TAHMİN ETMEK KOLAY OLACAKTIR ! BU MAGDURİYETİMİ HONDA PLAZA REKLAMI YAPAN YOUTUBER !! LA DA PAYLAŞTIM TABİ GERİ DÖNÜŞ OLMADI . BUNLARIN SAHTE YÜZÜNE KANMAYIN
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 11:11:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 6 Ekim 2018; 14:35:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 11:18:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 24 Eylül 2018; 14:21:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 11:28:7 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 11:36:37 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 11:42:30 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |