Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
14
Favori
60.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
307 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorod

Ben Honda alıp binen insana üzülmem. Size geçmiş olsun. Ama sağı solu durduğu yerde göçen arabayı kullanıcı hatasına bağlayan bir firma var ve siz bunu göre göre bu firmadan araç alıyorsunuz, başınıza gelen ilk şeyde sorun yine kullanıcı hatasına bağlanır. Hiç düşünmediniz mi durduğu yerde göçen arabayı kullanıcı hatasına bağlayan firma diğer sorunları ne yapar ? :)

Senelerce bu forumda DSG üzerinde VW muhabbeti döndü. Bende eleştirdim yine eleştiririm ama adamalar en azından alıp, onarıyor.
    haklısınız ama burda derdim marka kötülemek veya markaya zarar vermek degil derdim . Derdim insanlara sesimi duyurup böyle bir durumda kalacak insanların nasıl davranması gerektigini ögrenebilmek ve böylece süreci dogru yönetebilmek . Burda en büyük suçun beni kandırdıgını düşündügüm ve malına ilk fırsatta arkasını dönen HONDA AYIŞIĞI nın olduğunu söylemek isterim . Öyle bir haldelerki sanki bu arabanın markası DACİA ben gidip HONDA dan destek almaya çalışıyormuşum gibi hissettiriyolar ve insanı salak yerine koyuyorlar

• ekşi sözlük
    14 eylül 2018 honda ayışığı rezaleti
    https://eksisozluk.com/14-eylul-2018-honda-ayisigi-rezaleti--5785428

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede paranla rezil oluyorsun arkadaş. Nefret ediyorum resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz mahkemeye gidip, araçsız kaldığınız günler dahil maddi manevi tazminatı isterseniz. ayrıca sonuna kadar mücadele ederseniz. herkes böyle davranırsa bu işler çözülür. yavaş yavaş olacak. geçmiş olsun.

DPF si en sorunsuz araç DCİ motorlar.
  • 3 AY önce araba alırken eşime Honda civic alalım dedim, hatta ısrar bile ettim. Arabadan anlamayan eşim HONDA almayalım dedi. Bende onu ikna edemediğim için almaktan vazgeçtim. Meğer kadın anlıyormuş be.

Çok geçmiş olsun. Burda resmen Honda Türkiye nin ve yetkili servis in rezilliği var. Her araçta sıkıntı olabilir kul yapımı sonuçta ama daha 6000 km ilk araç için yaptıkları muamele Honda alacaklar için düşündürücü.

Ulan o çok konuşulan doğuş bile arabamın garantisi bittiği halde hatta ilk bakımın yapılmamış olmasına karşı yine de iyi niyet dedi ve %70 indirimli aracı tamir etti. Gerçi ufak sorundu ama yine de tutumları alkışı hak ediyor.

Hukuki süreç sizin adınıza sonuçlanır.

Biraz sabredin

Geçmiş olsun tekrar

• Japon tofaşçıları nerede? Kafalarını kuma gömmüşler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

https://eksisozluk.com/14-eylul-2018-honda-ayisigi-rezaleti--5785428
    çok teşekkür ederim
  • Her zaman söylemişimdir Japonlar dizel araç yapmasını beceremiyor.

Toyota,Honda gibi arabaların benzinlilerine eyvallah ama dizellerine yaklaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Japon tofaşçıları nerede? Kafalarını kuma gömmüşler herhalde.
    valla arkadaşım bende hondacıyım ama artık kral çıplak demenin vakti geldi !
  • pc ci kullanıcısına yanıt
    VAG grubuna Doğuş yüzünden demediğini bırakmayanlar, Honda Türkiye'nin özellikle son 2 yıldır tutumuna tek laf etmiyor. Kullanıcı hatasıymış... Fotoğraflarda DPF zaten tertemiz. Bence bu araçta sensör problemi var. Honda Türkiye'de fabrika merkez servisi var mı? Aracınızı inceleyebiliyorlar mı? Eğer öyle bir prosedür varsa mahkemeden önce ona da başvurun çünkü mahkeme uzun ve yıpratıcı bir süreç ne yazık ki... Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun.dpf fabrikasyon hatalı gibi duruyor.6000 km dpf kolay kolay bozulmaz.ne düşük devir ne yüksek devir 6000 km lik arabada dpf arıza vermemesi lazım normal koşullarda.

ülkemizdeki akaryakıt kalitesi yeni motor teknolojilerine pek uyumlu olamıyor maalesef.bir süre daha bu tarz sıkıntılar honda idtec motorlarda görülebilir.buna göre honda türkiye gerekli donanımsal ve yazılımsal düzeltmeleri yapacaktır.elbette bunlar zaman alıyor.olan müşteriye,vatandaşa oluyor.

mahkeme süreçlerinizden vazgeçmeyiniz ve meseleyi sonuna kadar götürmenizi tavsiye ederim şahsen.aracınızı ya kullanmayınız ya da sökülen arızalı dpf parçasını saklayınız.deliller önemli.tekrar geçmiş olsun.

son olarak motor yağ durumunuzu sık sık kontrol ediniz.yağ hataları da normal değil gibi.
  • ülkemizdeki akaryakıtlar neye göre üretiliyor peki? bu standart yeni motor teknolojilerinin neyini kapsamıyor yada neye göre üretilmesi gerekiyor
  • yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, japon dizelleri sorunlu. corolla dizeller yağ yakıyor. civicler işte böyle.

ama ya TDi, HDi, DCi lar? taş gibiler maşallah. benim psa 1.6 hdi'ye veriyorum ucuz mazotu, bana mısın demiyor kerata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Eylül 2018; 14:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

ülkemizdeki akaryakıtlar neye göre üretiliyor peki? bu standart yeni motor teknolojilerinin neyini kapsamıyor yada neye göre üretilmesi gerekiyor
    bizim motorinlerin kükürt oranı yüksek. benzinlerin de oktanı düşük.
  • Honda rezillik, kepazelik onda. Geçmiş olsun.

• Japon hondaya kadar ulaşmaya çalışın, kesinlikle hukuki mücadeleyi dibine kadar götürün en ufak zararınızı hatta araçsızlıktan dolayı ödediğiniz yol masraflarını bile faturalandırıp isteyin. Bunlara böyle yaranılır

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim buradan ve ekşi sözlükten insanlar çok duyarlı davranıyor magduriyetime . inşallah diger insanlara da sesimizi duyururuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

ülkemizdeki akaryakıtlar neye göre üretiliyor peki? bu standart yeni motor teknolojilerinin neyini kapsamıyor yada neye göre üretilmesi gerekiyor
    bildiğim kadarıyla anlatayım.yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar beni de aydınlatsınlar.

bizde rafineriden katkısız yakıt çıkıyor(bunun kalitesi avrupa standartlarında olabilir,yaşadığımız kötü yakıt sorunu bundan kaynaklı değil) ve daha sonra her firma kendi katkı maddelerini ekleyip öyle satıyorlar son kullanıcıya.bu birinci varyasyon.

ikincisi ise daha vahim. akaryakıtın taşındığı tankerler,istasyonların yeniliği ya da temizliği(depo temizliği,pompa cihazlarının temizliği,kalitesi vs.) belki kullanılan filtre sistemlerinin bakımları vs vs daha bir sürü bu tip ince ayrıntı neticesinde içeriğini net bilemediğimiz o yakıtlar bizim yüksek teknolojili hata kabul etmeyen motorlarımıza gönderiliyor (mecburen).

bu işler özellikle avrupada çok daha denetimli ilerlediğinden ve araç üreticileri ile akaryakıt sağlayıcılarının ortak çalışması ve işbirliği neticesinde son kullanıcı bizim burdaki gibi etkilemiyor olabilir.bizim burda ise neredeyse herşey karadüzen diyebilirim ki bu istasyon ağını yine iyi kurmuş adamlar.çok daha kötü olabilirdi.o zaman biz yeni teknolojili araçları satın alıp kullanamazdık.bizim ülkemizde yeni teknolojili araç satmazlardı/satamazlardı.eski tip motorları satarlardı bizlerde o araçları satın alıp ooo çok güzel araba falan diye kullanırdık :D

akaryakıt kalitesi çok çok önemli.özellikle son ve yeni nesil teknolojik motorlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 14 Eylül 2018; 15:9:39 >

• Büyük geçmiş olsun. Hakkınızı umarım fazlasıyla geri alabilirsiniz ve bu kendini bilmez bayiler de cezasını çekerler.

Otomobilin parçasının arızalı olması ayrı bir konu, asıl büyük sıkıntı bunu kabul edip direk değişim yapmayan ve sizi suçlayan bayi davranışlarıdır bence. Global Honda bu konuyu duysa bu bayiye çok büyük yaptırımlar uygulayabilir. Hep aklıma gelir acaba Honda'nun bu dizel motorlu araçları nasıl diye, burdan direk fikir sahibi olmuş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, japon dizelleri sorunlu. corolla dizeller yağ yakıyor. civicler işte böyle.

ama ya TDi, HDi, DCi lar? taş gibiler maşallah. benim psa 1.6 hdi'ye veriyorum ucuz mazotu, bana mısın demiyor kerata
    maşaallah de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.