Şimdi Ara

Mis Süt İçen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde SEK süt kullanırdım ama ucuz diye MİS süt aldım ŞOK'tan. Latte yapmak için basınçlı buhara tuttum. Normalde köpürüp, kremalaşan süt, bu kez su gibi kaynadı :/ Bu sütün içinde su olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mis Süt Hakkında: Güvenilir mi, Neden Ucuz?

Mis Süt Güvenilir mi?

Mis Süt, uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren ve Türkiye'nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticilerinden biridir. Mis Süt ürünleri, sıkı kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilmekte ve güvenle tüketilebilmektedir.

Mis Süt Neden Ucuz?

Mis Süt ürünlerinin fiyatlarının rakiplerine göre daha uygun olmasının birkaç nedeni vardır:

• Büyük ölçekli üretim: Mis Süt, büyük ölçekli tesislerde üretim yaparak maliyetlerini düşürür.
    • Verimli dağıtım: Mis Süt, ülke çapında geniş bir dağıtım ağına sahiptir, bu da nakliye maliyetlerini en aza indirir.
    • Rekabetçi fiyatlandırma: Mis Süt, ürünlerini rekabetçi fiyatlarla sunarak tüketicilere uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Mis Bakraçlık Süt Yorumları

Mis Bakraçlık Süt, bakraçta pişirilmiş yoğurttan yapılan geleneksel bir Türk süt ürünüdür. Tüketiciler, Mis Bakraçlık Süt'ün lezzeti, kalitesi ve uygun fiyatından memnun kaldıklarını belirtmektedirler.

Mis Günlük Süt Yorumları

Mis Günlük Süt, taze günlük sütten üretilmiş bir üründür. Tüketiciler, Mis Günlük Süt'ün tazeliğinden, lezzetinden ve besin değerinden memnun kalmaktadırlar.

Mis Süt Yorumları

Genel olarak, Mis Süt ürünleri tüketiciler tarafından olumlu karşılanmaktadır. Tüketiciler, Mis Süt ürünlerinin lezzetli, kaliteli ve uygun fiyatlı olduğunu belirtmektedirler.

Bakraçlık Süt Ne Demek?

Bakraçlık süt, bakır kaplarda pişirilerek yapılan bir yoğurt türüdür. Bakraçlar, ısıyı eşit şekilde dağıttığı ve yoğurda hafif bir bakır tadı verdiği için kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şu an en kalitesiz sütlerin başında gelen mis marka
  • Bırak marketten aldıgın sütü ineğin memesinden akan süte bile güvenemiyor insan dünya çok değişti.
  • Torku nasıl arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklc1922

Torku nasıl arkadaşlar ?

Mis ' den daha iyidir ama sütü riske girilecek bir ürün değil. Paraya kıyın günlük sütünüzü alın 3.50TL çok bir para değil.
  • quote:

Torku nasıl arkadaşlar ?

Kuvvetli

• eklc1922 kullanıcısına yanıt
    220 nevtonmetre (nm) diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoppeR. -- 20 Aralık 2015; 12:38:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Tork Nevtonmetre ile ölçülür.
  • Artcoree A kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam nm'yi nanometre olarak hatırladım
  • Yarım yağlısını 1,60'a aldım. Gerçek süt değildir heralde
  • Ben 2- 3 yıldır mis süt kullanırım sıkıntı olmadı. Devammm f/p sütü arkadaşlar herkese tavsiye ederim

Ayrıca mis peynir, yoğurt ve ayranda kullanıyorum gayet iyiler. Ucuzlar hem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Torku nasıl arkadaşlar ?

Mis ' den daha iyidir ama sütü riske girilecek bir ürün değil. Paraya kıyın günlük sütünüzü alın 3.50TL çok bir para değil.

çok bi para değil demişsin de hocam 2tl fark oynuyor. ayda 60tl azımsanacak bi para değil günümüz koşullarında.
  • Tadından anlarsınız zaten hocam içinde su olup olmadığını.Bence bolca su katıyorlar ucuz sütlere

• Markette pakrtin icinde ki sutlerin hicbiri sut deÄŸil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse pastorize alın arkadaşlar. UHT sütün sütlüğü tartışılır, açık sütler zaten sıkıntılı.
  • Yoğurt olmayan günlük sütler

A101 in sütü birşah günlük süt
    Torku günlük süt
    Ülker içim günlük süt

Bu sütler her türlü deneme yapmama rağmen yoğurt olmadı. Birşah süt biraz katı muhallebi gibi tuttu lakin tadı çiğ süt gibi yerken biraz rahtsız ediyordu. Diğerleri cıvık muhallebi gibi olup çiğ süt tadından dolayı hiç yenemeyecek kadar kötüydü.
    Defalarca denedim hep aynı oldu.

Köyden aldığım süt ve şokun mis günlük sütü taş gibi tuttu. En güzeli köy sütü oldu sonra mis günlük süt.
    İkisi de güzel oluyor.

Diğer tutmayan sütlerin pastörize sıcaklıklarından şüpheliyim. Pastörize değilde biraz daha uzun gitsin diye uht işlemine yakın sıcaklıkta mı işlem görüyorlar yoksa antibiyotik kullanan ineklerden süte mi geçiyor bilmiyorum ama yoğurt yapmasını bilen biri olarak kattiyen yoğurt olmadılar. Bir tek birşah süt yoğurda benzeyen bir muhallebi gibi oldu oda yerken rahatsız ediyordu. Çiğ süt kesilmiş yoğurt gibi tadı oldu üç süt markasının.

Bu markalardan yoğurt yapabilen varsa resim ve nasıl yaptığını paylaşırsa makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 13 Temmuz 2019; 21:18:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzel süt yıllardır pınar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.