Şimdi Ara

kalveyeye bol şekerli çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klavye ye bol şekerli çay döküldü bazı tuşlar çok ser basıyor acaba nasıl etsem yardım edebilirmisiniz???

• Sök tuşları temizle.. Ama yani soradan da ne kadar kullanışlı olacak ki klavye.. Al yenisini çok birşey değil ki..
  • şu anda yenisini alamam işin tersi multümedia tuşları daa berabt
  • Tuşları topluca çıkarıp silmek ve tuş aralarını kazımak mantıklı bu arada tuşlarıda temizlemek iyi olur Temizlik mabında

Klasik klavyeler en güzeli benim bugüne kadar 5-6 bardak cola 3-4 bardak su 4-5 bardak çay döktüm ama yine çalışıyor
  • Hocam Allahtan laptop klavyesi değil... Klavye hasar görmez, görse de ne kadar ki klavyelerin fiyatları.. Tek tek tuşları sök sil, sonra da içini sök, klavye altı plastiği yıka, elektronik aksamlara da alkolle müdahale edersin. Zaten klavye içerisinde çok az elektronik aksam vardır.
  • Forumdan birisi çamaşır makinesine atmıştı. Pırıl pırıl olmuştu klavye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sade Süt İçemiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi sil düzelir o düzelmezse yenisini alırsın 40 ytl ya düşünsene laptop klavyesi olsa 200 ytl bunada şükür diyeceksin napalım..
  • açtım içini biraz temizledim idare eder bizi

yardımı için herkese tşk.
  • elektronik aksamı sök köpük köpük yıka kurula bişe olmaz yeni gibi olur
  • eğer klavyeyi söktüysen şasi sinde beyazlanmalar vardır orayı ufak sert bir fırcaya tiner dökerek temizleyebilrsin...
  • beyazlanma filan yoktu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.