Şimdi Ara

Evliyken başkasına aşık olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında tam Türk dizisine konu olacak bir şey Bir arkadaşım bu durumun içinde de. Yani sevmeden öylesine evlenmişler, kötü değil araları, bir alışkanlık var tabi, 5-6 yıllık evliler. Ama çocuk başkasına aşık oldum diyor, hayatımın aşkı diyor. Böyle olsaydı siz anlaşıp boşanıp, o kızla mı evlenirdiniz?

Ben olsam, boşanırdım açıkçası anlaşmaya çalışıp. Aşk insanın başına çok nadir geliyor. Birtakım toplumsal kurallar yüzünden bunu ıskalamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 5 Şubat 2020; 2:43:7 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evliyken Başkasına Aşık Olmak

Evliyken başkasına aşık olmak, son derece zorlu ve duygusal açıdan yıpratıcı bir durum olabilir. Bu durumda ne yapmanız gerektiği sorusunun tek ve doğru bir cevabı yoktur, çünkü herkesin yaşadığı durum farklıdır. Ancak, bu duruma yaklaşırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar şunlardır:

Dürüst Ol:

Öncelikle, eşinize karşı dürüst olmanız önemlidir. Onlara hissettiklerinizi açıklayın ve bu durumun evliliğiniz üzerindeki etkisini tartışın. Dürüstlük, zor bir yol gibi görünse de, uzun vadede her iki taraf için de daha iyidir.

İlişkinizi Değerlendirin:

Evliliğinizdeki sorunları ve hangi ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını düşünün. Eşinizle iletişim kurmayı deneyin ve evliliğinizi kurtarmak için birlikte neler yapabileceğinizi tartışın.

Sınırlar Belirleyin:

Eğer eşinizle ilişkinizi korumak istemiyorsanız, diğer kişiyle olan etkileşimlerinizde sınırlar belirlemeniz önemlidir. Açık ve net bir şekilde ilişkinin romantik bir yöne gitmeyeceğini belirtin.

Zaman Ayırın:

Evliyken başkasına aşık olmak, duygusal bir karmaşadır. Bu nedenle, bir karar vermeden önce kendinize zaman tanıyın. Düşüncelerinizi ve hislerinizi bir terapistle veya güvendiğiniz bir arkadaşınızla tartışmak faydalı olabilir.

Profesyonel Yardım Alın:

Bu zorlu durumla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir ilişki terapisti veya danışmanından profesyonel yardım almanızı öneririz. Terapi, duygularınızı işlemenize, ilişkilerinizi anlamamanıza ve en iyi kararları vermenize yardımcı olabilir.

Sonuç:

Evliyken başkasına aşık olmak, karmaşık ve zorlu bir durumdur. Doğru ya da yanlış cevap yoktur ve herkesin içinde bulunduğu duruma en uygun şekilde karar vermesi gerekir. Dürüstlük, kendini değerlendirme, sınırlar belirleme ve gerekirse profesyonel yardım alma yoluyla, bu zorlu dönemi en iyi şekilde atlatabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle iki durum var.
    Eğer şimdiki eşine aşık değilse zaten kalbi radar durumundadır aşık oldum dediği kişiyle olmasa bile muhtemelen başkasına tutulur ilerde, o yüzden çok sıkıntılı.
    İkinci olarak aşık oldum dediği kişiden emin olmalı. Belki temel bir kaç görüş farklılığı aşkın önüne geçecek ve yuvasını bozduğuna değmeyecek. Gerekirse etik bir şekilde görüşmesinde ben sakınca görmem. Ancak ileri gidilmemeli ve sınırlı olmalı bu görüşmeler.
  • Aşk cinsel arzu temellidir, 31 çekerim geçer.
  • Aşk kadar b*ktan bir duygu yok resmen bütün zaaflarını açığa çıkarıyorsun sonra gelen geçen vuruyor
  • Çocuk yoksa boşanırım, varsa boşanmam. Tabi aşık olduğun kişiyi tanımalisin ve onun da sana aşık olduğunu bilmelisin. Arayış içinde olup da hafif sende bı yürek kipirtisi yapan birine aşık olduğunu sanmak ayrı bi olay.
  • Bence o heyecansız hayatına heyecan arıyor
  • Niye olayım
  • Esim beni cidden seviyorsa Kendime kizarim. Ve esimi sevmeye devam ederim
  • kuma getirsin kuma
  • Sevmediğin insanla evlenmeyeceksin kardeşim. Hiçbir kadına bunu yapmaya hakkın yok. O kadın kendini bundan sonra toplayabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84347B41A

Sevmediğin insanla evlenmeyeceksin kardeşim. Hiçbir kadına bunu yapmaya hakkın yok. O kadın kendini bundan sonra toplayabilir mi acaba
    Bunu insanların %90'ı yapıyor ama
  • someguy sen şu steam atölye deki ark itemfinder yorumlarindaki habire boş yapan sorunlu kişimisin ?
  • Hangisi güzelse onunla devam
  • İkisini de idare etmeye çalışırım.
  • ben zamaninda hayatımın aşkını bulduğum için ona buna bakmam. yuvama devam ederim
  • 10 yıl sonra da başkasına aşık olmayacağının garantisi var mı, ben her güzel kıza aşık oluyorum mesela. Iyi şimdi boşansın, 10 sene sonra bir daha boşanır. Bence yapması gereken bu karaktersizlikle boşanıp bekâr yaşaması olurdu, evlilik olmadan gitsin istediği kadar kıza aşık olsun
  • Gerçekten aşıksam ve o da bana aşıksa bunu eşime söylerim eşimde kendine bulsun bir tane :)
  • Aşk evlilikleri ne kadar sağlıklı bir Araştırın. 6 yıllık eşi var sıkıntıları yok birşeyi yok otursun oturduğu yerde

Şu anki eşinden boşansın o Sevdiği kız ile evlensin. Çok gezmez 3 aya arar eski eşini
  • Bi ay felan sözde aşık olduğu kadını görmesin bakalım gerçekten aşık mı yoksa sadece istiyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Aşk cinsel arzu temellidir, 31 çekerim geçer.
    Bende öyle düşünüyordum da öyle değil bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.