Şimdi Ara

İŞYERİNDEKİ HERKESE KARŞI TRİPLİYİM [SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ ? ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam servisteyiz eve dönüyoruz, servis kapımın önüne kadar bırakıyor beni, diğer şirket çalışanları hepsi birbirine yakın oturuyor ben onlara biraz ters yerde oturuyorum aramızda arabayla 15 dakika falan var yani, neyse serviste giderken, patron dedi osman senin evide bizim oralara taşıyalım ya dedi , o öyle deyince arabayı kullanan müdür dediki evet ya osman bizi çok yoruyo dedi, bunları söylerken tabi gülüyolar ciddi değil kimse, sonra oda öyle deyince arkadan bi çalışan dedi osman otobüsle gidip gelsin bi başkası dedi osmana akbil alalım gırgır şamata falan takılıyolar ama atladıkları bi olay var, ben gülmüyorum gayet ciddiyim çok içerlendim moralim bozuldu, serviste giderken eve baya uzağız, dedim müsait biyerde inebilir miyim ? hafiften yavaşladı araba neden nereye gidiceksin dedi, eve dedim. öyle deyince bidaha hızlandı osman şaka yapıyolar ya ciddiye alma dedi, ben biraz daha sesimi yükselterek MÜSAİT BİR YERDE İNEBİLİR MİYİM ? dedim, osman yaa falan diyor, ben bidaha musaıt bır yerde ınebılır mıyım dedım hayır dedi, hala gidiyoruz, sonra ışıklarda durdu araba, öyle olunca ben hadi iyi akşamlar deyip indim arabadan, arkamdan osman gel buraya osman yapma etme falan filan diyolar umrumda değil. .. sonra atladım otobüse geldim eve, sabahları kapımın önüne gelmeden 20 dk önce beni uyandırıyolar osman bey günaydın 20 dk sonra oradayız diye, yine aradı bu sabah açtım, dedim ben otobüsteyim siz devam edin, osmann napıyosun sen yaa offf falan dedi, sonra şirkete geldim surat 5 karış tabi, patron falan geldi dedi osman sana şaka yaptık ya nolur üzme bizi de kendnide yapma etme falan dediler, ben suratlarına bile bakmıyorum hala triplerdeyım siz olsanız ne yapardınız çok mu abartıyorum yoksa ?

• Abartıyorsun gülüp geçsene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gül geç ya amma abartmışsın
  • Şakaydı be Osman Bey neden bu kadar ciddiye aldınız? Birde konu açıyorsunuz. Gelin odamıza hususi araç ayarlıyacağım söz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha ulan bende sizi sazanladım... dersin diye hayal ettim ama yemezler. Sen fazla alıngansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osman ben patronun şaka yaptım ya üzülme .

• amma geç abartmışsın gül

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz olsanız ne yapardınız?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver be Osman çok da şaapmamak lazım.
  • patrona bak be osman bence sen burda çalışma senin yerine ben çalışabilirim

• Tiksir et be osi

• Abartmışsin hocam.

• Senin adın Osman ataların görse utanırdı ne öle karı gibi trip atıyon
  • Ahh Osman ahh...
  • Fazla naz aşık usandırır.

• hll knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 18 Mart 2016; 10:49:58 >
  • alınacak birşey yok ulan bu forumdakiler ne kadar alıngan veletler böyle osman tosman osuruğuma düşman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 18 Mart 2016; 10:51:08 >
  • "2016 Yılı bitmeden özel uçağımı isterim" demeliydin.

Çok alıngan olmak iyi değil.
  • Eğer arabadakilerle belli bir samimiyetin vardı ise, o samimiyete istinaden böyle bir olay olmuşsa biraz fazla abartmışsın, bu durumun tersi bir durum var ise arabadakiler ile bir samimiyetin yoktu ise (sade iş münasebeti) yaptığın yerinde bir davranış olmuş ama dozunu fazla arttırma ve çok uzatmaman yerinde olur. Patronundan sonra konuşan arkadaşın sanırım biraz yalaka eğer ikinci anlattığım durum olmuşsa, o tarz insanlarla kurulan samimiyet hüsranla sonuçlanır, bunlarla her zaman mesafeni koruyacaksın.
  • okumayın serviste müdüre küsen Osman
  • Boşver hocam fani dünya. Gülüp geç bu zamanda zaten kafalar hep dolu. Böyle olayları kafaya pek takmamak gerek. Ama bir arada olan mesafeyi açabilirsin. Ben öyle yapıyorum ofiste açıkçası. Çok fazla samimi olduğunda ortam ofiste çok cıvıyor. Kendini biraz ağırdan satarsan böyle espri yapmayı pek göze alamazlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.