Zotac 3060 12gb 83 dereceleri görüyor
Merhaba Ekran kartım (Zotac 3060) 83 derecelere kadar gidiyor termal macun değişim yapıldı sonuç gene aynı işin ilginç yanı işlemci değişimi yaptım Ryzen 5600'dan 5800X geçiş yaptınca ekran kartı ısım 83'lere geldi eski işlemcimde 78 77 arası oynuyordu bazı yabancı kaynakların ekran kartının termal ped değişimi yaptığını gördüm acaba işe yarar mı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Konuyu düzeltim benim hatam kopyala yapıştır üst üste gelmiş
Sistem özellikleri:
Ryzen 5800X
MSI B550 Gaming Plus anakart
32 GB RAM
650W +80 Plus Gold PSU
MSI MAG FORGE 100R kasa ( ekstra fan takılı yanı kasa içi havalandırma iyi bence )
M2 ssd takımı sonucunda Windows görmeme ve başlamama
Ryzen 5600 Overclock yardım!
Merhaba pek anlamıyorum bu işlerden sıvı soğutucu ile 5600 kullanıyorum amd ryzen master ile az hız aşırtmak istiyorum genel warzone 2 oynuyorum az da olsa fps artırmaya hayır demem
Merhaba halihazırda kullanmış olduğum pc mi satmak istiyorum sizce ederi ne kadar olmalıdır. ?
-Ryzen 5600 işlemci
-Corsair vengeance 8 gb (4x8) 3200mhz ddr4 cl16 toplamda 32gb
-Sapphire radeon rx 6600 8GB ekran kartı
-Gigabyte 512gb nvme m.2 ssd
-james donkey jd256 256gb 3d nand M2 ssd
-Corsair CP-9020236-EU CV650 650W Dual EPS 80+ Bronze Güç Kaynağı
-ASUS PRIME B550M-A (WI-FI) anakart
-ZALMAN ALPHA24 BEYAZ 2X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 240mm SIVI SOĞUTUCU
Ziraat bankası atm para yutması
Merhaba yüklü bir miktar para yatırmaya çalıştım ancak paraya el koydu atm şikayet kayıdı oluşturduk gelen msj da belirtiğiniz miktar uyuşmamaktadır sms geldi tekrar güncelleme yapıp belirttim şimdi ben böyle her gün miktar belirtip mi arıcam ne kadar yatırdığımı heyecandan sinırden tam ne kadar yatırdığımı bile unuttum bildiğim kadar atm kayıt altına alıyor bu bilgileri ne kadar yatırdın vs vs eğer konu çözülmezse ne yapmam gerekiyor
Sıvı Soğutucu seçimi
Merhaba sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 2 model arasında kaldım tercih olarak hangisi daha mantıklı olur yardımlarınızı bekliyorum
DeepCool nasıl bir marka ?
Merhabalar Ryzen 5600 için sıvı soğutucu bakıyorum DeepCool 120mm bir soğutcu gördüm marka nasıldır iyimidir ayrıca 120mm soğutucu önerisi olan varmı sıvı soğutucu takmak ileride ne gibi problemler doğurur kolay gelsin iyi forumlar
Soğurucu linki
Steelseries apex 5 aldım dostlar kendi yazılımı üzerinden system monıtor'u acınca klavye üzerinden cpu kullanımı filan görüyorum ancak 10 saniye sonra system monıtor kapanıyor yani off oluyor ne yaptıysam çözemedim önerisi olan varmı
Windows 10 20h2 güncelleme sonrası çökme sorunu
Dostlar Merhaba windows 10 20h2 belli bir sürümden sonra bende oyunlarda programlarda çökme veya yanıt vermeme olayı oluyor mesela metin belgesi açınca kendiliğinden kapanmalar bazı oyunlarda yanıt vermeme durumu oluyor yaklaşık 1 2 aydır durum böyle ara ara güncelleyip düzelme var mı diye bakıyorum ancak durum ayni son güncellemeleri kaldırınca düzeliyor temiz format kurulum sonunda gene aynı durum devam ediyor konu hakkında bilgisi veya yardımcı olabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.112
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 20.599 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 471 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun