Şimdi Ara

Huawei'den Türkiye'nin de dahil olduğu yeni açıklama geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nükleer silahı bu kadar abartmayın. Mesela amerika kendine yeterli nüfusu yeterli süre mesela yeraltında tutabilecek bir kapasiteye sahipse dünyanın içine eder sonrasında tüm dünyaya yayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root olmadan da adb shell pm uninstall komutları ile her uygulamayı rahatlıkla silebilirsiniz

• Ucuz teknoloji neyse onu alacağız, başka çare yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası huawei almanızı kesinlikle önermem Türkiye pazarı bitmiş durumda Keşke hiç bir zaman büyümeseydi eğer bugün piyasada zibilyon adet android cihaz varsa bunun sebebi huaweidir yükseliş trendinde olduğu zamnlarda günde 5 cihaz çıkartıyordu Samsung da rekabetten kopmamak için huaweiye misilleme olarak günlük 10 cihaza geçti ve sonuç olarak bugünkü dandroid çöplüğü oluştu

• Önceden Apple 'dan ucuz olduğu için tercih edilirken şimdi Samsung ve Xiaomi ile mücadele etmesi gerekmekte.

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    kim bilir belki de sizin dediğiniz olur. varken kullanmazlar.kimbilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye ekonomik durumunun gidişatı güçlü teknoloji firmaların ürettiği ürünlerin artık Türkiye piyasasına az gelemeye başladığı ortaya koyuyor appel Samsung Huawei gibi güçlü ve pahallı ürünleri satışı azalmış gibi kaldı ki değişik ve ucuz işçilik durumunda réalme redmi oppo vivo xiaomi gibi alt sınıf ürünlerin satışlarının yüksek olması ulkeninin ekonomik anlamda kuculdugunun kanıtıdir. Bu durum çok üzücü.

• huavi kullanırtdum arka plan calısan mınık mınnak programlarla dolu ve androıde aıt değil

• eskiden minibüs şöförlerinde bile iphone vardı.

• KOnuya alakasiz olacak ama ; hayatimda kullandigim en iyi cihazlar hep Huawei cikti. Mate 20 pro mu halen is yerinde kullaniyorlar ve bataryasinda gram azalma yok.

Samsung aliyorsun 2 sene sonra telefon kendini sattiriyor.

• borayeris B kullanıcısına yanıt

Casus yazılımsız işletim sistemi hangisi?

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

ben aosp custom romlar kullanıyorum bazılarında bile çok alakasız uygulamalar vardı her seferinde alakasız, telemetri aktaracak uygulamaları kaldırıyordum. en çok rastladığım tencent(evet pubg mobile yapımcısı olan) ın bir uygulamasıydı ne alakaysa.

• Adamlar kuyruğu indirmedi valla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.