Bildirim
Amerika'da Yüksek Lisans için Kabul Aldım (Yeni haberler son mesajda)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun hocam başarılar . -
Hayırlısı olsun hocam adınıza sevindim, başarılar
Gittiğiniz zaman arada fotoğraflarla günlük hayattan kesitler anlatabilirseniz süper olur -
Tabii hocam hayirlisiyla gideyim de bol bol anlatirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konuları görünce çok seviniyorum sizler adına... Tebrik ederim.
Çok teşekkürler hocam -
iowa batida mi doguda mi hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Illinois'nin hemen yanında hocam, batıda denebilir. Merkeze yakın. -
iyiymis o zaman ogrenci sehri denilebilinir bildigim kadariyla ilinois gayet ugun fiyatlara sahipmis yasam bakimindan
Aynen hocam Iowa da aynı şekilde, 2 büyük üniversitenin etrafına kurulmuş öğrenci şehirleri denebilir. Fiyatlar da uygun, basit bir örnek vermek gerekirse Ekşisözlükte eyalette yaşayıp 5-10 dolara gardorabını doldurduğunu söyleyen yazarlar var.
Tek sıkıntı ev kira fiyatlarının diğer eyaletlere göre nispeten yüksek olması, okulun sunduğu housingden faydalanmak daha mantıklı o sebeple. En azından ilk sene için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 26 Mart 2015; 22:47:39 >
cok iyi cidden maalesef california o kadar degil :/ darisi diger eyaletlerin basina
Bu tarz lisans imkanlari her bolum icin gecerli mi?
hukuk psiko kazanabilecek durumdayim, ama sevdigim bölümler olan uluslararasi iliskiler veya isletmede iyi bi okulda okumak istiyorum. Sizce mantikli mi? Cunku ben bu bolumlere gidersem sevdigim icin ilerleyebilecegimi ve basarili olabilecegimi düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bolumumde iyi derece yapip lisansa gitmek benim de su an hayalim
Tabii geçerli hocam. Şöyle, illa İşletme okudunuz diye İşletme üzerine YL yapacaksınız diye bir kaide yok.
Fakat bazı üniversiteler bazı bölümler için, bölümle alakalı önceden belli bir kredide ders almış olmak veya bölümle ilgili arkaplan bilgisine sahip olmak zorunluluğunu koşuyor. Diyelim ki hukuktan mezun olduğunuz, Business Administration (İşletme) alanında yüksek yapmak istiyorsunuz. Sizden daha önceden 15 kredilik işletme dersleri almış olmanızı isteyebilir bazı okullar. Bazı okullar da istemez, tamamen sizin başvurunuzdaki yeterliliğe ve kabul eden hocaların insiyatifine bırakır.
Mantıklı mı diye sorarsanız, sevdiğiniz alanda lisans yapmak gayet mantıklı. -
Pekala çok teşekkür ederim size de şimdiden başarılar
ücret ve burs olanakları ne acaba? bende şuanda SAT'ye hazırlanıyorum. UCLA hedefliyorum ama pek burs imkanı yok :( -
Ücret okuldan okula değişiyor, fakat ortalama bir fiyat belirlemek gerekirse bursunuz yoksa (ve çalışmayacağınızı varsayıyorum) yıllık bir 70 bin lirayı gözden çıkaracaksınız, okul ücretinden yemesine içmesine kitabına her şey dahil buna.
Burs olanakları olarak yurt içinde Fulbright, MEB, TEV ve TÜBİTAK var ama Fulbright ve MEB'i, hedefiniz kalıcı olarak Amerika'da kalmaksa pek önermiyorum, zorunlu hizmet nedeniyle. Yurt dışında ise ABD'de çeşitli derneklerden burs alabilirsiniz ya da okulunuz size burs (veya asistanlık) sağlayabilir. -
Vizeyi aldın mı hocam? -
Vize randevum bu Perşembe hocam, İstanbul'a gideceğim. Pasaport bana geri gönderilince tekrar yazarım buradan -
Tebrikler hocam -
Gerçekten buraya mı gideceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerçekten buraya mı gideceksin
|
Benzer içerikler
- swps yorumları
- mavi diploma amerika"da geçerli mi
- denklik sınavı zor mu
- italya"da üniversite okumak ekşi
- italya"da tıp okumak ekşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X