Şimdi Ara

Kıbrıs Ercan Havalimanı Duty Free Shop Hakkında Ne Alınır Ne Ucuzdur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
75.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şakirpaşa havalimanında dönüşte arama yapıyolar mı?
    sınırlara takılmadan biraz yüklü alım yapabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

arkadaşlar adanadan giden varmı?
    şakirpaşa havalimanında dönüşte arama yapıyolar mı?
    sınırlara takılmadan biraz yüklü alım yapabilir miyiz?

Araştirmanın insafına bağli yüklü derken artık bir valiz s3 mini çin getir sat
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    yok canım 5-6 şişe içki getirmek niyetindeyim
  • Arkadaşlar, cuma gunu kıbrıs'a gidiyorum. Free shop'taki puro cesıtlerı hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı? Fiyatlar nasıl acaba. Cumartesi gunu Londra'dan geldim, cok pahalı. Hevesim kursakta kaldı resmen :)
  • ARKADAŞLAR 2 HAFTA SONRA KIBRISA TATİLE GİDİYORUM. FREE SHOP İÇİ BİLGİSİ OLAN VARMI? KAÇ ŞİŞE GEÇİREBİLİRİM. GERİ DÖNDÜĞÜMDE BİLGİLER SİZİNLE PAYLAŞILACAKTIR.
  • gecen mayıs ayında gittim kaya artemise orda bana 1 litre viski ve 1 litre sarap hediye ettiler bende valize atıp geldim. babalar gibide evde içtim :D sıkıntı olmadı. ayrıca gercekten ucuzdu herşey. mentollü çikolatalardan aldım türkiyede gerçekten zor bulunan nadir cikolatalardan . 8 tl miydi neydi ama bayagı bi buyuktu. yani getirdim sıkıntı olmadı
  • 1 ay sonra kibrisa tatile gidiyorum. Elektronik pahali, içki sigara ucuz deniyor. Duty free den başka neler alınabilir? Ayakkabı, hediyelik eşya vb. Ayrıca cep telefonu kaydi yapilabiliyormus. Size bir kağıt veriyorlarmis. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nomadic N kullanıcısına yanıt
    Sigara ucuz değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta girnedeydim. Girne çarşıdaki Akgünler markette 2 lt Absolut 70 tl, 100 luk rakı 42 tl ye aldım.
    Sigara çok ucuz değildi. TR ile ayni hemen hemen...
    Free shop ta kampanya vardı davidoff 200ml lik 40euro idi...
    İyi alışverişler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçtiğimiz ctesi Ercandaydım , bir dahakine Ercan dan dönerken alıcam içkileri çünkü Ercandaki gidiş free shopu gayet uygun , Girnedeki alkol satan yerler ile aynı derecede . Ordan alıp bavulda getir götüre değmez . Hatta Ercan' dan istediğiniz kadar alkol alabilirsiniz poşetlere sığacak şekilde tabi .

• hiçbir şey alma ucuz bir şey yok İçki alacaksan Kıbrıs'ın içinden al götür en uygunu öyle oluyor.
  • Su andaki güncel fiyatlar nedir içki ve sigara konusunda..Gümrük sınırı nedir bilgisi olan varsa sevinirim..

• Hocam herkes demiş merkezden alın diye bende öyle biliyordum ama gerek yok taşımana hiç gerek yok . En son gittiğimde merkezden aldım wisky filan bavula koydum 1-2 tane patlamıştı . Yazık oldu sonra Ercan dan sawa giderken gördüm herşey nerdeyse aynı fiyattı ve rahatça 5 şişe filan alabilirsin . Mart ayında yeniden gitcem kıbrısa ucus sabah donus oglen . Ercana inince orda kafede oturcam dolanıcam etrafa bakınıcam 2-3 dube wiskiy alıp içerim beklerken sonra dönerkende 3-5 şişe wisky alıp dönerim . Fiyatlar Ercana iniyorsunuz ya orda bakın merkez ile karşılaştırın . Göreceksiniz aynı .

sigara konusunda ise zaten free shoptan almak mantıklı değil ama djarum blak vb yada puro filan alabilirsiniz çok iyi olur güzel purolar almıştım hala içiyorum bazen . Yani diyeceğim o ki tatil için gidiyorsanız merkezden 3-5 şişe bavula koyabilirsiniz ama çok çok çok iyi sarın . Sınır ise çok çok abartmadıkça sorun yok . Bazı arkadaşlar abartıyor 10 şişe filan o sıkıntı tabi . Gelirken puro olarak wide churchill ve wiskydede glenfiddich almaya unutmayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.