Bildirim
Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 ocakda yapılacak mulakata mı çağırdılar ? -
11 ocak dediler bana ama ? -
benim arkadaşımı aramışlarda komşum kendisi telefonda sormuş arıyan bayan bu işlerle ilgilenen arkadaşın var mı diye oda beni sölemiş oda gelebilir demiş beraber gitcez 10 ocakta mulakata... demekki farklı tarihlerde var mülakatları -
cv doldurduğum için olabilir. geek squad benim ki sizin ki farklı mı ? crowne plaza da değil mi ? -
part-time için başvurdum benimki 12 ocakta crowne plazada. -
ne zaman açılıyo bilen varmı acaba ? -
ya arkadaş bende başvurdum hepsine neden aramadılar acaba 10 ocakta nerede ve saat kaçta acaba ? -
beyler peki satış danışmanı olarak basvurupta aranan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 5 Ocak 2010; 13:56:50 > -
arkadaşlar son durum nedir bir bilginiz var mı nedir bu toplantı falan...?
ben de arandım 11 ocak sabah 9:30 semineri için.... -
Bu arada crowne otel i aradım da adamlar 10 ocak da bestbuy ın rezervasyonu yok dediler , novalgine_plus arkadaşımıza öyle demişler ama.....
durumlar karışık sanırım ?? -
ve sonunda benide aradılar 12 ocağa gün verdiler. gelirken fotoğraf getirin dediler ve referans istediler. crowne plazanın konferans salonunu kiraladıkları için rezervasyon olmayabilir. çünkü ocak ayı boyunca sürecek bir organizasyon.
arananlar yazsın belki karşılarız orda -
mozkan 4 arkadasım benden de foto istediler ama referans bilgisi falan demedi arayan kişi...?
bu arada organize olmakta fayda -
quote:
Orijinalden alıntı: bradabil
mozkan 4 arkadasım benden de foto istediler ama referans bilgisi falan demedi arayan kişi...?
bu arada organize olmakta fayda
walla bana eğerki işe alınma durumunuz olursa referanslarınızdan bilgi alıcaz bu yüzden görüşmeye geldiğinizde iş hayatınızdaki referanslarınızı isticez dedi. beni 0212 li numara aradı. işin kötü yanı 6 aydır telefonum çalmadı bugün üst üste 2 yerden tel geldi best buy da iyi burasıda iyi ne halt yicez şimdi anlaşıpmı arıyolar anlamadımki
-
al benden de o kadar 2 bankadan da aradılar , best buy dan sora :)
2010a hzılı girdik biraz sanırım , hakkımızda hayırlısı -
walla 2010'a hızlı girdik best buy'dan aradılar media marktdan aradılar kutup a.ş den aradılar 3 oldu 6 aydan sonra bi nebze keyfim yerine geldi. peki best buy maaşları ile ilgili net bilgisi olan yokmu acaba -
geek squad için full-time maaş ne kadardır tahminen? -
walla hocam nedense maaş konusu FBI sırrı kimse söylemiyo. biz işe başlarız ay başında bankaya gider maaşımızı çekerken öğreniriz heralde bilenler bari PM atsın -
11 ocak 16.45 / hadi bakalım gidip görcez geek squad -
12 ocak 11.15 de benim var gerçi bu sadece sirket tanıtımı için daha 4 tane var mülakat bu sabah cep tele mesaj geldi hatırlatma diye
Benzer içerikler
- beloc mu dideral mi
- buspon kullanıcı yorumları
- terleme hapı kullananlar
- saat yarım ne demek
- ankara yenimahalle nasıl bir yer
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X