Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün gidenler vardı heralde nasıl geçti?
  • arkadaslar bnmde yarın görüsmem neler konusuldu nerde acılyomus bilgi veririseniz sevinirim
  • yarın crewne plaza önünde buluşuruz beyler. resmi gelin foto getirmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

yarın crewne plaza önünde buluşuruz beyler. resmi gelin foto getirmeyi unutmayın.

pm atıyorum msn i ekle hocam
  • Beyler selamlar... Yarın tam olarak 11:00 miydi yoksa 11:15 mi . sonradan geç kalmayalım :))
  • slm bu best buy hakkında bilgi vereblrmsnz benmde yarın grsmem var sanırım sz bugun grstnz nerde acılcakms yada ne sordular bilgi verrsenz sevinirim birde bn nye msj atamyrm arkadaslar onaylanmıyor yeni üyeym bilgi verrsnz sevnrm
  • Best buy'da Geek Squad'a ne kadar maaş veriyorlar ki, tahmini olan var mı?
  • walla maaş olayı bir sır ama diğer firmalara göre iyi olduğunu tahmin ediyorum. Bugün tanıtımına gittim beklerken Wii falan oynadık elemanlar falan super zaten maaştan ziyade çalışma ortamı gayet güzel bunu hissettirdiler zaten tanıtımın amacı da buydu. 15 ocakda tekrar gidiyoruz bakalım 900 kişi arasında zor biraz ama
  • Arkadaşlar sağlam yerlerden bilgi aldım. mozkan ın dediklerine katılıyorum. ben Teknoloji uzmanı olarak başvurdum. giren kişiler arasında harbi teknoloji uzmanları yanında ne iş olsa yaparım abicilerde vardı ki bi kısmı ilk sunumdan sonra başvurmayıp gittiler. yazılı sınav için 21 ocak 10 45 randevu aldım. duyduğum ücret 900 - 1400 arasında primlerle birlikte 2000 e çıkıyor. ancak çalışma ortamı süper gibi duruyor.

inşallah kazanırım da girerim demeyi çok isterdim ama oradaki bazı arkadaşlar özellikle çalışma ekibindekilerden edindiğim bilgilere göre CV de yazdıklarım çok çok çok çok fazlaymış alınmamam mucizeymiş. müzik aleti ve pda konusunda kimsenin bi uzmanlığı olmaması dikkatimi çekti.

hayırlısı diyecez bakalım :)
  • hocam benimde gönlümden geek squad geçiyodu, ama üniv pazarlama kariyer hep pazarlama satış, ordaki arkadaşa 2 side dedim cv ye bakı direk mavi tişört satış danışmanı yazdı. ama ortam suppperrr
  • valla geek squad gerek tipleri olsun gerek olanakları olsun gerekse bana uyan iş olsun tam beni anlatan bir olay. umarım seçilirim ya. tabi sende hocam. nisan 2 de açılıyor dedier doğru mu acaba ?
  • Herkese başarılar :) başvuru yapan ve görüşmelere giden arkadaşlara...
  • 15inde kaçta gidiyosunuz buluşalım gitmeden tanıyalım hemde birbirimizi
  • benim 15 ocakta dostum öğleden sonra senindemi 15inde. _bestbuy_ galiba sen bestbuyda çalışıyosun 900 kişi arasından sıyrılmak biraz zor olacak ama hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 14 Ocak 2010; 14:16:49 >
  • Evet tahmin doğru hepinize başarılar gerçektende çok güzel bir firmaya başvuruda bulundunuz umarım dilediğiniz gibi olur herşey ve sizler de Birer mavi tshürtlü olursunuz
  • Ana ben yanlış bakmışım takvime benim 16sıymış yau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atilpa -- 14 Ocak 2010; 14:50:07 >
  • senden hemen sonraki görüşme benimki 16:15 kıl payı kaçırdık desene
  • Ana ben yanlış bakmışım takvime benim 16sıymış yau
  • Benden başka yok mu Geek Squad a başvuran ya ?!
  • hepinize kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.