Arkadaşlar Merhaba, Best Buy umduğumuz gibi teknolojiden "gerçekten" anlayan çalışanlarla dolu bir yer olacak gibi görünüyor. Yıllarca bilgisizliği anlaşılmasın diye karşısındakini aptal yerine koyan elektronik satıcı/danışmanlarıyla muhattap olduk hepimiz bir çok farklı mağazada. Hepinize hayırlı olsun diyorum. Açılır açılmaz (ilk gün değil ama ezilmemek için elbette ) oradayım Forumdaşlarımıza sonuna kadar destek, kalbimiz sizinle
Arkadaşlar Merhaba, Best Buy umduğumuz gibi teknolojiden "gerçekten" anlayan çalışanlarla dolu bir yer olacak gibi görünüyor. Yıllarca bilgisizliği anlaşılmasın diye karşısındakini aptal yerine koyan elektronik satıcı/danışmanlarıyla muhattap olduk hepimiz bir çok farklı mağazada. Hepinize hayırlı olsun diyorum. Açılır açılmaz (ilk gün değil ama ezilmemek için elbette ) oradayım Forumdaşlarımıza sonuna kadar destek, kalbimiz sizinle
ben de uluslararası bir alman firmasında satış danışmanlığı yaptım ve söylemek gerekirse öyle müşteriler gelecek ki, donanım veya yazılım bilginiz ne kadar iyi olursa olsun başka sorunları bile çözemeyecek duruma geleceksiniz. öyle müşterilerle karşılaşacaksınız ki inanın yaptığınız işten nefret etmeye başlayacaksınız. öyle müşterilerle muhatap olacaksınız ki insan olduğunuza bile utanacaksınız/ içinizden tüm küfürleri edeceksiniz. Alışveriş kültürü olgunlaşmamış bir toplulukta/ülkede satış danışmanı olmak gerçekten çok zor.
HORT
Bütün çalışanlar bu başlıktaydı. Çalışan arkadaşlara geçmiş olsun.
kapandı mı kesin?
ben tutmaz batar demiştim millet kızmıştı bu konuda mesajım var isteyen baksın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme