Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • '''Yani işin özü kimse kalkıpta hadi bu haftasonu bestbuy a gidelim diye gitmez. Ancak bizler gibi bu işin delisi hastası insanlar buralara gelirler. Pazarlamalarda strateji seçimi yaparken en önemlisi el altında olabilmektir. '''

Demişsin güzel kardeşim ben Best Buy da çalışıyorum hafta sonundan bahsetmişsin hangi gezegende yaşıyorsun ??? Pazar günü sırf gezmek için ya da alışveriş yapmak için manisadan kalkıp gelenlerde oluyor denizliden gelenlerde... Ya hiç çalışmadın bu sektörde ya da Best Buy ı küçümsüyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: halelalejale

selamlar,

bugün 17:45 civarında arandım ve işe alındım( full time satış). yarın da alımlar devam etcekmiş söylenelere göre.

herkese başarılar.

tebrik ederim forumda 3 kişi olduk full time satış bölümün belli olunca tekrar yaz

full time değilim ama ben de varım unutma hem de entertainementda. bu arada izmir'e gidiş kesin 25inde mi? öyleyse ben gelemicem n'olur kesinleşmemiş olsun...

ilk etap ankaradaymıs kardes 2 gun once gorusmustum izmire daha sora gidilecekmiş

• Yukarıda söylenenlerin bir çoğuna katılıyorum. yani merkezde oturan bir ailenin kalkıpda Konutkente gelmesi düşük bir ihtimal,çünkü yolda Vatan bilgisayar,Armada, Cepa,Kentpark ve Real var.Ancak bir de şu yönden bakın Ankaranın 5 te birinin Konutkent,Ümitköy,Çayyolu vs... de oturduğunu düşünün. Bu insanlara büyük ve en yakın teknoloji marketi hangisi. Bildiğim kadarıyla bir kaç alışveriş merkezinde Teknosa bulunuyor oralarda. Yani sırf burda oturan insanlar gelse bile iş yapar. Tabi bu konuşulanlar sadece varsayım,bizim milletin ne yapacağı pek belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 15 Şubat 2010; 13:28:20 >
  • Ankara'da yapılacak bir şey olmadığından illa ki avm geziyorum ben de. gordiona da gittim foruma da. benim öngörüm bb'da kuru kalabalığın olmayacağıdır. evet yoğun bir müşteri kitlesinin olması bazılarımıza zor görünebilir ama kendi müşterisini edinecektir. ikea için bursa'ya gidiyorum. mm için de istanbul'a gitmişliğim var. normalin çok üstünde bir gelire de sahip değilim öğrenciyim.. anlatmak istediğim elektronik pazarı bildiğiniz üzere biraz farklı hani. alınacak cihazın fiyatı yüksekse 50 km de gidilir ( elbette 2 kablo 10 tane dvd için değil). keçiören'den optimum'a mevsimlik giyim alışverişlerini yapabilmek için bana rica eden komşularım var.. çoğu aile zaten eşinden dostundan rica ediyor hafta sonu şuraya birlikte gidelim mi diye. amaç gelire uygun alışveriş olduğu sürece herkes bir yolunu buluyor. önemli olan fiyat. ankamall kalabalığının mozkan'ın belirttiği gibi teknomarketlere sandığınız kadar faydası yok. benim gördüğüm, ankamall yerine optimum mm'ın tercih edildiğidir. kimilerine ora da bayağı uzak... buraya kadar yazdıklarım size mantıksız gelebilir saygı duyarım, lakin lütfen kalkıp da mavi bilgisayarla best buy'ı karşılaştırma gafletinde bulunmayın. bu komik olmanın ötesinde zira...

• _BeStBuy_

senin anlamsız agresif ve bi o kadar küçük düşürücü mesajına bakıp diğer arkadaşların yazılarıyla karşılaştırıp ortaya şu sonucu koyuyorum ki başka gezegende yaşayan sensin.

woebegone un mavi bilgisayar yorumundaki hatası dışında hepsine katılıyorum. benim amacı onları kıyaslamak değil yer tercihindeki hatasını izah edebilmek. Bugün okulda (gazi) ve kızılaydaki esnaf arkadaşlara sorduğumda (ki hepsi pda ve bilgisayarcı) pek olumlu bir cevap alamadım bütün cevaplar şu noktada birleşti : çayyolu ve çevresindeki zengin kesim hedef alınmış...

Ben bu konuya katılmakla birlikte Best Buy polatlı da bile olsa kalkıp gideceğimi ancak benim çevremdeki tanıdığım bir çok insanın sırf best buy için oraya gitmeyeceğini özellikle Ankara memur kesiminin yüksek olması ve benim dediğim gibi sırf onun için gitmeyeceğini anlatmak istedim.

Ek olarak benim konunun başından beri söylemek istediğim şu ; Kentpark gibi cepa gibi şehre yakın yeterli alana ulaşıma sahip mağazalar varken hatta ve hatta söğütözündeki yada istanbul yolundaki boş araziler varken neden koru sitesi seçildi =? ek olarak burası bir avm mağazası değil diyenler lütfen gidip görsünler mesa plazza avm de açılıyor yazıyor afişler.

herneyse artık bu konuyu uzatmayalım tekrar rica ediyorum. İşe alımlar ve süreçle ilgili yazışmalara devam edelim LÜTFEN !

• Arkadaşlar geçn haftadan bu yana görüşmeye giden sözleşme imzalayan yada olumlu olumsuz aranan varmı ben hala ne olumlu nede olumsuz aranmadım..........
  • son görüşmem 2 şubat gunu tunç bey ileydi. süreç baya uzamış ki taa 11inde geri dönüş yaptılar bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halelalejale -- 16 Şubat 2010; 1:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halelalejale

selamlar,

bugün 17:45 civarında arandım ve işe alındım( full time satış). yarın da alımlar devam etcekmiş söylenelere göre.

herkese başarılar.

tebrik ederim forumda 3 kişi olduk full time satış bölümün belli olunca tekrar yaz

full time değilim ama ben de varım unutma hem de entertainementda. bu arada izmir'e gidiş kesin 25inde mi? öyleyse ben gelemicem n'olur kesinleşmemiş olsun...

bölümüm cep telefonu bu arada.

• anladım halelalejale bizede kısmet olmadı sanırım, neyse senin için başarılı ve hayırlı olmasını dilerim
  • ben daha cuma günü internet üstünde,bugünde mağazada form doldurarak yeni başvuru yaptım.sanırım pek bi şansım yok :)

(izmir geek squad için)
  • Evet arkadaşlar bu gün saat 11:00 itibariyle bende Best Buy lıyım artık.
    Geek Squad olarak.
    Darısı bekleyen arkadaşların başına...
  • İşe giren arkadaşları tebrik ediyorum,başarılar.

Benim arkadaş,İzmir'deki Best Buy'ın müdürünü tanıyor.Siz sanıyor musunuz ki adamların hedefi "süper indirimlerle,bir numara olmak".Onların öncelikli hedefi kaliteyi korumak.Bana söylenen bu;ama para tatlı tabi.Belki politikalarını değiştirirler.
  • Forumda kaç kişi olduk şimdi bi toparlayalım işe alınan arkadaslar:

ner0_06

Cold1

yukcell80

woebegone

captain06

mlke

yekün

yucell2215

halelalejale

orkunnn_z

bnck

KeeReeM

xxmavix

İsimszksyr

muDDur

benimle beraber 16 kişi forumdan bu kadar kişinin olması sevindirici. listede olmayan arkadaslar ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 21 Şubat 2010; 23:57:33 >
  • quote:

Forumda kaç kişi olduk şimdi bi toparlayalım işe alınan arkadaslar:

ner0_06

Cold1

yukcell80

woebegone

captain06

mlke

yekün

yucell2215

halelalejale

orkunnn_z

bnck

KeeReeM

benimle beraber 13 kişi forumdan bu kadar kişinin olması sevindirici. listede olmayan arkadaslar ekleyebilirim

• bende geek squad olarak halen cevap alamadım beklemedeyim, inşallah biran önce olumlu yanıt alırım.
  • forumdan bu kadar kişinin olması çok güzel. Darısı benim gibi bekleyenlerin başına
  • başka geek bekleyen varmı arkadaşlar son birebir görüşme yaptıktan sonra?
  • Başlığı açıldığından beri takip ediyorum, işe başlayan arkadaşlara çalışma hayatında başarılar dilerim. Bizlerle heyecanlarını paylaştılar sağolsunlar, bizide imrendirdiler :)

Tüm görüşme aşamalarından geçtim, özellikle son birebir görüşme çok güzeldi. Bende yanıt bekliyorum. Çok samimi davrandılar, kupamı da aldım.

Sonuç olumlu yada olumsuz, Best Buy'la görüşmek heyecan verici ve bir o kadarda güzeldi. Haber alırsam sonucu burada sizlerle paylaşırım..

Saygılar
    Ahbikan
  • hani nerdesiniz işe girenler
  • Arkadaşlar bugün olumsuz olarak arandım ? Fakat yapılan açıklama çok güzeldi "sizinle olan görüşmelerimiz boyunca olumsuz düşündüğümüz hiç bir nokta olmadı fakat bu süreç içinde size olumlu olarak cevap veremiyoruz, ama ilerleyen dönemde tekrar görüşeceğiz dediler sağolsunlar ne diyelim şimdilik olmadı ama ilerde belki bende best buy 'lı olurum. Buarada bu forumda bilgi paylaştığımız tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İşe alınan arkadaşlara başarılı uzun ve bol kazançlı bir çalışma hayatı dilerim hepinize hayırlı olsun....
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.