Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor etkiliğinden kasıt, eşofmanları giyip gidicez ankamall etrafında 120 kişi koşu yapcaz olay bu bu arada tanışmış olcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

spor etkiliğinden kasıt, eşofmanları giyip gidicez ankamall etrafında 120 kişi koşu yapcaz olay bu bu arada tanışmış olcaz

yani yada şunu düşünüyorum etkinlik olcak dedi fatih bey spor gelin arada konuşurken spor etkinlik lafı çıktı aslında öle bi şey olsa super geyik olur ama...
  • quote:

spor etkiliğinden kasıt, eşofmanları giyip gidicez ankamall etrafında 120 kişi koşu yapcaz olay bu bu arada tanışmış olcaz

Bence kişi sayısı çok onlar eleyemedi maraton koşusunda ilk 120'ye giren işi kapacak
    />
  • Cold 1 ne adamsın ya iyi şamata çıktı valla spor olayından gırgır var desene
  • ben çözdüm. Asansörler kartsız çalışmıyo ya 15. kata kadar merdivenlerden çıkarak spor etkinliği yapcaz (kerem hatırlıyosun değilmi) veya Wİİ'de tenis,bowling,golf oynayarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 20 Şubat 2010; 20:33:17 >
  • quote:

ben çözdüm. Asansörler kartsız çalışmıyo ya 15. kata kadar merdivenlerden çıkarak spor etkinliği yapcaz (kerem hatırlıyosun değilmi) veya Wİİ'de tenis,bowling,golf oynayarak

hatırlamam mı :D yada bazılılarımıza göbek attırıcaklar dierleri oturucak kendi etkinliğimizi kendimiz yapacaz anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlke

Facebook grubu "katılım isteği" isteyen grup sanırım? İstek yolladım kabul edilmesini bekliyorum. "Katılım isteği" işe gizem katmış. İçerde ne var merak ediyorum :p

Süprizzz
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar...
    Perşembe günü 08:45'te bir etkinlik olacağı doğruymuş fakat bu etkinlik spor etkinliği değil :D
    Eğitim niteliğinde bir kültür etkinliği olacağını, resmi giyinmeye gerek olmadığını bir kot ve bir t-shirt le katılabileceğimi söylediler. Ertesi günüde aynı şekilde insan kaynaklarının etkinliği olacakmış ve bu etkinlikler bir hafta boyunca sürecekmiş.
    8 Mart'ta da İzmir'e yolculuk gözüküyormuş ve 1 hafta orda kalındıktan sonra 3 hafta da İstanbul'da Amerikanlarla birlikte bir eğitim verilecekmiş.
    Tabi bu söylediklerim Geek Squad için geçerli, diğer arkadaşlar için de süreç aynı mı olacak bilemiliyorum.
    Perşembe görüşmek üzere...
  • mavi tshirtlüler istanbul'a gitmiyor. bana istanbul söylenmedi. ankara'da olacağız. perşembe sabahı görüşmek üzere!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woebegone -- 21 Şubat 2010; 21:23:28 >
  • bende işe girdim fakat arada kupa filan verilmiş birilerine anlamadım gerçekten bana sadece 1 fincan çay verdiler.
    part-time qeeksquad olarak başlayacağım perşembe günü inş. görüşücegiz.

part-time geek olan herhangi bir arkadaş var mı? eğitim sürecini nasıl organize edicek yada
    eğitim sürecinde devam ettiği üniversite eğitimini nasıl planlamayı düşünüyor. oldukça sıkıcı bi durum
    bu partlar için ama sanırım herşeye degecek :)
  • Muddur bende part time geek'im...
    Aynı şekilde benim de derslerim olduğu için sıkıntılı bir süreç olacak. Bizden sorumlu olan Selma Hanımla görüşecem perşembe günü, nasıl bir uygulama yapacakları hakkında...
    Kupa konusuna gelince sonuna kadar hakkını aramalısın bence :D
  • nasıl yani sen kupa almadınmı şimdi büyük kayıp

müddür senide ekliyorum 16 kişi olduk bu arada
  • vermediler valla ya bana kalmadı ki sabah gitmiştim gerçi görüşmeye yada unuttular neyse gidince bari ben kupamı isteyim

bide mozkan4 bey bilgin varmı parttime geekler hakknda

çok garip bi duygu ama şaka gibi başlamıştı :)
  • birde rica etsem şu saglık raporu için nereye gidebilirim ben akciğer filmi çektirmek için evrakları göndermem istenmişti verem savaş dispanseri filan nerde oldugunuda pek bilmiyorum. araştırdım ama salt adres yazıyor güzelce bi tarif edebilirmisiniz rica etsem şuraya git şuranın karşısında diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDDuR

bende işe girdim fakat arada kupa filan verilmiş birilerine anlamadım gerçekten bana sadece 1 fincan çay verdiler.

Çayı içince kupayı bırakmayacaktın alıp çıkacaktın
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDDuR

birde rica etsem şu saglık raporu için nereye gidebilirim ben akciğer filmi çektirmek için evrakları göndermem istenmişti verem savaş dispanseri filan nerde oldugunuda pek bilmiyorum. araştırdım ama salt adres yazıyor güzelce bi tarif edebilirmisiniz rica etsem şuraya git şuranın karşısında diye :)

verem savaş dispanseri numune hastanesinin karsısında var numuneyi biliyosundur galiba, sağlık raporu nuda herhangi bir sağlık ocağından alabilirsin baska bi sorun olursa pm at msn den görüşürüz

• işe girenlere hayırlı olsn akadaslar :D biz tanısma gununu brzcık one aldık ve cold1 ( kerem) le dün tanıstık ve ankarayı birbirine kattık :D
  • yücel bende tanıyorum seni sata power satmamışsın gene :)) belki hatırlatır beni
  • son 24 kaldı tanışmaya
  • teorik olarak 32 saat 34 dakika var bırakın gerilim vermeyin!!!:D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.