Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold1

teorik olarak 32 saat 34 dakika var bırakın gerilim vermeyin!!!:D:D:D

oo daha çok varmış o zaman
    rahat olalım gerilmeyelim yani
  • 31 saat 31 dk kaldı :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmavix

yücel bende tanıyorum seni sata power satmamışsın gene :)) belki hatırlatır beni

oo taımazmıyım veli abi hayırlı olsn o arkadasla gezdiğimiz gün gittik vatana ayrıldı dedi oktay abi dedim bi hayırlı olsn dim tam baktım dün nick e senın isim veli aha dedim bizim veli abi sen hızlı davrandın tanıttın kendini :D:D neyse burdan diyelim hayırlı olsn abii :d

sata konusuna gelince :D aslında orda adama artık sata teknolojisine geç i ima etmeye çalıstıımdan satmıstım :D:D (inandırıcı olmadı galiba)

• Bugün ilk günümüzü geçirdik ortamı anlatmaya kelime bulmak zor birkez daha şükrediyorum Best buy'ya işe girdiğim için

NOT: Buradan Aytek bey'ye selamlar, saygılar, sevgiler, hörmetler efendim. tam anlamıyla süpriz oldu benim için teşekkür ederim. En yakın zamanda tanışmak ümidiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 25 Şubat 2010; 20:47:39 >

• mükemmel bi gündü hatta mükemmel cümlesi yetersiz kalır valla best buy gibisi yok google de arasanız bulamassınız best buy gibisini
  • yorucu ve eğlenceli bir gündü arkadaş ortamı da süperdi ilk gün olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlke

yukcell80, Yucell2215, xxmavix ve captain06 ile tanıştık :) Cold1 ve mozkan4'ü de gördüm ancak sohbet etme fırsatı olmadı. xxmavix ile de bir kere konuştuk sonra ne kadar baksam da göremedim. Yucell2215 masa arkadaşımdı zaten :) Donanım ekibini orada görmek güzeldi. Tekrar görüşmek üzere.

bakalım yrn ne olck :D heyecanla bekliyoruz
  • En son başvurusu kabul edilen benim sanırım.. Aranıza bir Geek daha katılıyor arkadaşlar
  • ahbikan hoşgeldin aramıza dün ve bugün buradamıydın bilmiyorum ama bize hazırlanmış mükemmel bir dünya var ve onlar bizim için gereken herşeyi eksiksiz olarak yapmışlar sıra bizde eğitimleri elimizden gelenin fazlası ile alıp tüm türkiyeye BEST BUY ' ın kim olduğunu İZMİR ekipten sonrada bizim göstermemiz gerekiyor, ben BEST BUY ile olmaktan çok mutluyum herkeze
  • Bugün çok güzel bir gündü. bizim için mükemmel bir program hazırlamışlar ve gerek yöneticilerin gerek arkadaşların gözlerinde müthiş bir parıltı ve mutluluk vardı, umarım her şey böyle devam eder. Bugün bir kez daha anladımki doğru yerdeyim ,emeği geçen herkese teşekkürler.Arkadaşlar yukardaki linke tıklayıp oylamaya katılalım Mediamarkt önde gidiyor, gösterelim gücümüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 26 Şubat 2010; 21:22:33 >
  • yaşanan ve yaşatılan her şey mükemmel sonuna kadar bu deneyimi yaşamaya değer. burda yani BESTBUY da konuk değil bu organizasyonun sahibi sizsiniz. ve değerli müşterilerimiz bu organizasyonun en büyük değeri herşey özgür ve sınırsız.

EGLENCE SENİ BEKLİYOR. DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR ?

GEEK SQUAD........
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDDuR

yaşanan ve yaşatılan her şey mükemmel sonuna kadar bu deneyimi yaşamaya değer. burda yani BESTBUY da konuk değil bu organizasyonun sahibi sizsiniz. ve değerli müşterilerimiz bu organizasyonun en büyük değeri herşey özgür ve sınırsız.

EGLENCE SENİ BEKLİYOR. DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR ?

GEEK SQUAD........

• EGLENCE SENİ BEKLİYOR. DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR ?

GEEK SQUAD........

varsa sorun yok :D:D
  • ne zaman açılıyor peki best buy bu konuda bilgi alabiliyor muyuz bu geek arkadaşlardan ? lol
  • ya arkadaşlar netten mi başvurdunuz yoksa bizzat gidip görüştünüz mü?
  • Arkadaşlar, eses2606 da artık aramızda. İşe alınmayıp çamur atan arkadaşlara eses2606'ın davranışı ve bu güzel başlangıç çok güzel bir örnek olur diye düşünüyorum.

eses2606, forumdan olduğunu söylemedin ama ismin tanıdık gelmişti, foruma girip tekrar bir baktım :D Çok sevindim. Yazdıklarımda yanılmamışım. Gerçi yazdıklarımı, merkezden okuyorlar diye sildim ama sen hatırlıyorsundur zaten :) Yarın mağazada görüşmek üzere :)
  • Başından beri bende takip ediyorum yazılanları ve bende başvuranlar arasındaydım. En son Tunç Beyle görüştüm fakat ne yazık ki bana da eses2606 arkadaşımızla aynı dönemde aynı şekilde olumsuz olarak dönülmüştü... Şimdi eses2606'nın da işe alındığını okudum ve içimdeki Best Buy'a karşı sönmeyen umudum daha da alevlendi umarım benide bir gün sizlerin arasına çağırırlar
  • Arkadaşlar açılacak mağaza evime 10 dakikalık mesafede sabırsızlıkla açılış tarihini bekliyorum.
    Açılış ne zaman bu konuda yardım ederseniz sevinirim..
    Tüm çalışanlara hayırlı olsun...
  • Nisan'da deniyor, ama kesin tarihi bilmiyorum. Oyun alanı var, İzmir Mağaza'dan biliyorsundur belki. Evin yakınsa, gelirsin sık sık oynamaya, bekleriz :)

AkRaeP, sen de okuldan çık çık gel. Yakın zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.