Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun itibariyle artık bende best buy lıyım geek squad.25 inde görüşmek üzere
  • Mozkan4 yeni katılan arkadaşlarımızıda ekleyelim,birde isimsiz kasiyer arkadaş var anladığım kadarıyla onada noname diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 20 Şubat 2010; 14:10:40 >
  • xxmavix ve isimsiz kasiyer arkadası ekledim 15 olduk
  • siz ilerde sendikada kurarsınız
  • yaa millet beni aradılar spor ettkinliği metkinliği diolar kıllandım ne iş?:S aranan biri yada bu olayı bilen biri açıklama yaparsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

yaa millet beni aradılar spor ettkinliği metkinliği diolar kıllandım ne iş?:S aranan biri yada bu olayı bilen biri açıklama yaparsa sevinirim

şimdi biz tam olarak best buylı olmadık. spor etkinliğinden kasıt 100 mt engelli koşu yapcaz sonrasında halı sahada maç derken efora göre değerlendirme yapcaklar ne sporu ne etkinliği kim aradı seni işletmiş olmasın biri

• sen gül gül ..! :D akşama bi senide işletsinler görürüm ben
  • ne dediler soylesene. yoksa Atletico madrid - Galatasaray maçına bilet mi var acaba ellerinde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 20 Şubat 2010; 16:56:50 >
  • cold1 gibi aranıpta durumun ne olduğunu anlayan varmı??
  • bende arandım ve olumsuz yanıt aldım ama şunu belirtmeyi kendime borç bilirim,

yıllardır iş hayatındayım (12 yıldır teknik servislik yapıyorum) yüzlerce firmaya başvuru yaptım kah olumlu kah olumsuz cevaplar aldım fakat best buy kadar nazik güleryüzlü ve pozitif insanlar görmedim, (hiçbir firma olumsuz diye aramaz veya sizi bekletiyoruz kusura bakmayın diye defalarca aramaz) Çok eğlenceli yeryer gergin ve sabırsız bir süreç yaşadım kendim adına, 4. görüşmeye kadar ilerleyebilen birisi olmak beni ayrıca mutlu ve motive etti, seçilmemiş olmak kötü olduğum anlamına gelmiyor ben bu işe uzun yıllarımı vermiş ve başarılı bir teknisyenim (şu an isim veremiyorum fakat, dünyaca ünlü( HP, sony çapında) bilgisayar üreticisi) bir firmanın genel müdürlüğünde çalışıyorum zaten, eğlenceli bir süreçti, diğer elenen arkadaşlarında kendini böyle motive etmesi gerekir bence, ben öyle düşünüyorum şahsen.

Gerçi belki çalışıyor olmanın verdiği rahatlıkla konuşuyorum ama işsizlik çok kötü bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun. Bekleme salonunda tanıştığım geek adayları gerçekten çok sağlam insanlardı hem teknik açıdan hemde insani yönleriyle hepsi çok alçak gönüllü ve düzgün insanlardı. Yetişemediğim ciğere pis dememek lazım yalan yok firmaya girmeyi çok istedim fakat olmadı, sağlık olsun.

Kabul edilen arkadaşlara başarılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: brillance

bende arandım ve olumsuz yanıt aldım ama şunu belirtmeyi kendime borç bilirim,

yıllardır iş hayatındayım (12 yıldır teknik servislik yapıyorum) yüzlerce firmaya başvuru yaptım kah olumlu kah olumsuz cevaplar aldım fakat best buy kadar nazik güleryüzlü ve pozitif insanlar görmedim, (hiçbir firma olumsuz diye aramaz veya sizi bekletiyoruz kusura bakmayın diye defalarca aramaz) Çok eğlenceli yeryer gergin ve sabırsız bir süreç yaşadım kendim adına, 4. görüşmeye kadar ilerleyebilen birisi olmak beni ayrıca mutlu ve motive etti, seçilmemiş olmak kötü olduğum anlamına gelmiyor ben bu işe uzun yıllarımı vermiş ve başarılı bir teknisyenim (şu an isim veremiyorum fakat, dünyaca ünlü( HP, sony çapında) bilgisayar üreticisi) bir firmanın genel müdürlüğünde çalışıyorum zaten, eğlenceli bir süreçti, diğer elenen arkadaşlarında kendini böyle motive etmesi gerekir bence, ben öyle düşünüyorum şahsen.

Gerçi belki çalışıyor olmanın verdiği rahatlıkla konuşuyorum ama işsizlik çok kötü bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun. Bekleme salonunda tanıştığım geek adayları gerçekten çok sağlam insanlardı hem teknik açıdan hemde insani yönleriyle hepsi çok alçak gönüllü ve düzgün insanlardı. Yetişemediğim ciğere pis dememek lazım yalan yok firmaya girmeyi çok istedim fakat olmadı, sağlık olsun.

Kabul edilen arkadaşlara başarılar..

kardeşim sana gerçekten üzüldüm beraber çalışmak isterdim doğrusu. malesef hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden

• heyy selam herkese zorla foruma davet ettirmişim gibi hisstetim kendimi mlke :) isimsiz kasiyerinizden herkese kucak dolusu sevgilerr:D bende başlayacam inşallah nezaman buluşacağımızı haber verirlersee herzamanki gibi mlke yi benden önce aramışlarrr:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimszKsyr -- 20 Şubat 2010; 18:58:05 >
  • o zaman ben yanlış anladım
  • evet yücelle konuştum yanlışım yok arkadaşlar spor etkinliği demişler onada nası bi şey bu yaa:S
  • Benide bilgilendirme için aradılar 25 şubatta ordayız
    Çok şükür bana spor etkinliği diyen olmadı olsada o kadar da etkin biri değilim

hele o saatte hiç etkin olamam
  • Ne sporu yaw eşofmanlarla gelelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 20 Şubat 2010; 19:49:03 >
  • quote:

evet yücelle konuştum yanlışım yok arkadaşlar spor etkinliği demişler onada nası bi şey bu yaa:S

Bana "Kıyafet sorunu yok spor, takım sen nasıl rahat ediyorsan giy dediler sanada o anlamda demiş olabilirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlke

Aa evet bu arada kıyafet konusunda bir zorunluluk yok, istediğiniz gibi gelin, rahat bir şekilde giyinip gelebilirsiniz dediler telefonda. yukcell80 ve captain06 da lojistikte benim hatırladığım kadarıyla. Acaba bizde etkinlik falan yok mu? :/

Sadece tanışma dendi etkinlik diyen olmadı inşallah yoktur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

quote:

evet yücelle konuştum yanlışım yok arkadaşlar spor etkinliği demişler onada nası bi şey bu yaa:S

Bana "Kıyafet sorunu yok spor, takım sen nasıl rahat ediyorsan giy dediler sanada o anlamda demiş olabilirlermi

yani garip bi durum söz konusu biz IT cilere özel bi durum mu ki:S yücel arkadaşımızla ben IT deyim başka bi ortak nokta kuramıyorum şu an:S uyku sersemiydim beni aradıklarında dedim yanlış mı anladım yücel e de sordum yoo banada öle dediler dio:Sneyse perşembe öğrenicez.
  • bide arkadaşlar facebookta best buy ankara çok pasif durumda katılım çook az..el birliği ile biraz canladıralım bence..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.