Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani konuşmayım diyorum ama adamı dinden imandan çıkarırsınız doğrusu... kan bankası arkadaşım sen nasada falan çalışsana o zaman:P ne işin var burda bak harcanıyosun...insanların fiziksel özelliklerine bakıpta o kısa o şişko iş bilmezler anlamazlar diyemezsin. sen daha onların kim oduklarını anlamamışsın arkadaşım insan kaynakları temsilcileri onlar mağazada çalışmıyolar kapış? senin dediğin firmalarla ben çalışıyorum ewt sebil ve çözümüde biliyoruz (perakende fiyatından toptancıyım die geçinen firmalar...)yani madem yetenek istiyosun 2 yıl boyunca tekfaltta uzaktan kontrol sistemleri geliştirdim onların otomasyonlarını yaptım 6 ay superonline ın fiberoptik hub kurulumlarını yaptım. ama kalkıpta hiç reklam etmedim çünkü gerek yok çook üzülmüşsün belli ama bi kısmet vardır demelisin bence...en iyi olmak iş bilmekle olmuyo en iyi olmak herşeyi başarmak ve alçak gönüllü olabilmekle oluyor... umarım ne dediğimi anlamışsındır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold1 -- 11 Şubat 2010; 12:33:36 >

• boşuna tartışmayın arkadaşlar kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.
  • forumun başından beri işe kabul edilmeyen arkadaşlara gerçekten çok üzüldüm beraber çalışmak istediğim çok kişi vardı. ama kanbankası seni bu grubun dışında tutuyorum

Kan bankası sen cold1 in söylediği gibi neden nasada microsftta çalışmıyosun. neymiş 2 gün izni var diye başvurmuş demiyosunki sebil'den çözümden asgari ücret alıyodum yetmiyodu ki beni ilgilendirmez ne için başvurduğun. ha diyosun ki bilgiye beceriye bakmıyolar nerde saf salak var onları alıyolar diyosun. yani alınmayınca resmen B.k atmak denir buna. allah bilir grup çalışmasında falan susup kalmışsındır yorum yapmamışssındır emin ol burda insan ilişkilerine önem veriyolar sen istersen Atomu parçala. çok tecrübeli bilgilisin diye almamışlar kendini avutmanın başka çeşidi olsa gerek. ve bu işe senden daha iyileri alındı bilgin olsun. insanlar neden ''kısmet değilmiş'' hayırlısı olsun'' demeyi bilmez anlamam

Tekrar söylüyorum forumun başından beri konuştuğumuz arkadasları bu durumun dışında tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 11 Şubat 2010; 12:50:14 >

• arkadaşlar bu arada bende BESY BUY ANKARA home entertainment de satış bölümündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ner0_06

arkadaşlar bu arada bende BESY BUY ANKARA home entertainment de satış bölümündeyim.

Ne tesadüf bende bu arda bizim dükkanın tabelası asılmıs mesa plaza avm'nin üst katı dün bakmaya gittim
  • Ben yukardaki tartışmalardan kendimi soyutluyorum sizde kimseye cevap vermeyin arkadaşlar. Best Buy adı yeter. Yeni bilgilerde benden arkdaşlar mağazamız yaklaşık 5000 metre kare ve küçük bir deposu varmış. Anladığım kadarıyla depoda ürün tutmicaz (zaten tutamicaz) gelen malı reyona basıcaz. İç dekorları büyüleyiciymiş, ufak tefek ayrıntılar dışında içi hazırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 12 Şubat 2010; 17:59:30 >
  • selamlar,

bugün 17:45 civarında arandım ve işe alındım( full time satış). yarın da alımlar devam etcekmiş söylenelere göre.

herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain06

Ben yukardaki tartışmalardan kendimi soyutluyorum sizde kimseye cevap vermeyin arkadaşlar. Best Buy adı yeter. Yeni bilgilerde benden arkdaşlar mağazamız 5000 metre kare ve küçük bir deposu varmış. Anladığım kadarıyla depoda ürün tutmicaz (zaten tutamicaz) gelen malı reyona basıcaz. İç dekorları büyüleyiciymiş, ufak tefek ayrıntılar dışında içi hazırmış.

Ne Güzel yaa mağazamız filan diyorsun :) Keşke bende bir olumlu cevap alabilseydim de bende mağazamız deseydim :) İnşallah herşey gönlünüzce olur arkadaşlar. Umarım bende yakında mağazamız derim :)
  • ne zaman açılıyo arkadaşlar yazın bi zahmet dilimde tüy bitti ne zaman açılacak yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

ne zaman açılıyo arkadaşlar yazın bi zahmet dilimde tüy bitti ne zaman açılacak yahu

kardeş birkaç kere yazıldı yine tekrarlayım
    nisanın son haftası civarı deniyor bir aksilik olmazsa tabi
  • Arkadaşlar merhaba bazı üzücü durumlar olmuş sanırım biraz sinir bozucu yazılar falan ;
    bende aranmadım mesela hatta bugün insan kaynaklarına ulaşmak istedim aslında bir cep numarası vardı fakat aramak istemedim best buy genel merkezini aradım süreci sordum operatörde görevli bayan halen görüşmelerin ve işe alımların devam ettiğini söyledi ki forum mesajlarını kontrol ettiğimde halelalejale nick'li arkadaşımız bugün sözleşme imzalamış hayırlı olsun, ben pek umut taşımamakla beraber kendimi bir türlü olumlu olumsuzda olsa niye aranmadım sorusundan kurtaramadım neyse hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun
  • halelalejale sen son görüşmeni ne zaman yapmıştın arkadaşım
  • Yihhuuuuu bugun sonunda aranip geek surecine davet edildiiim. Pazar tanisacagiz sevgililer gununde hahaha. Insallah ugurlu gelir, izmir magaxayi arkadaslardan duyuyorum cok ozeniyorum insallah hersey olumlu gecer.
    Ise alinan herkesi de tebrik ederim arkadaslar. Siz keyfinizi kacirmayin hic, boyle saygisiz ve bilmis arkadaslarin neden ise alinmadigi belli.
    Buarada tek ben miyim pazar tanitima cagrilan? Cok heyecanliyim da..
  • Buarada farkettim de adamlar bir yandan yeni geek sureci icin adaylari ariyorlar, bir yandan hala is tekliflerini yapiyolar bi yabdan da tek tek telefonla olumsuz donus yapiyolar kac kisiler ki bunlar.. Ustelik olumsuz sonyclari telle arayip tek tek bildiren kac firma var bilmiorum ben ilk burda okudum. Ben olumsuz sinuclanirsam dahi boyle bk atmaktansa onlerinde saygiyla egilirim ancak.. Saygi muhim bisi..
  • Yiğidi öldür hakkını yeme demek lazım değil mi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halelalejale

selamlar,

bugün 17:45 civarında arandım ve işe alındım( full time satış). yarın da alımlar devam etcekmiş söylenelere göre.

herkese başarılar.

tebrik ederim forumda 3 kişi olduk full time satış bölümün belli olunca tekrar yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: halelalejale

selamlar,

herkese başarılar.

tebrik ederim forumda 3 kişi olduk full time satış bölümün belli olunca tekrar yaz

full time değilim ama ben de varım unutma hem de entertainementda. bu arada izmir'e gidiş kesin 25inde mi? öyleyse ben gelemicem n'olur kesinleşmemiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

full time değilim ama ben de varım unutma hem de entertainementda. bu arada izmir'e gidiş kesin 25inde mi? öyleyse ben gelemicem n'olur kesinleşmemiş olsun...

Kardeş bana söylenen tarih buydu kesin demiyorum yani baksana alımlar hala devam ediyormuş
    günü değişebilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

Kardeş bana söylenen tarih buydu kesin demiyorum yani baksana alımlar hala devam ediyormuş
    günü değişebilir belki

evet alımlara bakacak olursak var daha.. tekrar tanıtım günlerine yeni başlamışlar ki bunu düşününce kafadan en az 2 hafta koyarsak marta sarkar belli ki...

• evet arkadaşlar sonunda bende best buy lıyım artikin =P
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.