Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu işi bitoplasak ne oluyor ne bitiyor anlayamadım ya şu an forumda best buy'ın son görüşmesini şubat 3 ten sonra yapan arkadaş varmı geek'ler hariç satış ,lojistik,müşteri hizmetleri falan çünkü tanıtımda son sürecin 28 ocak-3 şubat olarak duyurulduğunu biliyoruz.Geçen cuma insan kaynaklarını aradığımda hafta sonu netlik kazanacak ve hafta başında aranacaksınız denmişti bugün yada dün sözleşme imzalayan forumumuzda varmı yada arkadaşı vs duydunuzmu
  • arkadaşlar tamamen hikaye olduğunu bugün anlamış bulunmaktayım, bütün referanslarımı tek tek aradım hatta bazılarına birebir görüştüm kimsenin onları aramadığını söylediler. 5 referans sıfır arama ve olumsuz olduğu söylendi

karar size kalmış...
  • benim referansımı bana referansımı sorduktan 1 dk sonra aradılar o da bana geri dönüp anlattı
    evet birkaç gün gecikmeylede olsa arayıp olumlu diye haber verdiler
    Ben şimdi burda Best Buy'ı savunmuyorum ama bir karışıklık olmuş olabilir
  • yukcell80 sen aranmış olabilirsin, ama bir çok kişi geri bile dönmeye tenezzül edilmedi. her ne hikmetse ben buraya yazdıktan 1-2 saat sonra arandım. bence son dönemleri çok savsakladılar. çok yoğun vs diyolar ama bana inandırıcı gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepdukkani

yukcell80 sen aranmış olabilirsin, ama bir çok kişi geri bile dönmeye tenezzül edilmedi. her ne hikmetse ben buraya yazdıktan 1-2 saat sonra arandım. bence son dönemleri çok savsakladılar. çok yoğun vs diyolar ama bana inandırıcı gelmedi

peki sonuç nedir ??
  • yücell sen sözleşmeni geçen hafta crowne plazada imzalamadınmı ??
  • İşverenlerin elemanlara bakış açıları değişebiliyor maalesef. Ben Best Buy Geek Squad'dan önce Vatan ve Electro World ile görüşmüştüm. İkisinden de olumlu yanıt geldi, Best Buy'dan haber beklediğim için biraz ertelemiştim. Bugün Best Buy'dan aradılar, olumsuz dediler oldukça gecikmeli olarak. Şimdi ikisinden birini seçicez bakalım hangisi ağır basacak. Bu kadar umutla beklememizin sebebi tabiiki ülkemiz şartlarına göre oldukça iyi çalışma şartları ve bizim bir satış makinesi değil insan muamelesi görmek istememiz. Tüm bunlar şu an için sadece bir iddia. Bu nedenle fazla üzülmemek gerek. Umarım "gerçektirler" ve bu tarz örnek şirketler çoğalırda yakın zamanda güzel ülkemizin vasıflı ve zeki elemanları böyle iş peşinde koşmak zorunda kalmazlar. Herkese başarılar...
  • fırat senin için allahtan hayırlısını diliyorum söylediklerinde haklısın best buy iyi bir firma çalışmayı istediğim bir firma beni daha henüz olumsuz yada olumlu olarak aramadılar ben satış için başvurmuştum gerçi tam bir bölümde söylemedim yalnız gerçekten biraz geçikti aramaları sanırım aradıklarını bulamadılar yada cok tecrübeli arkadaşlar başvurdu tercih yapamadılar onalrada biraz hak veriyorum bende artık takıntı yaptım ha aradılar ha arayacaklar die ama napalım belki kısmet değilmiş dediğin gibi artık başka firmalarla görüşmenin vakti geldi herhalde ;)
  • mlke sen başkent üni de mi okuyorsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunnn_z

yücell sen sözleşmeni geçen hafta crowne plazada imzalamadınmı ??

evet
  • evet ??
  • mlke benim ne işe ihtiyacım var ne de paraya. benim zaten kendime ait bir işim ve işyerim var biraz heyecan birazda farklı bir arayış için başvurdum. daha önce teknosa media markt vatan ve mavi de görev aldım hepsinden de çıkma sebebim daha yüksek pozisyonlarda iş teklifi gelmesiydi ki görüşmelerde bunu söyledim.

bugün arandım ve olumsuz olduğunu ileride tekrar aranabileceğim söylendi. saygı duyuyorum neden olumsuz olduğunu sorduğumda kriterlere uymadığım söylendi uymadığım yönleri sorduğumda bunu biz bilmiyoruz dediler.

referanslarımın arandığını söylemişlerdi. referanslarımdan biri de benim şu an alt komşumdur. kendisinin aranmadığı söylendi diğer referanslarımla da görüştüm onlarda aranmadığını söylediler.

yoğunluk yorgunluk olabilir, işe uygunluk olmayabilir vs vs bunlar nomral şeyler ancaak aradık diyip aranmaması veya başka sebeplerden işe alınmamak hoş değil. ben kendim için konuşmuyorum beni bilen bilir, ancak bu işe gereçkten ihtiyacı için başvurup yaklaşık 4 haftadır bekleyenler var önemli olan bu insanlar. ben buraya giremezsem yarın electro world e girerim, hiç biri olmadı kendi işime dönerim ancak msnde ve yüzyüzze konuştuklarımda bu iş için hayatını durduranlar var ki önemli olanda bu kişilerin ha oldu ha olacak diye 1 aydır bekletilip dönüş bile ypaılmaması.

her neyse ben artık yazmayacağım ama benim ilk günki o başvuruda inandığım best buy inanılmaz derecede sarsıldı.

işe giren arkadaşlara hayırlı olsun

• bence fazla abartıldı,Amerikadaki yönetim tarzını burada uygulamayacaklarına göre bu kadar üzülmeyin arkadaşlar,onların sizi aramaması yada elemesi değersiz olduğunuz anlamına gelmez,bu eleman bolluğunda tabikii parmakla bile adam eliyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunnn_z

evet ??

geçen hafta imzaladım
  • mlke sence hala olumlu geri dönüş olurmu benim tam 2 hafta oldu
  • ARKADAŞLAR VARMI BU HAFTA GEEK'LER HARİÇ OLUMLU YADA OLUMSUZ ARANAN =))
  • ben olumsuz olarak arandım mlke bugün itibariyle bütün 5 referansımı aradım hiçbiri aranmadığını beyan etti...

ne diyim herkes için hayırlısı
  • arkadaşlar bugünde olumlu olumsuz aranmadım
  • Türkiye'nin neresinde açılırsa açılsın Best Buy başarılı olamaz Electro World ve Media Markt, Teknosa, Bimeks vs.. yerler artık piyasayı ve müşteri kapmış durumda. Best Buy da eğer yurt dışı marketleri gibi dikkat çekici kampaya ve fiyatlarla işe başlarsa bir ihtimal başarılı olurlar bence.. ki ülkemizdeki vergiler vs. ile pek indirim ve kampanya yapamayacaklarından fiyatlarda normal seviyede olacağından hiç şans tanımıyorum karşısında güçlü şirketler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekilmisFilm -- 11 Şubat 2010; 6:05:56 >
  • Sorun istemezler, bilgi istemezler, para isterler satış isterler, anladığım kadarıyla günü, ayı kurtarmaya bakıyorlar işi kimin yaptığının pek önemi olmasa gerek. şu an ki sistemde böyle görüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.