Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende beklemedeyim.sende biraz bize bilgi ver=)
  • ne gibi bilgiler verdiler paylaşır mısınız?
  • kardes depatmanların cogunun işe alımları tamamlanmış bir kaç departman kalmıs onların ne oldugunu bilmiyorum bufta çarşambaya kadar olumsuz olan arkaaşlar aranacakmış ve o departmanlarda olumlu olan arkadaşlara dönüş yapılacakmış sadece bunu öğrene bildim işe alınamayan arakadaşlar muhtemelen full time arakadaşlar arakadaşalar aranmayan lar hangi bölümler için başvurduklarını paylaşa bilirlermi ????
  • ben geek squad için başvurmuştum olumlu olumsuz dönüş olmadı birebir görüşmeden sonra.
  • geek ler haftaya kalmış kardeş sana kesin dönüş yaparlar olumlu yada olumsuz
  • ben IT satış için baswurmustum.en sonda carsamba gunu gorusmeye gittim.senin bölüm ne?sonuc olarak olumlu yada olumsuz arıycaklar değilmi?
  • arkadaşlar ufak bi not 4 görüşmeye katılan arkadaşlar varsa geek squad için onların bi çoğunun şansı hala devam ediyo arkadaşımda başvuruda bulunmuştu çarşambaya kadar bi dönüş yapılıcağı söylenmişti geeklerin şansı mavi t-shirtlere göre biraz daha yüksek olduğunu biliyorum
  • cald1 sen işe kabul edilmiştin değilmi
  • evet ben sözleşmemi imzaladım
  • Benim anlamadığım cuma günü son gündü eşyaları toplayıp İstanbula dönüyolardı.Bu durumda daha kalacaklar anladığım kadarıyla.Bizde evrakaları kargoyla vereceğimize gidip eldenmi versek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain06

Benim anlamadığım cuma günü son gündü eşyaları toplayıp İstanbula dönüyolardı.Bu durumda daha kalacaklar anladığım kadarıyla.Bizde evrakaları kargoyla vereceğimize gidip eldenmi versek acaba?

15 günde hazırlayamam diyodun evrakları naptın bittimi beyler izmir olayı eğitimden öncemi sonramı bilen varmı ??
  • vee bende işe alındım :) it bölümünde kimler var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

] beyler izmir olayı eğitimden öncemi sonramı bilen varmı ??

Ya ben sordum eğitimden önce 25 şubatta dedi (tabi bi değişiklik olmazsa) orda başlyo eğitim
    hatta ben gelmeyim oraya kadar bana zahmet olmasın dedim yok illa gel sensiz olmaz dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukcell80 -- 7 Şubat 2010; 1:01:34 >
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba best buy ankara mağazası için bende başvuru yaptım.En son tunç ve ömer beyle görüştüm, görüşmem 27 ocakta oldu. Banada 1 hafta içinde olumlu olumsuz döneceğiz dediler. Fakat arayan olmadı benim son görüşmemde gayet olumlu geçmişti. Hatta ömer bey bizim için olumlu bir adaysınız ve sadece nereye yerleştireceğimiz konusunda tekrar görüşmek istedik dedi. Ben lojistik bölümü için başvuru yaptım ve görüşmelerim hep bu iş üzerinde oldu fakat bir hafta içinde geri dönüş olamyınca bende insan kaynaklarını aradım ve görüştüm bana değerlendirmelerin devam ettiğini bu hafta sonunda netlik kazanacağını ve olumlu olumsuz geri dönüleceğini belirtti. Ben kendisine son görüşmede ömer beyin bana olumlu bir adaysınız sadece nereye yerleştireceğimiz konusunda karar vereceğini belirttiğini söyleyince adımı sordu sonrada önümüzdeki hafta içinde aranacaksınız dedi bende bu bilgiyi sizle paylaşmak istedim. Tüm cevap bekleyen arkadaşlar için hayırlısı ne ise onu dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yucell2215

vee bende işe alındım :) it bölümünde kimler var :)

hayırlı olsun dostum foruma yeni takıldın galiba IT bölümünde cold1 var bildiğim. ben home enteteinment mağazada görüşürüz. tekrar hayırlı olsun

bu arada 25nde izmire gidiyoruz o zaman
  • Evet arkadaşım foruma yeni takıldım sağol ,bakalım hayırlısı biz bekliyoruz ama ne olcak ne bitecek
  • eses26 arakadaşım senin bölümün ne idi özellikle bir bölüm tercihi yaptınmı ve full time olarak mı başvurmuştun ????
  • arkadaşlar bir de bana yardımcı olursanız cok sevinirim bende 28 ocakta tunç bey ve amerikalı ile görüşmüştüm bana özellikle istediğin bir bölüm varmı dendiğinde oto müzik, telefon, tv bölümü olabilir demiştim kesin net bir bölüm söylemedim ve bana bir kaç soru sordular cevapladım sonrada caldıgın bir ensturuman varmı dediklerinde başalangıç oalrak gitar calıyorum dedim tamam dediler ve hepsini not aldılar 1 hafta dediler ve dönüş yapmadılar ben full time olarak başvurmuştum şu ana kadar forumda genelde arkadaşlar ve cevremdeki arkadaşlarım hep part time olarak işe alındı neredeyse hiç full time işe alınan yok veya ben karşılaşmadım eses2606 nickli arkadaşımla aynı olayları yaşamışım sizin bildiğiniz kadarıyla oto müzik veya telefon bölümüne alıanan arkadaşlar varmı ve sizce bizim sonucumuz ne ola bilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunnn_z

arkadaşlar bir de bana yardımcı olursanız cok sevinirim bende 28 ocakta tunç bey ve amerikalı ile görüşmüştüm bana özellikle istediğin bir bölüm varmı dendiğinde oto müzik, telefon, tv bölümü olabilir demiştim kesin net bir bölüm söylemedim ve bana bir kaç soru sordular cevapladım sonrada caldıgın bir ensturuman varmı dediklerinde başalangıç oalrak gitar calıyorum dedim tamam dediler ve hepsini not aldılar 1 hafta dediler ve dönüş yapmadılar ben full time olarak başvurmuştum şu ana kadar forumda genelde arkadaşlar ve cevremdeki arkadaşlarım hep part time olarak işe alındı neredeyse hiç full time işe alınan yok veya ben karşılaşmadım eses2606 nickli arkadaşımla aynı olayları yaşamışım sizin bildiğiniz kadarıyla oto müzik veya telefon bölümüne alıanan arkadaşlar varmı ve sizce bizim sonucumuz ne ola bilir ...

ben full time olarak başladım ve forumda full time sözleşme imzalayan çok arkadaş var 1 hafta daha beklemekte fayda var dostum elbet geri dönüş yapılacaktır bence yetiştiremediler

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: Yucell2215

vee bende işe alındım :) it bölümünde kimler var :)

hayırlı olsun dostum foruma yeni takıldın galiba IT bölümünde cold1 var bildiğim. ben home enteteinment mağazada görüşürüz. tekrar hayırlı olsun

bu arada 25nde izmire gidiyoruz o zaman

saolasın gorusucez eğitimlerde fln zaten süper bi çalısma ortamı olcak gibime geliyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.