Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok senin dediğin gibi olmuyor yine bir görüşme yapıyorsun ve sonrasında aranıyorsun yani bana öyle oldu sözleşme imzalarsan bizi de haberdar edermisin :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

4. görüşmeden sonra olumlu ya da olumsuz aranan var mı ?

4. görüşmede sözleşme imzalanıyor diye biliyorum ben.. sonrasında olumsuz aranma nasıl mümkün olabilir ki? geek squad için sordunuz sanırım. ben bugün arandım yarın 4. ve son görüşme. sözleşme için çağırdılar. herhangi bir problem çıkmazsa yarın ben de bir best buy çalışanı olmaya imza atacağım nihayet:)

4. görüşmede imzalanmıyor sonrdan arıyıp oldu diyorlar ben ve benim gibi birçok arkadaş 4. görüşmeye oldu işe giriyoruz diye gittik ama sonradan arayacaklarını belirttiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukcell80 -- 2 Şubat 2010; 19:53:40 >

• quote:

quote:

quote:

4. görüşmede sözleşme imzalanıyor diye biliyorum ben.. sonrasında olumsuz aranma nasıl mümkün olabilir ki? geek squad için sordunuz sanırım. ben bugün arandım yarın 4. ve son görüşme. sözleşme için çağırdılar. herhangi bir problem çıkmazsa yarın ben de bir best buy çalışanı olmaya imza atacağım nihayet:)

4. görüşmede imzalanmıyor sonrdan arıyıp oldu diyorlar ben ve benim gibi birçok arkadaş 4. görüşmeye oldu işe giriyoruz diye gittik ama sonradan arayacaklarını belirttiler

ama beni arayan kişi sözleşme için dedi. ayrıca çarşamba son gün. ve 5. görüşme diye bir şey de yok. ben 3.yü beklerken 4.ye gelenlerden 2 kişi sözleşme imzaladı aramızda hoş geldin diyip el sıkışıldı. neye inanayım ki ben şimdi...

• bende 4. görüşmeden sonra olumlu olumsuz döneceğiz dendi bugün aradılar yarın için sözleşme imzalamaya çağırdılar. bende artık Best buy lıyım
  • bence sen 3. görüşmeye gitttiğinde imzalayan arkadaşlar 4. sonrası arananlardır çünkü ben beklerkende bir kaç arkadaş vardı ve direk sözleşme için çağırdı başka kişiler ben ise mağaza genel müdürü ile görüştüm onlar hiç görüşmed direk sözleşme imzaladılar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ama beni arayan kişi sözleşme için dedi. ayrıca çarşamba son gün. ve 5. görüşme diye bir şey de yok. ben 3.yü beklerken 4.ye gelenlerden 2 kişi sözleşme imzaladı aramızda hoş geldin diyip el sıkışıldı. neye inanayım ki ben şimdi...

geeklerden mi 2 kişi sözleşme imzaladı desene kaldı 12 kişi :)

• yani demek istediğim onlar zaten 4. görüşmelerini önceden yapanlar bu forumdaki izmire başvuru yapıp kabul edilen arkadaşlarda hep öyle yazmışlar 4. ye gitttik ama beklemedeyiz diye bu arada mozkan 4 kardeşim hayırlı olsun ve ne zaman 4. görüşmeye gitmiştin pm atarmısın kaç gün sonra geri döndüler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

bende 4. görüşmeden sonra olumlu olumsuz döneceğiz dendi bugün aradılar yarın için sözleşme imzalamaya çağırdılar. bende artık Best buy lıyım

gözün aydın kardeşim hayırlı olsun:-)

• şöyle açıklayayım ben en son tunç beyle görüştüm. bana best buy'da çalışma hakkını kazandın dedi. grup çalışmalarından sonraki 2. görüşmeydi bu. yani 2. birebir görüşme. bugün arandığımda yarın sözleşme koşulları için davet ediyoruz dedi teldeki kişi. ayrıca 4. görüşmede imzalayanlardan biri benim gibi part time idi. eğer 5. görüşme varsa, ben yarın boş yere gideceğim. çünkü son gün yarın. bekle biz seni ararız gibi bir durum söz konusu olamaz. açıkcası ben umutluyum. ban söylenenler dahilinde yarın sözleşme imzalayacağımı tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekün

quote:

quote:

4. ve son görüşme olarak bilinen görüşmede, kişinin uygun olduğu alan belirleniyor. Eğer 1 kişi seçilecek ve 3 kişi o alana aday ise 2 kişiye olumsuz şekilde dönülüyor. Bu bana son görüşmede söylenmişti. Bu yüzden son görüşmeden sonra sözleşme imzalayacak mıyım yoksa güle güle mi diyecekler diye beklemiştim.

Edit: Bu arada ben tanıtım toplantısını da sayarak 4.görüşme dedim. Sanırım haklısın, tanıtım toplantısı görüşme sayılmıyor. O zaman başvuru adımlarını sıralarsak;

1-Tanıtım toplantısı
    2-Grup Mülakatı
    3-Birebir mülakat
    4-Son görüşme
    5-Sözleşme imzalama

böyle sayarsak yarın benim 5. kere gidişim olacak. ben saymadım tanıtımı... nerede çalışmak istediğim bana da soruldu. fakat Tunç beyin kafasında 3 ayrı yer olduğundan bana sıkıntı yaratmadı sanırım. bakalım saat 11'de durumum belli olacak inşallah.

• quote:

şöyle açıklayayım ben en son tunç beyle görüştüm. bana best buy'da çalışma hakkını kazandın dedi. grup çalışmalarından sonraki 2. görüşmeydi bu. yani 2. birebir görüşme. bugün arandığımda yarın sözleşme koşulları için davet ediyoruz dedi teldeki kişi. ayrıca 4. görüşmede imzalayanlardan biri benim gibi part time idi. eğer 5. görüşme varsa, ben yarın boş yere gideceğim. çünkü son gün yarın. bekle biz seni ararız gibi bir durum söz konusu olamaz. açıkcası ben umutluyum. ban söylenenler dahilinde yarın sözleşme imzalayacağımı tahmin ediyorum.

tamam işte dostum olmuş senin iş hayırlı olsun işte yarın saat kaçta gidiyosun pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

şöyle açıklayayım ben en son tunç beyle görüştüm. bana best buy'da çalışma hakkını kazandın dedi. grup çalışmalarından sonraki 2. görüşmeydi bu. yani 2. birebir görüşme. bugün arandığımda yarın sözleşme koşulları için davet ediyoruz dedi teldeki kişi. ayrıca 4. görüşmede imzalayanlardan biri benim gibi part time idi. eğer 5. görüşme varsa, ben yarın boş yere gideceğim. çünkü son gün yarın. bekle biz seni ararız gibi bir durum söz konusu olamaz. açıkcası ben umutluyum. ban söylenenler dahilinde yarın sözleşme imzalayacağımı tahmin ediyorum.

tamam işte dostum olmuş senin iş hayırlı olsun işte yarın saat kaçta gidiyosun pm at

attım. muhtemelen görürüz birbirimizi. dilerim bir pürüz çıkmaz da olur bu iş.

• hepinize şimdiden hayırlı olsun

inşallah beklediğinizden daha iyi bir çalışma ortamı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekün

quote:

quote:

4. ve son görüşme olarak bilinen görüşmede, kişinin uygun olduğu alan belirleniyor. Eğer 1 kişi seçilecek ve 3 kişi o alana aday ise 2 kişiye olumsuz şekilde dönülüyor. Bu bana son görüşmede söylenmişti. Bu yüzden son görüşmeden sonra sözleşme imzalayacak mıyım yoksa güle güle mi diyecekler diye beklemiştim.

Edit: Bu arada ben tanıtım toplantısını da sayarak 4.görüşme dedim. Sanırım haklısın, tanıtım toplantısı görüşme sayılmıyor. O zaman başvuru adımlarını sıralarsak;

1-Tanıtım toplantısı
    2-Grup Mülakatı
    3-Birebir mülakat
    4-Son görüşme
    5-Sözleşme imzalama

yekün hangi pozisyondasın sen?

• Benim adımlarım

1 toplantı
    2 grup çalışması
    3 birebir mülakat

birebir den sonra olumlu olumsuz tunç beyle görüşüleceği ondan sonra da sözleşme imzalanacağı söylendi. işe başlama 22 şubat dendi
  • merb arkaşlar bestbuya bende baswurmuştum.geek squad için.fakat grupp calışmalarına katıldıktan sora bana satişta bi pozisyon ayarlamak itedikerini soyledıler.bende geek squad olmazsa kaubl edebılcegımı soyledım.we nıtekım mawı tişortlulerın mulakatına çagırdılar.birebir bi gorusme yaptık insan kaynaklarından biriyle gecen hafta persembe..haftasonuda aradılar we referanslarla gorusme yapılcagını surecın olumlu gecıtıgını soledıler we dun yıne arayıp bugun ıcın tunç beyle gorusme ıcın randewu werdiler.sürec bana biraz karısık geldı cunku bazı arkadsalara teklıf sunulmuş bile.bugun saat 2 de gıdıcem gorusmeye bakalım hayırlsı.
  • Seçilen arkadaşlara hayırlısı olsun... Best Buy ailesine katılmanızı kutlarım =)
  • geek squad dan sözleşme imzalayan arkadaşlar varmı? yoksa herkes 4. görüşmeden sonrasınımı bekliyor? bugün son günmüydü geri dönüşler ve sözleşmeler için?
  • son mülakatların tarihi bugün denilmişti. uzatıldı mı bilmiyorum. benim sürecim bitti. sözleşmemi imzaladım yarın akşama kadar evrakları tamamlama işi kaldı bir tek. :)
  • arkadaşlar ben 4. görüşmeye referanslarım arandıktan sonra gecen hafta perşembe günü yani 28 ocakta katılmıştım bugun subet 3 oldu ama bana halen ne olumlu nede olumsuz dönüş yapmadılar bir bilginiz varmı 4. mulakata kaç kişi katıldı kaç kişi eleyecekler veya halen aranmayı beklemelimiyim ??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.