arkadaşlar herkes için hayırlısı olur umarım. bende dün 4.görüşmeye gittim geek squad için bir haftaya kadar dönüş yapcaklar sabırsızlıkla bekliyorum ve acayip heycanlıyım
tek geek squad benim heralde sitede. benim de bu hafta içinde aranacam sanırım, eryamandayım ben. 22 şubatta eğitimlere başlayacaklar, yani işbaşı 22 şubat mağaza açılışı 23 nisan olacakmış.
bunun dışında rahat olmak daha iyidir bence. çünkü firma temel prensibi prezentasyon. ben görüşmeye üzerimde " sana bi korum bi de pentium dual core" yazan t-shirt le gitmiştim. çok beğenmişlerdi :)
hayılrısı bakalım
not ben eryamandayım biri sormuştu yukarıda :)
son görüşmeden şimdi geldim. sohbet ortamıydı müdürlerle tanışma amaçlı bi görüşmeydi. teknik bilgi kendini tanıt yoktu zaten hatta koyu bir tv sohbeti yaptık
merhaba arkadaşlar bende geek squad için başvurmuştum 3. görüşmeden sonra dün aradılar referanslarınızla görüşeceğiz dediler acaba referanslardan sonra geri dönülen arkadaşlar oldumu özellikle dj4u cevap atarsan çok sevinirim:):)
quote:
Orijinalden alıntı: dj4u
tek geek squad benim heralde sitede. benim de bu hafta içinde aranacam sanırım, eryamandayım ben. 22 şubatta eğitimlere başlayacaklar, yani işbaşı 22 şubat mağaza açılışı 23 nisan olacakmış.
bunun dışında rahat olmak daha iyidir bence. çünkü firma temel prensibi prezentasyon. ben görüşmeye üzerimde " sana bi korum bi de pentium dual core" yazan t-shirt le gitmiştim. çok beğenmişlerdi :)
hayılrısı bakalım
not ben eryamandayım biri sormuştu yukarıda :)
bende geek squad ım son görüşmemi yaptım dostum bekliyorum
4. görüşmeden sonra olumlu ya da olumsuz aranan var mı ?
çarşambaya kadar dönüş olmaz galiba son görüşme 3 şubat. hala görüşme var
ewt arkadaşlar ben sözleşmemi imzaladım artık bende best buy çalışanlarından biriyim:) dier arkadaşlarımada başarılar dilerim umarım hepiniz mavi t-shirt ü giyebilirsiniz:)
cold1 maaş ne kadara anlaştın ve part time mı full time mı onu da söyler misin ?
varmı bugün aranan hem geek hem mavililerden.. çarşambaya kadar beklicez yine
bütüngün telefonu elimden düşürmedim geek için ha aradılar ha arayacaklar diye ama malesef aramadılar gergin bekleyiş devam ediyor :(
quote:
cold1 maaş ne kadara anlaştın ve part time mı full time mı onu da söyler misin ?
part time dı arkadaşım. maaşında oldukça tatminkar olduğunu söylüyebilirm ewt söylenilen doğru bi çook firmanın verdiği full time maaşını verdiler olanakları imkanları güzel. umarım sizinde işiniz olur:)
quote:
Orijinalden alıntı: Cold1
quote:
part time dı arkadaşım. maaşında oldukça tatminkar olduğunu söylüyebilirm ewt söylenilen doğru bi çook firmanın verdiği full time maaşını verdiler olanakları imkanları güzel. umarım sizinde işiniz olur:)
bir de türkçeyi düzeltsen evlenmeye hazırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Vatal
quote:
quote:
bir de türkçeyi düzeltsen evlenmeye hazırsın
yakın çevrende varsa öle biri evlenirim nie evlenmeyim
quote:
ewt arkadaşlar ben sözleşmemi imzaladım artık bende best buy çalışanlarından biriyim:) dier arkadaşlarımada başarılar dilerim umarım hepiniz mavi t-shirt ü giyebilirsiniz:)
Kardeş hayırlı olsun Sözleşmeyi 4. görüşmede mi imzaladın ve hangi görevdesin
ewt 4. görüşmede şu anda tam belli deil ama notebook satış veya IT istiyorum oyun konsollarına çok talep olunca o hikaye oldu:)
merhaba beyler bende dün 4. görüşmeye gittim yine bir bekleme süresi içerisine girdik bu hafta içerisinde arayacaklar olumlu yada olumsuz geek squad için muhtemelen çarşambaya kadar ararlar peki geek squaddan sözleşme imzalayan arkadaşlar yokmu hiç son görüşmede??
geek squad son görüşmeye çarşamba başlayacak diye biliyorum 2 şubat itibarilye aranacaksınız demişlerdi bana
ben hem mavi hem geek için çarşambadan sonra dönüş olur diye tahmin ediyorum. 3 şubatta kariyer günleri bitecekti galiba. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık
quote:
Orijinalden alıntı: yukcell80
4. görüşmeden sonra olumlu ya da olumsuz aranan var mı ?
4. görüşmede sözleşme imzalanıyor diye biliyorum ben.. sonrasında olumsuz aranma nasıl mümkün olabilir ki? geek squad için sordunuz sanırım. ben bugün arandım yarın 4. ve son görüşme. sözleşme için çağırdılar. herhangi bir problem çıkmazsa yarın ben de bir best buy çalışanı olmaya imza atacağım nihayet:)