Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var dostum malesef olumsuz cevap alan benim olmasını istediğim forumdan ve dışardan çok arkadaş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj4u

bi kaç kişi aranıp bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz demişler eski başlıklarda vardı.

300 kişi alacaklar hocam ankarada 300 tane bilgisayarcı yoktur 300 eleman gerçekten iyi bi rakam

300 mü naptın hocam 100-120 eleman geek dahil eleman alınacak diye biliyorum
  • yani şundan soruyorum geçen gün çağırdılar görüşmeye 3 cü bire bir e iyi gitti gibi referanslarımı beğendiklerini söylediler dönüş yapılacak dendi ama olumlu olumsuz hala bi şey yok ortada:S kendimi yiyip bitiriyorum evde nie aramadılar die:S
  • 180 mavi t-shirt 30 geek squad 45 yönetici alınacak bana söylenen rakam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

Bugün son görüşmeye gittim 25-25 dk sürdü. birebir görüşme gibi ne yapabileceğim hakkında konuştuk ama ne maaştan nede mesai saatlerinden bahsetmedi
    Eğitim 3 hafta Ankara da 1 hafta İzmir de olacakmış
    Birebir görüşmede "son görüşmede her şey belli olacak" demişlerdi ama yine bir bekleme durumuna girdik Bir haftada içinde belli olacak bu sefer arayıp söyleyecekler

yani daha bişey soylemedilermi hocam iş oldu kabul edildin gibi

yok biz sizi ararız diyolar sadece olumluda olsa olumsuzda olsa 1 hafta içine döneceklermiş

• tanıtımda 100 kişi alınacak dediler hatta not almıştım. bugün arayıp randevuyu 1 gün sonraya attılar kar yağdığı için heralde
  • Arkadaşlar bu 300 kişi olayı doğruysa açılışdan bir kaç ay sonra bazı elemanlar şutlanacak demektir.
  • bende 300 kişi die duymuştum taaa en başında ama sonradan kariyer günlerinde 100 kişi alınıcak dendi hangisinin gerçek olduğunu öğrenmemize az kaldı
  • izmirde 120 kişi çalışıyo şu anda ve en başında 120 kişi alındı. ankara daha az bence 300 kişi değil
  • ilk gün toplantıda 100-125 kişi arası alım olacak dendi
  • beyler mağazanın kesin açılış tarihi ne zaman? ben iş için hiç bi talepte bulunmadım ama acılmasını 4 gözle bekliyorum siz başvuruda bulunduğunuz için ne zaman acılacağınıda biliyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

beyler mağazanın kesin açılış tarihi ne zaman? ben iş için hiç bi talepte bulunmadım ama acılmasını 4 gözle bekliyorum siz başvuruda bulunduğunuz için ne zaman acılacağınıda biliyorsunuzdur

2010'un 2.çeyreği açılacakmış yani nisan veya mayıs gibi galiba
  • bu gün aradılar tekrar olumlu gittiğini referanslarımı aramak istediklerini söylediler sanırım yarın bi dönüş olcak bide 4 düncü görüşmeye giden arkadaşlar oturdukları semtleri pm atarlarsa sevinirim açık adres sormuyorum!!!!!! yenimalhalle çankaya çayyolu vb gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

bu gün aradılar tekrar olumlu gittiğini referanslarımı aramak istediklerini söylediler sanırım yarın bi dönüş olcak bide 4 düncü görüşmeye giden arkadaşlar oturdukları semtleri pm atarlarsa sevinirim açık adres sormuyorum!!!!!! yenimalhalle çankaya çayyolu vb gibi.

hayrılı olsun hocam sen galiba geek den mavi tişörte geçmiştin olur artık
  • dün ilk birebir görüşmeye gittim bugün aradılar pazartesi sabahı için randevu verdiler. Tunç ve Mert beyle tanışılacak bildiğim kadarıyla. nasıl giyinsem diye düşünüyorum şimdi. genelde herkes spor gördüğüm kadarıyla. ben de öyleydim ama son görüşmelerde klasik giyinilse daha mı iyi olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woebegone -- 29 Ocak 2010; 17:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woebegone

dün ilk birebir görüşmeye gittim bugün aradılar pazartesi sabahı için randevu verdiler. Tunç ve Mert beyle tanışılacak bildiğim kadarıyla. nasıl giyinsem diye düşünüyorum şimdi. genelde herkes spor gördüğüm kadarıyla. ben de öyleydim ama son görüşmelerde klasik giyinilse daha mı iyi olur acaba?

ben şimdiye kadar her görüşmeye resmi gittim yarında son görüşmeye gitcem ve yine resmi gidicem. sonuçda buda bir iş görüşmesi o yüzden klasik giyinmeni tavsiye ederim kalisik sporda olabilir. kot gömlek kravat

• tamam kot gömlek ceket o zaman kravat olmaz haliyle teşekkür ederim.
  • ewt arkadaşlar beklediğim cvp geldi ve bende 4 cü görüşmeye çağrıldım darısı dier arkadaşlarımızın başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

ewt arkadaşlar beklediğim cvp geldi ve bende 4 cü görüşmeye çağrıldım darısı dier arkadaşlarımızın başına

hadi hayırlısı. acaba ilk kim benim iş tamamdır dicek forumda

• Arkadaşlar ben 4 görüşmeyede kot sweet spor ayakkabı ile gittim hatta kulağımda küpe vardı ve top sakalımı da kesmedim.
    Sizede böyle gidin demiyorum ama rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukcell80 -- 30 Ocak 2010; 10:35:47 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.