Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22snde geçtiğimiz cuma birebir mülakta giden arkadas varmı acaba_?
  • yarın son mülakata gidiyorum bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj4u

yarın son mülakata gidiyorum bakalım nolacak

hayırlısı olur inşallah
  • quote:

yarın son mülakata gidiyorum bakalım nolacak

son mülakat dediğin birebir görüşme dimi? Grup çalışmasından sonraki yani!
  • son mülakat tarihleri daha gelmedi yaw birebire gidiyosun sanırım 28-03 şubat. heycanlandırma şimdi bizi
  • birebir görüşme ama ne olacağı yarın belli olur.

işin ilginç tarafı grup çalışmasından 24 saat sonra aranmam böyle aranan var mı ?
  • daha son görüşme var ben yarın bekliyorum ya tamam ya devam
  • quote:

birebir görüşme ama ne olacağı yarın belli olur.

işin ilginç tarafı grup çalışmasından 24 saat sonra aranmam böyle aranan var mı ?

beni de öyle aramışlardı birebir görüşme için bekliyoruz şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukcell80 -- 25 Ocak 2010; 11:56:11 >
  • geçtiğimiz çarşamba günü 20 ocak da grup çalışmasına katıldım ama bu güne kadar ne arayan oldu ne soran ben umudu keseyim o zaman :(
  • mavi tişörtlülerden son görüşme için aranan varmı bugün.
  • beni şuan referans için aradılar olumlu gidiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

beni şuan referans için aradılar olumlu gidiyormuş

kardeş sen 3. gürüşmeni yaptınmı ?
  • Geek squad için bugün birebir görüşmeye gittik,

son derece keyifli eğlenceli geçti.

çok çok çok olumluydu.

gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
  • Merhaba arkdaşlar, Birçok arkadaşım yorumlar vb yazmışda durmuş...

Birincisi best buy'da belliki kaliteli bir iş yeri, verdiği maaş çalışma koşulları vb
    ben Ankara için üç görüşmeyede gittim. sanırım mağaza müd. ve yard. daha önce almış bunlar. birebir körüşmede eğer işi bildiğinizi düşünüyorlar ve cv ninz de parlaksa sizi bombardımana tutuyorlar. bana son görüşmeden sonra birde teklif sundular maaş olarak ama kabul etmedim. şuan çalıştığım yerde alıyorum zaten okadar parayı.

Bence maaş konusunda okadar parlak değiller türkiye şartları media mark onlardan iyi. bunların artısı haftada iki gün off oada maaşı kesiyor.

eğer aranmayan arkdaşlar varsa şubat 1 de umutlarını kessinler şubatta eğitimleri başlayacak ve mağaza açılacak şubat sonu.

ben bir teklif daha bekliyorum istediğim maaşı verirlerse başlarız.

Ben maaş konusunna bir açıklık getireyim arkadaşlar

normal elemana satış 850+50agi=900 Veriyorlar +300 yemek ve bir vesaait yol ulaşımı
    bir üst kadro 950+50 1000 +300 + bir vesaait
    diğer üst kadro 1150+50 1200 +300 +bir vesait

ok. sorusu olan pm atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: saltuk_bugrahan

quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

beni şuan referans için aradılar olumlu gidiyormuş

kardeş sen 3. gürüşmeni yaptınmı ?

Evet yaptım ve son görüşmeye davet ettiler bakalım şartlar tam neymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: klos

Merhaba arkdaşlar, Birçok arkadaşım yorumlar vb yazmışda durmuş...

Birincisi best buy'da belliki kaliteli bir iş yeri, verdiği maaş çalışma koşulları vb
    ben Ankara için üç görüşmeyede gittim. sanırım mağaza müd. ve yard. daha önce almış bunlar. birebir körüşmede eğer işi bildiğinizi düşünüyorlar ve cv ninz de parlaksa sizi bombardımana tutuyorlar. bana son görüşmeden sonra birde teklif sundular maaş olarak ama kabul etmedim. şuan çalıştığım yerde alıyorum zaten okadar parayı.

Bence maaş konusunda okadar parlak değiller türkiye şartları media mark onlardan iyi. bunların artısı haftada iki gün off oada maaşı kesiyor.

eğer aranmayan arkdaşlar varsa şubat 1 de umutlarını kessinler şubatta eğitimleri başlayacak ve mağaza açılacak şubat sonu.

normal elemana satış 850+50agi=900 Veriyorlar +300 yemek ve bir vesaait yol ulaşımı

hocam sen ne zaman ne ara gittin mülakatlara son mülakat tarihi daha başlamadı diye biliyorum. hangi bölümdü satışmı? bu maaşlardaki kadro olayını anlayamadım hiyerarşik düzene göremi yoksa cv doluluğuna göremi?

• quote:

Orijinalden alıntı: klos

Merhaba arkdaşlar, Birçok arkadaşım yorumlar vb yazmışda durmuş...

Tam olarak anlayamadım? Birebir mülakat bittiğinde mi bu ücretleri öğrendiniz yoksa birebir den sonra tekrar sizi çağırdılar mı?

• cuma birebire girdim ama daha aramadılar galiba olmadı
  • arkadaş ya tahmin ediyor yada izmir grubundan öğrenmiş die düşünüyorum.

çünkü birebirlerde söylemiyolar fiyatı ben biraz daha yüksek olduğunu çok sağlam bir kaynaktan duydum

hayırlısı ama ben parası için girmiyorum. dükkanıma filan bakın yeterli servete sahibim :P sırf böle bi işte olmak istediğim için giriyorum

mozkan4 aramalara gelecek hafta başlayacaklarmış bana öle dediler
  • yok hocam benim geek değil mavi tişörttü birebire katılan çoğu kişiyi aramışlar referans için hayırlısı olsun napalım. yukardki arkadaşda sallamışmı napmış pm atıyorum okuduğu halde cevap vermiyo. birebirde bırak maaşı şirketle ilgili konuşulmuyo neredeyse 2. şubat sonu açılacak demiş ama 2010 ikincii çeyreği dendi anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.