Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • part time için son gün son seansda olanlardan aranan oldu mu acaba?
  • arkdaslar sonunda döndüler ama olumsuz olarak , artık müşteri olarak gelirim :)))
    Mülakat çağırılan arkadaşlara başarılar diliyorum...

Yeni ürünlerden haberdar edersiniz artık
  • Başka cevap alan var mı? İş şartları felan nasılmış? Yazılılar testler vs. yokmu detay verebilecek biriler?
  • Ben bugün gittim birebir görüşmelere görüşmede
    ne yapıyon ne ediyon havalar nasıl nerde çalışmak istiyon, referansından, gelecek planlarından falan konuşuluyo, CV de ne varsa soruyolar işte.
    Pek umütlü değilim bundan sonra aramazlar heralde
    bu mülakatı geçersek son mlakat var orda Tunç ve Mert beyle konuşacakmışız onlarda tamam derse sözleşme imzelanacak.
    Sonra 3 hafta eğitim var ver elini İzmir :D

İzmirdeki arkadaşlar inşallah görüşürüz.
  • Bekleriz arkadaşlar :):) izmir best buy'a :)
  • best buy arkadaşım sana bi şey danışabilirmiyim? ben bu gün geek squad seçmelerine gittim ama benim değerlendirilmem kendi açımdan pek parlak geçmedi.. ben satış danışmanlığı pozisyonunada başvurmuştum ama sadece bana geek için randevu vermişlerdi kariyer gününde(başvurum gözükmediği için). tahmin ediyorum satış danışmanlığından bi dönüş olmaz crown plazaya gidip satış danışmanlığı pozisyonu içinde değerlendirilmek istiyorum desem ilgilenirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold1 -- 21 Ocak 2010; 23:02:36 >
  • Eğitimin izmirde yapılacağı kesin değil Ankarada da olabilir dediler bana
    benim birebir görüşmemde pek parlak geçmedi arayacaklarını zannetmiyorum
  • Ben geek squad daydım. grup çalışmasında çok başarılı olduğumuza inanıyorum. kablosuz modemi laptop a tanıtamasakta çabamızı gördüler. ayrıca o test nedir öyle birader ya. bakalım cumartesiden itibaren GEEK ciler aranacak mış hayırlısı
  • ya beyler birebir mülakata gidenler neden bu kdar karamsar. kimse umutluyum demiyo. sohbet ortamında geçmiyomu zaten birebir mülakat. az sonra gidicem korkutmayın yaw
  • Ben de geek görüşmesine gittim grup çalışmamız fiyaskoydu. 15dk nın 12 dk sı kararla gecti. 3 dk da da uydurmasyon bi,şey cıktı ortaya
  • Arkadaşlar salı birebir görüşmeye gittim. Çarşamba referanslarımı aradılar,sonrası ölüm sessizliği olumlu yada olumsuz olarak aranan varmı acaba bu safhadan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 22 Ocak 2010; 22:44:21 >
  • bende bugün gittim 1 saatin üzerinde sürdü, buraya kadar gelmek bile güzeldi bundan sonra beklicez artık. bide kupa bardak hediye ettiler
  • pazartesi 11 e birebir mülakat geek squad için randevu aldım.

hadi baklaım neler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

ya beyler birebir mülakata gidenler neden bu kdar karamsar. kimse umutluyum demiyo. sohbet ortamında geçmiyomu zaten birebir mülakat. az sonra gidicem korkutmayın yaw

oluşan havadan dolayı olabilir
    sohbet soru cevap şeklindeydi , ben yapabileceklerimi ve yapamayacaklarımı söyledim "gerisi size kalmış, size uyarsa çalışırız beraber" dedim.
    Birde ben "böyle bir işte çalışmak hayalin miydi" sorusuna "hayır, çalışmak zorundayım ve ben başvurmadım beni arayan sizsiniz " cevabını verdim...
    Arkadaşlardan aldığım hava ne olumlu ne olumsuzdu ama en son kupayı gerip "biz sizi ararız" demeleri benim ümidimi bitirdi. artık hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: captain06

Arkadaşlar salı birebir görüşmeye gittim. Çarşamba referanslarımı aradılar,sonrası ölüm sessizliği olumlu yada olumsuz olarak aranan varmı acaba bu safhadan sonra.

referanslarını aradılarsa sürecin olumlu ilerliyo. bana göre senin iş %70 olmuş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: captain06

Arkadaşlar salı birebir görüşmeye gittim. Çarşamba referanslarımı aradılar,sonrası ölüm sessizliği olumlu yada olumsuz olarak aranan varmı acaba bu safhadan sonra.

referanslarını aradılarsa sürecin olumlu ilerliyo. bana göre senin iş %70 olmuş dostum

Ancak bildiğim birebir görüşmeden sonra herkesin referanslarını arıyorlar. Birebir göüşme yapıp refaransları aranmayan arkadaş varmı acaba ??
  • arkadaslar best buy ın geek squad takımına karşılık electro world de techguys ile anlaşmış sanırım.
    piyasa acaip kızışacak :) , işalla fiyatlar düşer.
    ..
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
    Best Buy İzmir'den Türkiye'ye girdi şimdi Ankara'ya açılıyor dediler
    birebir görüşmede arkadaşın biri "İstanbul best buy lojistik müdürüyüm" dedi Şimdi aklıma geldi İstanbul'da Best buy yoksa lojistik müdürü nasıl oluyor acaba merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
    Best Buy İzmir'den Türkiye'ye girdi şimdi Ankara'ya açılıyor dediler
    birebir görüşmede arkadaşın biri "İstanbul best buy lojistik müdürüyüm" dedi Şimdi aklıma geldi İstanbul'da Best buy yoksa lojistik müdürü nasıl oluyor acaba merak ettim

merkez ofis istanbulda. bütün insan kaynakları pazarlama reklam lojistik hepsi istanbuldan yönetiliyor
  • Bildiğim kadarıyla merkezleri İstanbulda aramalar hep İstanbuldan geliyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.