Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
23.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 şubatta elemanlar işbaşı yapacak 1 ay eğitim var sonra da mağaza içi çalışma ve mobilite çalışmaları ben sordum.

kesinlikle ücret söylemiyorlar benim ücretim minimum 1000 tl idi pazarlık için sormuyoruz fiyatlarımız sabittir ne kadar seni mutlu eder diye sordular.

ayrıca olumlu olumsuz mutlaka dönüyorlar olmazsa bi ara sor kendilerini ?
  • bende 1000 tl yazdım minimum ücret, ama ''buraya yazdığınız tutar teklifimiz üzerinde kalırsa kabul etmeyeceğiniz varsayılır'' diye bi ibare vardı acaba ordanmı elediler
  • Bugün beni aradılar bestbuy'dan bizimle çalışmak ister misiniz diye bende evet dedim notunuzu aldım daha sonra size döneceğiz dediler bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Bugün beni aradılar bestbuy'dan bizimle çalışmak ister misiniz diye bende evet dedim notunuzu aldım daha sonra size döneceğiz dediler bakalım ne olcak.

hocam mülaktlara katılmışmıydın ve referans için aramışlarmıydı?
  • Hayır,katılmadım hiç referans falan sormadılar.Geçen hafta içinde kariyer.net den başvuru yapmıştım.
  • benim gibi birebire gidip de aranmayan arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 26 Ocak 2010; 15:48:39 >
  • arkdaşlarlar akşam geç girdiğim için pm leri yeni cevapladım. Sallama vb yok gidince göreceksiniz zaten. ben son görüşme yaptım kabul etseydim başlayacaktım. yukarıda basettiğim maaşlar elemanların maaşları eleman olarak 3 grup alıyorlar ast üst olarak maaşları tek tek yazdım, mağaza müd. ve yard. için maaşlar biraz daha fazla, ben şahsen okadar şamataya gösterişe yakıştıramadım bu maaşları. pm den ulaşın

bire birden sonra çağırdılar görüştüm, sonrasında tekrar aradılar gittim ve teklif yaptılar (son görüşme de hangi alanda iseniz yazılı veya sözlü yapıyorlar)
    referanslar için benim yanımda sordular istediğinizi arayın dedim.
  • referans için aradıla benide olumlu gidiyomuş
  • Buy More, Burbank şubesinde çalışıyorum arkadaşlar sorusu olan varsa sorabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

Buy More, Burbank şubesinde çalışıyorum arkadaşlar sorusu olan varsa sorabilir

buy more?:S türkiyede mağazası yok sanırım?:S ve best buy ın rakibi galiba?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cold1 -- 26 Ocak 2010; 20:07:06 >
  • Bu sayfa gittikce ilginçleşiyor hadi bakalım...
  • bugün arayıp birebir mülakattan sonra son görüşmeye çağırdılar süreç olumlu gidiyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

bugün arayıp birebir mülakattan sonra son görüşmeye çağırdılar süreç olumlu gidiyomuş

mozkan4 sen part time a mı başvurmuştun yoksa full time mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

bugün arayıp birebir mülakattan sonra son görüşmeye çağırdılar süreç olumlu gidiyomuş

mozkan4 sen part time a mı başvurmuştun yoksa full time mıydı?

full time mavi tişört hocam satış bölümü için

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold1

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

Buy More, Burbank şubesinde çalışıyorum arkadaşlar sorusu olan varsa sorabilir

buy more?:S türkiyede mağazası yok sanırım?:S ve best buy ın rakibi galiba?..

Best Buy'ın parodisi sayılır , Chuck dizisindeki teknomarket zincirinin adı .

• Bugün son görüşmeye gittim 25-25 dk sürdü. birebir görüşme gibi ne yapabileceğim hakkında konuştuk ama ne maaştan nede mesai saatlerinden bahsetmedi
    Eğitim 3 hafta Ankara da 1 hafta İzmir de olacakmış
    Birebir görüşmede "son görüşmede her şey belli olacak" demişlerdi ama yine bir bekleme durumuna girdik Bir haftada içinde belli olacak bu sefer arayıp söyleyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell80

Bugün son görüşmeye gittim 25-25 dk sürdü. birebir görüşme gibi ne yapabileceğim hakkında konuştuk ama ne maaştan nede mesai saatlerinden bahsetmedi
    Eğitim 3 hafta Ankara da 1 hafta İzmir de olacakmış
    Birebir görüşmede "son görüşmede her şey belli olacak" demişlerdi ama yine bir bekleme durumuna girdik Bir haftada içinde belli olacak bu sefer arayıp söyleyecekler

yani daha bişey soylemedilermi hocam iş oldu kabul edildin gibi
  • Bende bugün görüşmeye gittim yukcell80 arkadaşımıza söylediklerini aynen banada söylediler, henüz maaş yada çalışma şartları konuşulmadı. Bekliyoruz yine...
  • peki arkadaşlar bi şey sorcam herkes olumları yazıyo peki olumsuz cevap alan kimse yok mu? mesela grup çalışmasına katılıp üzgünüz sizinle çalışamıyacağız gibi cvp alan kimse yok mu?
  • bi kaç kişi aranıp bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz demişler eski başlıklarda vardı.

300 kişi alacaklar hocam ankarada 300 tane bilgisayarcı yoktur 300 eleman gerçekten iyi bi rakam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.