slm arkadaslar bnmde 12 ocakta crowne otelde var 14.30da görüsmeden cıkan arkadaslar ne konusuldugunu yada soruldugunu paylasablrmi bzde faydalanırız hem.
Merhaba arkadaşlar.. Ben dün hem secretcv'den hem de kariyer.net'ten başvuru yaptım 2 pozisyon için. Biri Geek Squad diğeri Satış Danışmanlığı için. Henüz bir haber çıkmadı. Eski Teknosa satış danışmanıyım bunun bi faydası olur mu sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: bradabil
Bu arada crowne otel i aradım da adamlar 10 ocak da bestbuy ın rezervasyonu yok dediler , novalgine_plus arkadaşımıza öyle demişler ama..... durumlar karışık sanırım ??
11 ocakmış o pardon arkadaş bana yanlış sölemiş
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac
Merhaba arkadaşlar.. Ben dün hem secretcv'den hem de kariyer.net'ten başvuru yaptım 2 pozisyon için. Biri Geek Squad diğeri Satış Danışmanlığı için. Henüz bir haber çıkmadı. Eski Teknosa satış danışmanıyım bunun bi faydası olur mu sizce?
hocam eğer sen izin alabilirsen teknosadan çık gel crowne plazaya zaten bu mülakat değil form doldurup firma hakkında bilgi verecekler. bu arada ücret bilgisi hala yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: mozkan4
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac
hocam eğer sen izin alabilirsen teknosadan çık gel crowne plazaya zaten bu mülakat değil form doldurup firma hakkında bilgi verecekler. bu arada ücret bilgisi hala yok sanırım
çağırmadılar ama bi sorun olmaz mı? :S ayrıca ben çıktım ztn teknosadan.. o lanet yerde çalışmam ben =)
yok hocam ne sorunu olcak bak yukarda bi arkadas komsunu aramışlar çevrenizde varsa bu işle ilgilenen gelsin demişler beni çağırmasalar bende öyle gidecektim.
quote:
Orijinalden alıntı: mozkan4
yok hocam ne sorunu olcak bak yukarda bi arkadas komsunu aramışlar çevrenizde varsa bu işle ilgilenen gelsin demişler beni çağırmasalar bende öyle gidecektim.
tamam o zmn bende geliyim. =) bu arada toplanıp gidelim mi? mantıklı bi hareket olur bence?
Yada en azından birinize eşlik ediyim yarın. Çünkü herkese farklı saat verilmiş sanırım. mozkan4 işin yoksa yarın ankamall'de yada crowne plazada buluşup gidelim hocam.
benimkisi 12 ocakda hocam 11.15 de. bugün ve yarında var ama 13 ocakda varmı bilmiyorum
hmm.. Peki bu günlerden hangisi Geek Squad hangisi Satış Danışmanı?
walla hocam ben hem kariyer hem yenibiriş hem secret cv den basvurdum. geçen haftaya kadar kimse aramadı. sonra secret den yeniden üye olup part time başvurdum 30 dk geçmedi aradılar kız sordu part time mı çalışmak istiyosunuz diye bende yok hem geek hem satış danışmanı için dedim tamam ben değiştiriyorum o zman deyip 12 ocağa gün verdi galiba karışık. bugünde vardı galiba gidenler ne yaptılar nasıl geçti?
O zaman bende 12'sinde 11.30 gibi falan geliyim. Yalnız full time ı sallamadılar part-time a aradılar ha. Çok acaip...
Arkadaşlar selamlar. Bende aranıza yeni katıldım. Ben başvurdum geek iiçin. Benide aradılar 12 ocak 11:15 'te gidicem. Mozkan4 arkadaşımla aynı gün aynı saat. Bugünlerde de devam ediyomuş tanıtım ve form doldurma olayları . Yaa beyler hayırlısı diyelim..
pardon chronicmaniac arkadaşım sende aynı gün ve saat. Umarım herşey isteediğimiz gibi olur..
orda buluslım hocam o zaman yarın tekrar haberleşiriz o zman
tamam hocam ben birazdan kaçıcam. ama yarına kesin haberleşiriz...
tamam arkadaşlar 12 sinde yani salı günü saat 11 de buluşalım crowne plaza önünde.. çeyrek geçe de gireriz uyar mı?
bende yarin saat 11.15 de ordayim hayirli bakalim yanliz ben basvuruda belirtmedim hangi alan oldugunu tam zamanli olarak basvurdum kismet bakalim.
chronicmaniac 11 bana uyar.. Bir aksilik olmassa buluşabiliriz. Kesin olarak yarına haberleşiriz..
Okeah.. Şimdi jkom, mozkan4 ve ben saat 11 de crowne plaza.. =) kırmızı karanfil takın