Şimdi Ara

Pegasus? Ve Uçağın Neresinden Koltuk Almayı Tercih Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
65.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 Nisan 'da Pegasus Hava Yolları ile İstanbul - Antalya seyahati yapmayı düşünüyorum.

Daha önce Pegasus 'a hiç binmedim, THY kullandım.

Öncelikle Pegasus kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum ve İstanbul - Antalya seferi (malum uzun yol) ikramlar nedir?

Ayrıca uçak seyahatinde, uçağın neresinden koltuk almayı tercih edersiniz ve neden?

• pegasus ikramları filan kıstı artık doğru düzgün bişey bekleme.ücretli hale geldi.Uçak firması kıyaslamasında ise bence açık ara pegasusun uçakları daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

pegasus ikramları filan kıstı artık doğru düzgün bişey bekleme.ücretli hale geldi.Uçak firması kıyaslamasında ise bence açık ara pegasusun uçakları daha iyi.
    acil cıkış dan al koltugu kacıncı koltuga denk geliyor bilmiyorum baya geniş oluyor pegasus iyidir ikramı napcaz ki 45dk yol icin degmez thy yurtiçinde kullanmanın bi anlamı yok bence
  • quote:

pegasus ikramları filan kıstı artık doğru düzgün bişey bekleme.ücretli hale geldi.Uçak firması kıyaslamasında ise bence açık ara pegasusun uçakları daha iyi.
    ikram yok pegasusta herşey paralı su bile.
    ben en önden almayı tercih ediyorum yer varsa ayaklarımı uzaatbilmek için.
    büyük ihtimalle 737-800 ile gideceksin en son bindiğimde 17.sırada oturuyodum tam kanada denk geldiğinden pek bişey göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

büyük ihtimalle 737-800 ile gideceksin en son bindiğimde 17.sırada oturuyodum tam kanada denk geldiğinden pek bişey göremedim

Alıntıları Göster
    1F daima herzaman oturduğum koltuktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Alıntıları Göster
    Rahatligima düskünüm, ayaklarimi rahatca uzatmak istiyorum dersen acil cikis kapilarini al. Ben giderken disariyi seyrederim dersen kanatlardan almamaya dikkat et. THY'deki gibi ücretsiz ikram yok. Ikramlari genelde sandvic seklinde. Istanbul -Izmir arasi önceden 3-4 kere ucus yapmistim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

1F daima herzaman oturduğum koltuktur.

Alıntıları Göster
    Koltuğu cam kenarından al, gerçi camlar damla damla ıslanıyor pek bir şey görülmüyor ama yine de cam kenarında bulunmak insana huzur veriyor.

İkramı ne yapacaksın ki? 30-40 dakika sürecek bir yolculukta aç kalsan ölmezsin. Ne bileyim o kadar açsan önceden doyur karnını öyle git.

Kaldı ki pegasusta ikram diye bir şey yok, para ödüyorsun. Su 2 lira mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: triptolemus

acil cıkış dan al koltugu kacıncı koltuga denk geliyor bilmiyorum baya geniş oluyor pegasus iyidir ikramı napcaz ki 45dk yol icin degmez thy yurtiçinde kullanmanın bi anlamı yok bence

Aynen emergency kapısının arkasından al, ön taraf boş oluyor istediğin gibi yayılabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 22 Şubat 2010; 2:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: triptolemus

Aynen emergency kapısının arkasından al, ön taraf boş oluyor istediğin gibi yayılabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Bir turizm şirketindeki ucak biletlerini ayarlayan bir adamla konusmustum.Konu ise hangi ucak şirketi daha kaliteli hizmet veriyordu.Adam pegasus a binme ne kadar THY den atılmıs piskopat pilot varsa hepsi pegasusda dedi.Senin anlıcan pegasus allaha emanet uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: International

Bir turizm şirketindeki ucak biletlerini ayarlayan bir adamla konusmustum.Konu ise hangi ucak şirketi daha kaliteli hizmet veriyordu.Adam pegasus a binme ne kadar THY den atılmıs piskopat pilot varsa hepsi pegasusda dedi.Senin anlıcan pegasus allaha emanet uçuyor

Alıntıları Göster
    pegasus la uçtum bir kez bi sandiviç yedim on numaraydı.... ikramlar önemli 7 ytl ye on numara doydum çok ta sağlıklı idi 269 ytl verdiğim bilete yanıyorum ....

teşekküler pegasus uçak firmalarını verdikleri ikramlara göre değerledirme devri bitti artık ne kadar beleşçi milletiz benim içmediğim şeyin parasını vermiyorum.... on numara ... adam içki içio onun ikramını sen veriosun .... çok saçma ...
    bin kere pegasusla uçarım .... ilk izlenim önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

pegasus la uçtum bir kez bi sandiviç yedim on numaraydı.... ikramlar önemli 7 ytl ye on numara doydum çok ta sağlıklı idi 269 ytl verdiğim bilete yanıyorum ....

teşekküler pegasus uçak firmalarını verdikleri ikramlara göre değerledirme devri bitti artık ne kadar beleşçi milletiz benim içmediğim şeyin parasını vermiyorum.... on numara ... adam içki içio onun ikramını sen veriosun .... çok saçma ...
    bin kere pegasusla uçarım .... ilk izlenim önemlidir.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal B738 serisi gelecek. Iz air ile ortak fakat Antalya ucuşlarında cok nadir A319/A320 serisi gidiyor.
    Acil çıkış koltuğu alırsanız diz mesafesi olarak rahat aynı zamanda ön sıralarda rahattır. Tuvalet kısımlarından ve Ön mutfak bölmesinden uzak alın, herhangi bir acil duruma karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: aaaxxx

Büyük ihtimal B738 serisi gelecek. Iz air ile ortak fakat Antalya ucuşlarında cok nadir A319/A320 serisi gidiyor.
    Acil çıkış koltuğu alırsanız diz mesafesi olarak rahat aynı zamanda ön sıralarda rahattır. Tuvalet kısımlarından ve Ön mutfak bölmesinden uzak alın, herhangi bir acil duruma karşı

Alıntıları Göster
    en arkadan al
    uçak biyere çarparsa hayatta kalma ihtimalin max

pegasus ise bildiğimiz herkülün atı oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

en arkadan al
    uçak biyere çarparsa hayatta kalma ihtimalin max

pegasus ise bildiğimiz herkülün atı oluyo

Alıntıları Göster
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

YeeHaw , son noktayı koymuşsun, sağol be

bu arada sizlerin THY dışında, İstanbul - Antalya uçabileceğim bir havayolu şirketi var mı?

Atlas Jet mesela? Bizimki 77 cm diye bas bas bağırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

YeeHaw , son noktayı koymuşsun, sağol be

bu arada sizlerin THY dışında, İstanbul - Antalya uçabileceğim bir havayolu şirketi var mı?

Atlas Jet mesela? Bizimki 77 cm diye bas bas bağırıyorlar

Alıntıları Göster
    Sky Airlines. Ataturk çıkışlı

Pegasus Sabiha çıkışlı

Atlasjet Atatürk çıkışlı

Onur Air Atatürk çıkışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: aaaxxx

Sky Airlines. Ataturk çıkışlı

Pegasus Sabiha çıkışlı

Atlasjet Atatürk çıkışlı

Onur Air Atatürk çıkışlı

Alıntıları Göster
    Yarın Antalyaya Uçuyorum
    Uçuş H9144
    Koltuk 27F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 22 Şubat 2010; 3:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Yarın Antalyaya Uçuyorum
    Uçun H9144
    Koltuk 27F

Aa, uçakla git?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 22 Şubat 2010; 3:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Yarın Antalyaya Uçuyorum
    Uçun H9144
    Koltuk 27F

Aa, uçakla git?

Alıntıları Göster
    hocam hiç benim yaptığım uyanıklığı yapıp da "koridor kenarı olsun, hostes yanı olsun" diye düşünme..hepsi erkek!

• quote:

Pegasus ikramları kıstı artık para istiyor filan değil. Pegasus kurulduğu günden beri hiç ücretsiz ikram yapmadı . Bu onların pazarlama stratejisi.
    Mecburem ikram satın alacağınıza biletinizden o masrafı düşüyoruz. İsterseniz, arzu ederseniz alırsınız istemezseniz ikram adı altında emrivaki tüketim yapmazsınız diyor adamlar. Bu dünyada bazı hava şirketlerinde kullanılan bir yöntem.

Ayrıca yer seçiminde kararsız kalmak! en fazla 45 dk. - 1 saatlik yolda nereye oturursan otur ne olacak ki? Ben geçen hafta pekine gidip gelirken 9.5 -10 saatlik yolculuktan sonra yurtiçinde bagajda bile giderim valla. 10 saat tam bir işkenceydi hem de thy A340 uçurmasına rağmen çekilmez birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Pegasus ikramları kıstı artık para istiyor filan değil. Pegasus kurulduğu günden beri hiç ücretsiz ikram yapmadı . Bu onların pazarlama stratejisi.
    Mecburem ikram satın alacağınıza biletinizden o masrafı düşüyoruz. İsterseniz, arzu ederseniz alırsınız istemezseniz ikram adı altında emrivaki tüketim yapmazsınız diyor adamlar. Bu dünyada bazı hava şirketlerinde kullanılan bir yöntem.

Ayrıca yer seçiminde kararsız kalmak! en fazla 45 dk. - 1 saatlik yolda nereye oturursan otur ne olacak ki? Ben geçen hafta pekine gidip gelirken 9.5 -10 saatlik yolculuktan sonra yurtiçinde bagajda bile giderim valla. 10 saat tam bir işkenceydi hem de thy A340 uçurmasına rağmen çekilmez birşey.

Alıntıları Göster
    Atlas jeti tavsiye ederim.Hem aradaki diz mesafesi pegasus,thynin diz mesafesine göre daha fazla hemde ikramları ücretsiz ve kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Atlas jeti tavsiye ederim.Hem aradaki diz mesafesi pegasus,thynin diz mesafesine göre daha fazla hemde ikramları ücretsiz ve kaliteli.

Alıntıları Göster
    peki uçaklar aynı model ama içleri havayolu şirketi insiyatifine göre düzenleniyor, THY 737 'sini hiç beğenmemiştim, içi eski otobüsler gibiydi (Ankara - İstanbul),

Hangi havayolunun uçak içi daha iyi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 22 Şubat 2010; 14:46:07 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.