Şimdi Ara

Pegasus? Ve Uçağın Neresinden Koltuk Almayı Tercih Edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
65.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sisilli

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Yarın Antalyaya Uçuyorum
    Uçun H9144
    Koltuk 27F

Aa, uçakla git?

Kalın giyin
  • en arka mutfak onu, kanat ustu,kanatların hemen arkasından, alma en arkada olursan yemek kokusu koklarsın kanatların arka ve ust alırsan motor sesi dinlersin
  • Su 2€
    ayrıca 20 kiloyu 1 kilo dahi geçsen kilo başı 4 tl.
    (biliyorum bir kere bindim önümdeki kadın 21 kilo idi 4 tl istediler benden 16x4=64 kağıt aldılar)

Ben atlasla uçuyorum hep.
  • Hocam valla 3. kez pegasusla uçuyorum...Mesela yarında Ankara'dan İzmir'e dönücem. gecen hafta ankara'ya gelirken 4F yani 4.sıradan aldım cam kenarı.oldukça rahattı.onceki uçuşta da 11f denk gelmişti.kanat üstü(ORTA BÖLÜM CAM KENARI).koltuk mesafesi oldukça dardı.ancak 4. sırada oldukça genişti ve yanlarım boştu.herzaman cam kenarı tavsiye ederim...

2 kere AIRBUS A320 İLE UÇTUM.
    Bu son 3. uçuşum da AIRBUS A319 idi. oldukça rahattı.iç dizaynı temiz yeni uçaklardandı sanırsam.Bakalım yarın sabah hangi uçağa denk gelicem..Şuan hiç boing lere denk gelmedim.

Kısaca uçak kadar rahat bir yolculuk yok. fiyatları da cabası 9.90tl den aldıydım 4 bileti 21 kasımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 22 Şubat 2010; 15:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

Hocam valla 3. kez pegasusla uçuyorum...Mesela yarında Ankara'dan İzmir'e dönücem. gecen hafta ankara'ya gelirken 4F yani 4.sıradan aldım cam kenarı.oldukça rahattı.onceki uçuşta da 11f denk gelmişti.kanat üstü(ORTA BÖLÜM CAM KENARI).koltuk mesafesi oldukça dardı.ancak 4. sırada oldukça genişti ve yanlarım boştu.herzaman cam kenarı tavsiye ederim...

2 kere AIRBUS A320 İLE UÇTUM.
    Bu son 3. uçuşum da AIRBUS A319 idi. oldukça rahattı.iç dizaynı temiz yeni uçaklardandı sanırsam.Bakalım yarın sabah hangi uçağa denk gelicem..Şuan hiç boing lere denk gelmedim.

Kısaca uçak kadar rahat bir yolculuk yok. fiyatları da cabası 9.90tl den aldıydım 4 bileti 21 kasımda.

iyi fiyata almışsın valla.

ben de ilk 8 sıradan almayı düşünüyorum koltukları ;)

• Standart diz mesafesi olarak en geniş atlas jetin koltukları,uçakların içlerini kendileri düzenlemiş galiba
  • evet bugün sabahki ankara-izmir uçuşum da gayet konforlu ve rahattı...AİRBUS A320 denk geldi yine...gayet konforlu rahat uçaktı.19f arkaya yakındım.şuana kadar ön orta ve arkada oturdum en rahatı bana ne hikmetse arkası geldi.bundan sonra arkadan alıcam.ses daha azdı.

Merak: arkadaşar izmire varmamıza 5dk kadar kalmıştı uçak resmen olduğu yerde durdu o nasıl oluyor hala çözemedim...aynen uçak oldugu yerde durdu geri vitesemi taktı pilot artık bilmiyorumda...resmen uçak havada oldugu yerde oylece kaldı bi 30sn kadar.ilk kez şahit oldum.şu ana kadar hiç denk gelmemiştim boyle bir olaya.

iştahımı kabarttınız bugünkü uçuştan bi foto koyam.Ankara semalarından
     Pegasus? Ve Uçağın Neresinden Koltuk Almayı Tercih Edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 23 Şubat 2010; 21:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Standart diz mesafesi olarak en geniş atlas jetin koltukları,uçakların içlerini kendileri düzenlemiş galiba

evet, havayolu şirketlerinin talebine göre düzenlenebiliyor uçaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli_TR

evet bugün sabahki ankara-izmir uçuşum da gayet konforlu ve rahattı...AİRBUS A320 denk geldi yine...gayet konforlu rahat uçaktı.19f arkaya yakındım.şuana kadar ön orta ve arkada oturdum en rahatı bana ne hikmetse arkası geldi.bundan sonra arkadan alıcam.ses daha azdı.

Merak: arkadaşar izmire varmamıza 5dk kadar kalmıştı uçak resmen olduğu yerde durdu o nasıl oluyor hala çözemedim...aynen uçak oldugu yerde durdu geri vitesemi taktı pilot artık bilmiyorumda...resmen uçak havada oldugu yerde oylece kaldı bi 30sn kadar.ilk kez şahit oldum.şu ana kadar hiç denk gelmemiştim boyle bir olaya.

iştahımı kabarttınız bugünkü uçuştan bi foto koyam.Ankara semalarından

goztepeli_TR , anlatım için teşekkürler, fotoğrafların büyük hallerini açamıyorum?

havada 30 saniye hareketsiz nasıl kalır abi uçak?

• arkadaşlar bugün ilk defa uçağın en arkda koltuğunu aldım. en arkada gitmek nasıldır? pencere kenarı aldım. dışarıyı rahat görürmüyüm. önlerde pencere kenarı yoktu
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

?

keşke acil çıkış koltuklarından alsaydın.
  • Geçenlerde Ali Sabancıyla sohbetimizde Atlas Jetin o günkü reklamına olan cevabı çok güldürdü beni.

Dedim adamlar bizimki 77 cm diye övünüyorlar :)

A.Sabancının cevabı: Olsun bizimki zamanında inip zamanında kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga2328 -- 16 Eylül 2010; 12:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Arkadaşlar,

2 Nisan 'da Pegasus Hava Yolları ile İstanbul - Antalya seyahati yapmayı düşünüyorum.

Daha önce Pegasus 'a hiç binmedim, THY kullandım.

Öncelikle Pegasus kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum ve İstanbul - Antalya seferi (malum uzun yol) ikramlar nedir?

Ayrıca uçak seyahatinde, uçağın neresinden koltuk almayı tercih edersiniz ve neden?

PEGASUS internetten check in yaparsan otomatik koltuk veriyor. Kendin seçersen para alıyor. Eğer havalimanındaki checkin ekranlarından kendin yaparsan sana tavsiyem ölnlerden 3-4-5-6.sıraların A VEYE F koltuğu. veya en arka sıranın f veya a koltuklarını seç
  • hoca arkada gidecekseniz ineceğiniz havaalanının arkadan çıkışı vamrı dikkat edin milletin önden çıkmasını beklersiniz ankaraya inince bekliyorsun mesela arkdan çıkış vermiyorlar
  • Keşke kanat üstü almasaydı. Ben en son bindiğimde kanat üstü gelmişti 2.5 saat geçmek bilmedi Dışarıyı izliyorum yarısını kanat kapatıyor müzik falan dinledim uyudum vs. Dönerken de gece bütün montları falan bavula atmıştık, üstümde ince bir tişört vardı üşüdüm iyice
  • ya arkadaslar bende 5-6 kere bindim..ama su check in muhabbeti nedir...arastırmadım..
  • İstanbul izmir arası senede 4,5 defa binerim uçağa.
    Önce fiyat dediğim için %90 pegasus uygun olur ve ordan alırım.
    Thy biletleri uçuyor ordan hiç almadım. Onur air ara sıra ordan da alırım.
    AtlasGlobal seviyorum yemek servisi var. Ama erken almak gerekiyor biletleri sabit ve pahalı onur ve pegasusa göre.

Dediğim gibi koltuk konusunda ;
    Manzara için cam kenarı kanata uzak.
    Rahatlık için acil çıkış.
    Erken inmek için ön taraf koridor kenarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolg...

İstanbul izmir arası senede 4,5 defa binerim uçağa.
    Önce fiyat dediğim için %90 pegasus uygun olur ve ordan alırım.
    Thy biletleri uçuyor ordan hiç almadım. Onur air ara sıra ordan da alırım.
    AtlasGlobal seviyorum yemek servisi var. Ama erken almak gerekiyor biletleri sabit ve pahalı onur ve pegasusa göre.

Dediğim gibi koltuk konusunda ;
    Manzara için cam kenarı kanata uzak.
    Rahatlık için acil çıkış.
    Erken inmek için ön taraf koridor kenarı.

yılın ikinci yarısı thyde onurdan bile ucuz fiyatlamalar oldu çok pis zararda oldukları için hiç belli olmuyor hangisinin ucuz oldugu en iyisi aerobiletten bakmak o gün hangisi ucuzsa onu seçmek marka olaraksa evet onurairde daha çok rötar olur ama yılda 10 kere filan istanbul izmir yapınca umrunuzda olmuyo onurun pegasusun o rötarları hatta thy erken aldıgı icin kapıları erken kapadıgı icin sıkıntı oluyor, ama geç kapı saatini uçuş saati geldiginde gişeye gittigimde uçak rötar yaptıgı icin bileti aldıgımda görevliye işte bu yüzden onur airi seçiyorum helal olsun onur air dedigim oldu :D gerçi uçak saatinden bile geç gitmeme rağmen bir yarım saat daha rötar yaptılar yarım saat daha bekledim ama rötar candır :D

• Pilot arkasi al muhabbet edersiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.