Şimdi Ara

TULPA PSİKOLOJİK DENEYİ +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
6
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size Tulpa psikolojik deneyinden bahsetmek istiyorum, bu konudaki tecrübeniz ya inanılmaz ya da çok endişe verici ve korkutucu olacaktır, dolayısıyla sorumluluk tamamiyle size aittir. Tulpa, sizin aklınızda canlandırdığınız bir hayali arkadaştır, bilinç altınızın bir yansıması olarak karşınıza çıkacaktır. Tulpa ile karşılıklı olarak konuşabilirsiniz, onu görebilirsiniz ve hatta Tulpa size dokunabilir. Tulpa'nın belli bir süre sonra kendi hayal dünyası, hayatı, fikirleri ve duyguları olacaktır. Çok uzun süre sürdürebilirsiniz bunu ancak tavsiye etmiyorum çünkü uzun süre Tulpa'ya sahip olduktan sonra artık hayalini kurmamanıza rağmen Tulpa sürekli olarak karşınıza çıkacaktır ve ne yaparsanız yapın uzun bir süre gözünüzün önünden gitmeyebilir. 6 ay boyunca bu deneye tabi tutulan bir denek Tulpa'nın her ne yaparsa yapsın bir şekilde karşısına çıktığından ve onu tehdit ettiğinden hatta ona zarar verdiğinden bahsetmiştir, dolayısıyla bu ciddi bir konudur ve bırakmanız gereken yeri bilmek durumundasınız. Tulpa'nızı nasıl elde edeceğinizden bahsetmek istiyorum biraz. Yarım saatlik bir başlangıç yapacağız. Kendinizle baş başa kalabileceğiniz bir yere ihtiyacınız var, bu evinizde odanız olabilir. Kimse olmasın etrafta ve mümkünse de hiçbir ses olmasın çünkü sadece zihninizle yalnız olmalısınız. Aklınızda hayali bir arkadaş oluşturun, görünüşünü, ses tonunu şekillendirin. Odanızdaki eşyalarla etkileşime geçtiğini hayal edin, onunla konuşun, sorular sorun ve ona bakın. İlk başlarda böyle bir şeyin hayalini kurup sürdürmek zor olabilir ama yarım saat boyunca bunu aralıksız olarak devam ettirin. Gün içerisinde de devamlı olarak bunun hayalini kurun. Bir kaç gün içerisinde (2-3 gün) Tulpa hayali arkadaşınız size katılacaktır ve hayal etmenize veya düşünmenize gerek olmadan kendisi gelecektir, halüsinasyon gibi düşünün. Uzun bir süre bunu devam ettirdiğinizde (her gün aralıksız olarak) aylar içerisinde Tulpa hep yanınızda olacaktır ancak bu noktadan sonra da Tulpa'dan ayrılmanız hem çok zor olacaktır çünkü aranızda bir bağ olacak hem de bilinç altınızdan sürekli olarak canlanacaktır. Tulpa ne işe yarar? Tulpa bilinç altınıza erişimdir, sizin hatırlayamadıklarınızı ona sorabilirsiniz, eski anılarınızı sizin için geri getirecektir, unuttuğunuz her şey için bilinç altınızdan doğru olarak bir erişiminiz olacaktır, bunun dışında her zaman yanınızda olacak, her zaman sohbet edebilirsiniz ve size sürekli fikir verecektir. Aslında Tulpa kendinizin bir kopyasıdır ama bu kopya bilinç altınızdır. Tulpa'nıza sahip olduktan sonra aşağıdaki kısa deneyi arkadaşlarınız yardımıyla yapabilir ve sonuçlarını görebilirsnizi. İki arkadaşınızdan size spesifik bilgiler içeren (tarih, yer gibi) bir hikaye anlatmasını isteyin. Şöyle olacak Tulpa'ya diyin ki, Tulpa sen bu arkadaşımı dinle ben de diğer arkadaşımı dinleyeceğim. Aynı anda size hikayeleri anlatmasını rica edin ve sadece bir hikayeye odaklanın. Hikayenin sonunda size sorular sormasını isteyin, kendi hikayenizle ilgili sorulara siz cevap verin, diğer hikaye için soruların cevaplarını Tulpa'ya sorun. Bu kadar. Dediğim gibi sorumluluk sizin. Daha fazla bilgi için Google'a Tulpa Experiment yazabilirsiniz.

• Şizofren yapcaniz adami illa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enterasan

• kız oluyo mu bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Psiwhell psiball zımbırtısı vardı bi ara onun gibi olmuş bu. Black mirror daki waldo geldi aklıma nedense

Bilinçaltı öyle bir şey ki sizi içine sokmaz. Tulpayla falan olmaz o iş. Şizofren olursunuz anneniz babanız bile yüzünüze bakmaz en sonunda. Denemeyin.

• Okumayın şizofren zebani.
  • tulpamızla sevgili olabilir miyiz

• 3 kız tulpa yapıp grup yapabiliyoz mu ?

Tamam tamam vurmayın

• Kız veya erkek olabilir, evet.
  • Ben bazen canım çok çok sıkkın olduğunda kafam çok Karışık olduğunda sesli bir şekilde sorunlarımı kendime anlatarak rahatlıyorum çok çok çok
    nadir yapıyorum açıkcası korkutum şimdi

• biz zaten deliyiz kardeş nabıcaz biz bunu
  • cidden istiyorum

• arkadaşlar 2 yıl önce yaptım bu deneyi. size anlatayım.

Önce arkadaşın dediği gibi yapmıştım 2 güne oluştu zaten. devam ettirdim. Ardından zebani oldu.

• Boşluk bırak.
  • Dalga geçtim ama netten baktım varmış böyle bir dalga

• Astral seyahat gibi bir uydurma olduğunu düşünüyorum. Astral de olduğu gibi bunu da deneyerek uydurma olup olmadığına karar vereceğim.

• Beyler biri özet geçsin ben yıllardır kendime hikaye bile anlatırım.Gerçekten rahatlatıyor şimdi bu kötü bir şey mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar güzel bir şey bu.Ben sadece deftere bir göz atarım sınav esnasında tulpama sorarım oda söyler bütün sınavlardan 100 oley be !!
  • bir creppy pasta daha

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.