Şimdi Ara

Karna çok sert darbe alıp mide bulantısı oluyor nasıl onlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karna çok sert darbe alıp mide bulantısı oluyor nasıl onlerim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karna Darbe Aldıktan Sonra Mide Bulantısını Önleme

Karnına sert bir darbe almak, çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu sorunlardan biri de mide bulantısıdır.

Karın Boşluğuna Darbe Geldiğinde Ne Olur?

Karnına darbe geldiğinde, karın boşluğundaki organlar, özellikle mide ve bağırsaklar zarar görebilir. Bu hasar, mide bulantısı, kusma, ağrı ve şişlik gibi semptomlara neden olabilir.

Karına Sert Darbe Aldıysan Ağrı ve Mide Bulantısını Nasıl Önlersin?

Karına sert bir darbe aldıktan sonra mide bulantısını önlemek için şu adımları izlemelisin:

• Dinlen: Darbeden sonra dinlenmek, vücudunun iyileşmesine yardımcı olur ve mide bulantısını azaltır.
    • Buz Uygula: Karnına buz uygulamak ağrı ve şişliği azaltmaya yardımcı olur.
    • Sıvı Tüket: Bol sıvı tüketmek, vücudunu susuz kalmaktan korur ve mide bulantısını önler.
    • Hafif Yiyecekler Ye: Mide bulantısı olduğunda hafif yiyecekler yemelisin. Çorba, kraker veya pirinç gibi yiyecekler mideyi rahatsız etmez.
    • İlaç Al: Mide bulantısını önlemek için reçetesiz satılan antiemetik ilaçlar alabilirsin. Ancak, bu ilaçları kullanmadan önce bir doktora danışmalısın.

Alt Karına Darbe Almak

Alt karına darbe almak, bağırsaklara ve mesaneye zarar verebilir. Bu hasar, mide bulantısı, kabızlık, idrar yapma güçlüğü ve ağrı gibi semptomlara neden olabilir.

Mideye Darbe Alınca Ne Olur?

Midenin doğrudan darbe alması, mide duvarında yırtılma veya delinme gibi ciddi yaralanmalara neden olabilir. Bu yaralanmalar, mide bulantısı, kusma, kanlı dışkı ve şiddetli ağrı gibi semptomlara yol açabilir.

Karına darbe aldıktan sonra mide bulantısı yaşıyorsan, derhal tıbbi yardım almalısın. Mide bulantısı, ciddi bir sağlık sorununa işaret edebilir ve zamanında tedavi edilmesi gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mide bulantisi derken bir anda kaskati kesilmeyi ve nefes alamamayi mi kast ediyorsun

Bir an yari felc oluyorsun boyle dogru muyum?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hyr adamlar karin bosluguma vurmadilar karnimin tam ortasına vurup bastirdilar midem agzima geldi o anda
  • Kavgalara karismayabilirsin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krotoskreo

Hyr adamlar karin bosluguma vurmadilar karnimin tam ortasına vurup bastirdilar midem agzima geldi o anda
    Hmm hiç yasamadim ama boksörler karinlarini tokatlatirlar saglamlassin diye rocky filmlerinde sahneleri vardi hatta ise yarar mi bilmiyorum profesyonel birine danış
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Karismadim zaten adamlar bulaştı sonrada kusana kadar karnima vurdular
  • sfrgregsdfsafagfafdas olm kaç gündür bu karna vurma muhabbetini çeviriyosun farkediyorum.ilk defa mı kavga ettin,troll müsün çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krotoskreo

Karismadim zaten adamlar bulaştı sonrada kusana kadar karnima vurdular
    Bu hangi kategori
  • Nasıl yani
  • cozum basit, hızlı hızlı ve kısa kısa nefes alacaksın. burundan alıp ağızdan vereceksin ama yapabildiğin kadar hızlı yap.
  • Karnına tahta bağla çelik gibi olursun
  • karın kası çalış
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Ilk defa kavga etmedim sanırım önceki forumu gormedin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.