Şimdi Ara

fazla alkol alınmasında oluşan mide bulantısı nasıl geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
288.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün arklarla bir alem yapak güzel zaman geçirelim dedik ama ipin ucunu kaçırmışız ve herkes kafa yapmış saat 3 gibi sızmışım ve 4 gibi mide bulantısı ile kustum arklarda aynı durumda sonra yattım ve 6.30 gibi arkım uyandırdı her yer birbirine girmiş onları temizlemekle uğraşırken fln işte bu saate kadar bir halsiz bir mide bulantısı var sanki karnım aç ama hiç bir şey yiyesimde yok ve midemde bulunayır bu nasıl geçer bir de ilk defa sarhoş oldum dün kola votka içdik 70 lik 3 arkadaş bunun bir yan etkisi olurmu yani kalıcı bir şeyler yapar mı

• türk kahvesi iç üstünede 1 tane limonu sıkıp içine biraz tuz atıp iyice erit sonra büyük bir bardağa soda koy limonlu tuzu da içine koy iç. rahatlarsın bulantıda geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

türk kahvesi iç üstünede 1 tane limonu sıkıp içine biraz tuz atıp iyice erit sonra büyük bir bardağa soda koy limonlu tuzu da içine koy iç. rahatlarsın bulantıda geçer.

ok cok saol kardeş kahveyle flnde hiç aram yok yapacak kimsede yok şimdi soda + limon karışımını yapaym en iyisi mübarek 3 aylardada içtik off off
  • Bu normal bişey. Zamanla alışırsın. Soda+limon demiş arkadaş, bende tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Bu normal bişey. Zamanla alışırsın. Soda+limon demiş arkadaş, bende tavsiye ederim..

bir daha içermiyim böyle ben ders olsun bana içki bütün kötülüklerin anasıdır demişlerdide inanmamışdım kafayı bulunca durduk yere arka daldım
  • Ben içince nedense geleni geçeni öperim :D kalıcı bi hasar bırakmamıştır her akşam böyle içersen bırakır ama :D bu akşam ben de tek başıma yapıcam :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karos N.

Ben içince nedense geleni geçeni öperim :D kalıcı bi hasar bırakmamıştır her akşam böyle içersen bırakır ama :D bu akşam ben de tek başıma yapıcam :P

hocam yokyaa içilmez valaha hala başım ağrıyor mide bulantısı ztn evi temizlemekden bıkdım hayata küsdüm şu son 1 günde içme sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayarını kaçırmadan iç birdaha
  • Aklıma gelmişken sorayım vodka ne markaydı?
  • quote:

Aklıma gelmişken sorayım vodka ne markaydı?

tekel yeni vodka çıkardı meyveli deneyen oldumu?
  • Tekel vodka içilmez ya smirnoff veya bulunamazsa absolut tavsiye
  • quote:

Aklıma gelmişken sorayım vodka ne markaydı?

bozuka yazıyordu üstünde
  • Nasıl yazıldığını unuttum ama beno tarz durumlardan sonra alka-seltzer diye bir ilaç eritiyorum suda şahane oluyor valla ne baş ağrısı ne mide bulantısı . Siz yine almadan önce bir sorup soruşturun da ilacı
  • Alka-seltzer doğru yazmışsınız. Alkol ile birlikte alındığında gastrointestinal kanama riskini arttırır... Yüksek sodyum içerdiği için sodyum diyetinde olanlar için kullanılamaz... Ateşiniz yüksekse yine kullanmamalısınız... 3 YTL dir fiyatıda (10 tablet) Tavsiye edermisiniz diye sorarsanız etmem tabiki baştan içmeyin kardeşim kaliteli şey için ya da
  • quote:

Alka-seltzer doğru yazmışsınız. Alkol ile birlikte alındığında gastrointestinal kanama riskini arttırır... Yüksek sodyum içerdiği için sodyum diyetinde olanlar için kullanılamaz... Ateşiniz yüksekse yine kullanmamalısınız... 3 YTL dir fiyatıda (10 tablet) Tavsiye edermisiniz diye sorarsanız etmem tabiki baştan içmeyin kardeşim kaliteli şey için ya da

Alkol ile birlikte derken, alkol sonrasında, yani hangover durumunda tüm doktorlar istisnasız bu ilacı tavsiye eder. Alkol ile birlikte alınmasının zaten bir yararı yoktur.
  • alkollu bir geceden sonraki sabah uyandiginizdaki migde bulantisini onlemek icin radikal bi onerisi var doktorlarin:

onceki gece aldiginiz alkolun aynisindan, sabah ac karnina 2-3 yudum alin, emin olun daha cabuk kendinize geliceksiniz diyorlar.
  • Ben de onu kastettim zaten... Bazen akşamdan kalma olmayım diye ilacı alkolle birlikte alanlarda oluyor...
  • quote:

Alka-seltzer doğru yazmışsınız. Alkol ile birlikte alındığında gastrointestinal kanama riskini arttırır... Yüksek sodyum içerdiği için sodyum diyetinde olanlar için kullanılamaz... Ateşiniz yüksekse yine kullanmamalısınız... 3 YTL dir fiyatıda (10 tablet) Tavsiye edermisiniz diye sorarsanız etmem tabiki baştan içmeyin kardeşim kaliteli şey için ya da

Ya alkolle alınır mı saçma zaten. Alkol sonrasından bahsediyorum ben, yatıyosun kalkıyosun baktın miden bulanıyor başın ağrıyor eritiyorsun bir tane şahane oluyor valla. Alkol alırken içmeyin aman

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Ya alkolle alınır mı saçma zaten. Alkol sonrasından bahsediyorum ben, yatıyosun kalkıyosun baktın miden bulanıyor başın ağrıyor eritiyorsun bir tane şahane oluyor valla. Alkol alırken içmeyin aman

Herkezi kendiniz gibi bilinçli sanmayın ama ben zaten size demedim google dan akşamdan kalmaya iyi gelir yazıp bu sayfaya girenler için yazdım

• En baslarda hep çok bulanır mide,zamanla alısırsın hiç bişey kalmaz,aklında olsun türk kahvesi bunun için birebirdir.Üstüne de çorba içtin mi tamamdır iş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.