Şimdi Ara

fazla alkol alınmasında oluşan mide bulantısı nasıl geçer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
288.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valaha bu gün geçti şuan çok iyiyim de o ilaçdan alıp koycam eve alkol aldıkdan sonra mı iççez yoksa alkolu alıp sızdıkdan 1 gün sonramı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

valaha bu gün geçti şuan çok iyiyim de o ilaçdan alıp koycam eve alkol aldıkdan sonra mı iççez yoksa alkolu alıp sızdıkdan 1 gün sonramı

Alkolu alıp sızdıktan sonra. Yani atıyorum saat 3e kadar içtin güzel güzel sonra da sızdın kaldın. Sabah atıyorum kalktın 10da 11 de başın ağrıyo - miden bulanıyor alıyorsun ilacı rahat ediyorsun. Alkolu içtikten hemen sonra aman diyim içmeyin.

Karos N. gerçekten yerinde bir uyarı yapmışsın hiç aklıma gelmemişti böyle düşünülebileceği.

• istanblue iğrenç olmasına rağmen 3-4 kere aldım
    bildiğin kolonya yaaaaaa
    ama uczu yani 4.5 ytl felan küçük boyları
  • Akşamdan kalmaya en güzel yöntem atalarımız söylemiş.

çivi çiviyi söker
    sabah 2 bira yolluk olay geçmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: crusader3452

Akşamdan kalmaya en güzel yöntem atalarımız söylemiş.

çivi çiviyi söker
    sabah 2 bira yolluk olay geçmiştir

Tüm gün sarhos gez sonra,kaldırmaz mide sabah sabah o kadar seyden sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

istanblue iğrenç olmasına rağmen 3-4 kere aldım
    bildiğin kolonya yaaaaaa
    ama uczu yani 4.5 ytl felan küçük boyları

Kasada duruyo benim de 35 lik bitireyim şunu bu gün istanblue o kadar kötü değildir tekel içtikten sonra hele....

• istanblue
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

istanblue

onu ilk defa duydum ben genelde bazuka alıyoz 70 lik 3 kişi içiyoz bozuka tekelin mi fiyatıda 19.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris01 -- 12 Ağustos 2008; 13:38:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

istanblue

onu ilk defa duydum ben genelde bazuka alıyoz 70 lik 3 kişi içiyoz bozuka tekelin mi fiyatıda 19.90

bazuka ne ya smirnoff veya absolut deneyin
  • Alkol dediğin bence yeşil efe yada yeni rakının altın serisi muhabbeti farklı valla
  • arkadaş alkol bütün kötülüklerin anası ve babasıdır. biz türkler frenkleri taklide çalışmaktan kaçınmalıyız. elin gavuru gibi içip içip oraya buraya saldırmak kendine zarar vermek biz şanlı türklere yakışmayan haller. atalarımız çanakkele savaşında canlarını mallarını sevdiklerini biz bu frenklerin yaptıklarını taklit edelim diye şavaşmadı.

her şeyin bi usulü vardır.... amacım nasihat vermek değil sadece geçmişimizi unutmayalım... vesselam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.