Bildirim
LONDRA'DA NERDEN TELEFON ALINIR?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel -
yok mu fikri olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: xatixungur
Arkadaşlar bu ay Londra'ya gideceğim. Galaxy S2 almak istiyorum. Nerden alabilirim londrada?? kaç liraya alırım. Türkiye'ye döndüğümde vergi vs alınır mı tekrar?
Nereden alınır bilmem ama vergisini almak için Türkiye'ye gelmeyi beklersen avucunu yalarasın. Vergiyi Londra havalanında geri tahsil etmen gerek. Hava alanında vergi iadesine geldiğinde Telefon, kutusu ve faturası mutlaka elinde olsun. Sadece faturayı ibraz edersen vergiyi iade etmezler. TElefonu valize koymak gibi bir hata yapma. -
Geçtiğimiz iki yıl içinde yurtdışından başka telefon getirmediyseniz Türkiye'ye getirdiğinizde ek vergi ödemezsiniz.
Türkiye ile fiyat karşılaştırması yapmadan sakın almayın.İngiltere genel olarak elektronikte pahalı bir ülkedir, aradaki fark garantiden vazgeçtiğinize değmeyebilir.
Bir de site adı vereyim.
http://www.superetrader.co.uk -
Tottenham Court Road Tube Station'un ordaki Samsung Magazasında dün GS2 fiyatı sordum 495 Paund dediler..
Tax Free veriyorlar
Phones4u'da baktım fiyat Samsung magazasına göre biraz daha uygundu ama suan hatırlamıyorum..
Carephone Warehouse'lardada GS2 satılmakta burda fiyat ise 499 Paund.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SlimShady
Tottenham Court Road Tube Station'un ordaki Samsung Magazasında dün GS2 fiyatı sordum 495 Paund dediler..
Tax Free veriyorlar
Phones4u'da baktım fiyat Samsung magazasına göre biraz daha uygundu ama suan hatırlamıyorum..
Carephone Warehouse'lardada GS2 satılmakta burda fiyat ise 499 Paund..
Dostum tax free ne demek?? yani vergisiz 1389 TL ye filan mı geliyor?? öyleyse pahalıymış zaten. -
Arkadaşlar nolur biri söylesin. Londra tower bridge köprüsününe yakın konaklayacağım,
oralara yakın kesin bildiğiniz simfree, unlock ve tax free uygun fiyata Galaxy S 2 alabileceğim bir dükkan varsa, yerin adresini ve tarifini verebilir misiniz tam olarak.
Saolun -
Carphonewharehouse bu mağazalarda sim Fred telefon bulabilirsin Oxford street de var. Picadly circus'in orda regent streetde de olması lazim -
quote:
Orijinalden alıntı: SlimShady
Tax Free veriyorlar
Carephone Warehouse'lardada GS2 satılmakta burda fiyat ise 499 Paund..
Vergi iadesi alindiginda 425 paund a denk geliyor iPhone4,alınmazsa 510 -
vergi iadesini geri alan var mı hiç? nerden nasıl yapılıyor?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X