Şimdi Ara

İstanbul'da En Ucuz iPhone Aksesuarları Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
7
Favori
18.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda en ucuz iphone aksesuarlarını nerede bulabilirim acaba ? Ben kadıköyde oturuyorum ama burda 10 liralık koruma kılıfına 20 lira felan çekiyorlar. 1 liralık jelatine 20 lira çekiyorlar. Yani anlayacağınız normalde o kadar pahalı olmayan aksesuarları pahalıya satıyorlar. Telefona yeni aksesuarlar almak istiyorum ama nerede uygun fiyatlı satılıyor bilmiyorum. Yani telefoncuların toptan aldıkları yerden almak istiyorum. Doğu bank, Eminönü gibi yerlerde ucuz ve çok çeşit oluyor sanırım oralarda iPhone 5 için aksesuarlar bulabilirmiyim veya nerede uygun fiyatlı çok çeşitli aksesuar bulabilirim ?

• Takip
  • Takip
  • tahtakalede tahtakale is merkezi var on kapisindan girip arka kapisindan cikiyorsun kapidan cikinca sola donuyorsun sagda hemen yemekci var onun yanindaki handan aliyorlar toptancilar su an han in adini hatirlamiyorum ama bende ordan aliyorum kocaman bir han telefon aksesuari satiyor

birde tahtakale is merkezinin saginda solunda ve ust sokaginda da toptancilar var oralara da bakabilirsiniz
  • Kadikoyde yazicioglunun yaninda bir pasaj daha var. Bastan sona kap jelatin vs satiyolar. Uzun zamandir gitmedim ama o zamanlar hem cesit iyiydi hemde fiyatlar. Bi bak derim.
  • Umraniye mobiltek
  • Valla ben birazdan de'ye bakıcam, kap kılıf diil de, şarj kablosu vs için, girmişsen başka bişilere de bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırkecide kralı var. 70 cente ekran koruyucular, 1.5 dolara kılıflar vs.. Ama biraz adetli almak gerek tabi bu fiyatlar için. Perakendede 5 tl filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Sırkecide kralı var. 70 cente ekran koruyucular, 1.5 dolara kılıflar vs.. Ama biraz adetli almak gerek tabi bu fiyatlar için. Perakendede 5 tl filan.
    Orada 10 liralık koruma kılıfına 20 lira felan çekiyorlar dediğin kılıfın asıl değeri 1-2 dolar arasında değişiyor. Lütfen böyle şeylere kanıp ucuz, basit kılıfları koruma kılıfı diye alıp paranızı boşuna heba etmeyin. Hadi 1-2 dolarlık fiyat verirsiniz anlarım ama buna 10 lira vermeye razıysanız başka bir şey demiyorum. Cidden imkanınız varsa yurt dışından sipariş verin, eğer yapamıyorsanız elektronik mağazalardan(Saturn, MediaMarkt, Teknosa) orijinal kılıflara iki katı fiyat vererek adam akıllı bir kılıf alın ki tam koruma için en azından gözünüz arkada kalmasın.

Neyse ben yine de gördüğümü söyleyeyim; dün video kameram için Doğubank'taydım, ilk girişte zaten sağda solda 15-20 hatta ve hatta 30 liralık 5 para etmez iPhone 5 kılıfı satıyorlardı. Almayacaktım ama nasıl fiyat biçiyorlar, alır gibi yaparsam ne kadar indirime giderler diye bir ikisini yokladım. Hatta alacağım zımbırtının resmini bile çekmiştim;

Soldaki bildiğimiz bumper 15 lira(sanırım); sağdaki de benim Gear4 arkası şeffaf kılıfa benzer bir kılıf 30 lira, indirimle 5 lira aşağı indi;
     İstanbul'da En Ucuz iPhone Aksesuarları Nerede ?  İstanbul'da En Ucuz iPhone Aksesuarları Nerede ?

Bu arada benim şu anda kullandığım kılıf;
    www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    http://www.dr.com.tr/Catalog/Products/Search?productName=gear%204&categoryId=0

Resimleri;
    http://i.imgur.com/qeBPgdW.jpg
    http://i.imgur.com/Ky88yo0.jpg
    http://i.imgur.com/cxicA9w.jpg
    http://i.imgur.com/DJY847G.jpg

Bumper desen plastik sert bir şey, takıp çıkartmaya korkar boyası atar diye art niyetle yaklaşırsın. Sağdaki arkası şeffaf olan kılıfın arkası tam oturmuyor, otursa bile adam akıllı arkada sabit durmuyor, satan adam zaten bir acayip.. Benim aldığım kılıfa bakıp çamur atarcasına "seninki çabuk çizilir ama bunlar çizilmez" diye satma girişimine girmesi. İlginç vallahi adamın bunu söylemesinden sonra nedensizce güldüğümü hatırlıyorum. Yer vermiyorum çünkü Doğubank, yazıcıoğlu vs. yerdekilerin çoğunu aynı kefeye koyuyorum.

Neyse işin özü bu tür kılıflara vereceğiniz paraya kıymayın. Cidden sağlam bir kılıf istiyorsanız ya Ebay tarzı internet sitesinden sipariş vereceksiniz ya da bulunduğunuz ortamda elektronik marketlerden takip edip alacaksınız, ama derseniz ki "beni bağlamaz bu işler", buyrun o zaman yukarıda sizin için incelememi de yaptım, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Umraniye mobiltek

Tam olarak nerede hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RDHM

quote:

Umraniye mobiltek

Alıntıları Göster
    hortlatmak gibi olmasın ama yeniden takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

hortlatmak gibi olmasın ama yeniden takip

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonus

takip

Alıntıları Göster
    Aynen ya iletişim merkezlerinde 1-2$ lık koruyuculara 10 15 TL çekiyorlar
  • quote:

Umraniye mobiltek

Kendileri kazıkçının en ıst noktasıdır 1 dolarlık jelatini 20 tl ye satmaya çalışıyorlar : )
    Hocam kadıköyde mydyganın tarif ettiği yer güzel bende oradan alırım ara sıra ayrıca kadıköyde pazarlık yapmayı bilin 15 tl denilen ürünü 5 tl ye almışlığim vardır arkadas bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

Umraniye mobiltek

Senin 3gs e çevirici aldiğimz yer simitsarayının arada hacı abilerin dükkanı iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

Umraniye mobiltek

Senin 3gs e çevirici aldiğimz yer simitsarayının arada hacı abilerin dükkanı iste

Aynen orası dostum simit sarayının arasıanda hacı abilerin yeri

Ben bugune kadar bir çok kılıf aldım ordan ama hiç kazık yemedim acaba adamına göre mi muamele yapıyolar ? Çünkü bir çok alışverişim oldu oradan ve jelatinleri hep 5 liradan aldım.iPhone 4 için 4-5 tane moshi arka kapak aldım tanesini 10 TL den aldım

• istanbul avrupa yakasinda eminonun de kuru kahveci mehmet efendinin yanindaki pasaj direk toptan yeri. Dogu banka bile onlar mal veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

İstanbulda en ucuz iphone aksesuarlarını nerede bulabilirim acaba ? Ben kadıköyde oturuyorum ama burda 10 liralık koruma kılıfına 20 lira felan çekiyorlar. 1 liralık jelatine 20 lira çekiyorlar. Yani anlayacağınız normalde o kadar pahalı olmayan aksesuarları pahalıya satıyorlar. Telefona yeni aksesuarlar almak istiyorum ama nerede uygun fiyatlı satılıyor bilmiyorum. Yani telefoncuların toptan aldıkları yerden almak istiyorum. Doğu bank, Eminönü gibi yerlerde ucuz ve çok çeşit oluyor sanırım oralarda iPhone 5 için aksesuarlar bulabilirmiyim veya nerede uygun fiyatlı çok çeşitli aksesuar bulabilirim ?

telefonuma markapon diye bir uygulama indirdim. orada öyle bir indirime giriyorlar ki inanamazsınız. iphone 4 kullanırken 25 tlye 4 tane önl arkalı sticker 2 tane telefon kabı bir tane kamuflajlı ön sticker usb kablo pirize sokulan şarj aleti kulaklık araba için çakmak şarj ve dock u almıştım. iki gün evvelde iphone 5 için önlü arkalı ikişer tane sticker ve bumper aldım. iphone 4-5 kılıfları da 15 tl civarı oluyor sticker hediyeli

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

İstanbulda en ucuz iphone aksesuarlarını nerede bulabilirim acaba ? Ben kadıköyde oturuyorum ama burda 10 liralık koruma kılıfına 20 lira felan çekiyorlar. 1 liralık jelatine 20 lira çekiyorlar. Yani anlayacağınız normalde o kadar pahalı olmayan aksesuarları pahalıya satıyorlar. Telefona yeni aksesuarlar almak istiyorum ama nerede uygun fiyatlı satılıyor bilmiyorum. Yani telefoncuların toptan aldıkları yerden almak istiyorum. Doğu bank, Eminönü gibi yerlerde ucuz ve çok çeşit oluyor sanırım oralarda iPhone 5 için aksesuarlar bulabilirmiyim veya nerede uygun fiyatlı çok çeşitli aksesuar bulabilirim ?

telefonuma markapon diye bir uygulama indirdim. orada öyle bir indirime giriyorlar ki inanamazsınız. iphone 4 kullanırken 25 tlye 4 tane önl arkalı sticker 2 tane telefon kabı bir tane kamuflajlı ön sticker usb kablo pirize sokulan şarj aleti kulaklık araba için çakmak şarj ve dock u almıştım. iki gün evvelde iphone 5 için önlü arkalı ikişer tane sticker ve bumper aldım. iphone 4-5 kılıfları da 15 tl civarı oluyor sticker hediyeli
    Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Doğubank'a falan hiç gitmedim ama her türlü cihaz ve malzemede ucuz diye duyuyorum orayı o yüzden orayı örnek verdim.Kadıköy yazıcıoğlunun yanındaki iş hanından bende birkaç kılıf falan almıştım ama yinede pahalı bence.Mesela oradan önlü arkalı jelatin almıştım 1 adet 5 TL dediler o zaman uygun geldi ama arkadaşım karşıda bir telefoncuda çalışıyor bana 2 tl'ye önlü arkalı jelatin getiriyor.iPhone 4-4S için carbonfiber normalde pahalı arkadaşım 5 TL'ye getiriyor.Düşünün getiren arkadaşta kar yapıyor yani.

Bu arada Amedra'ya detaylı bir şekilde konu için araştırma yaptığından dolayı ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 4 Şubat 2013; 18:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Sırkecide kralı var. 70 cente ekran koruyucular, 1.5 dolara kılıflar vs.. Ama biraz adetli almak gerek tabi bu fiyatlar için. Perakendede 5 tl filan.

Sirkecide tam olarak nerede acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.