Şimdi Ara

Artık her şey boş geliyor. Boş ve anlamsız.

Bu Konudaki Kullanıcılar: boşluktabiradam , boşluktabiradam
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an alkol alıyorum. Şöyle bi bakıyorum da, neye içeceğimi bilmiyorum. Hüzünlenmek istiyorum. Hayatımda her şey mükemmel olduğu için bu halde değilim. Sanırım artık taş gibi bir kalbim var. Benim annem babam yok, evde tek yaşıyorum. Okuyorum.

Okulda problem yok, annesiz babasız olmaya alıştım. Alışmayıp ne yapayım, kalpsiz bulabilirsiniz beni belki ama zaman zaman üzülüyorum sadece.

Aşk hayatım yok, sevdiğim, uğruna içtiğim belki 2 belki 3 kız olmuştur. Fakat onların da boş olduğunu fark ettim. Sevemiyorum, korkuyorum belki de bilmiyorum.

Yanımda biri olsun, elmanın diğer yarısı olsun istiyorum. Ama beni zincirleyecek her şeyden kaçınıyorum. Ben kendi özgürlüğümde olmak istiyorum. Beni ben yapan şeylerden vazgeçeceğimi bildiğim için istemiyorum belki.

Şu an açtım şişemi, içiyorum usul usul. Yaktım bir yandan sigaramı, fakat ne aşk şarkısı fayda ediyor ne de efkar şarkıları. Ben öyle bir çukurdaymışım ki artık hiçbir şey kurtaramıyor, çekip alamıyor beni gömüldüğüm bu yerden. Bu ekranın ardında bu yazıyı kimler okur, ne tepki verir, ne söyler bilmiyorum ama bazen burası benim derdimi anlatabildiğim tek yer oluyor. Arkadaşın yok mu diyebilirsiniz. Var, derdimi sırrımı bilen çok olmasa da bir elimin parmağı kadar var. Onlara da anlatabilirim. Fakat istemiyorum, bir sorunum olduğundan değil. Zaten her şeyi biliyorlar. Böyle olması gerekiyormuş saçmalıklarından bıktım.

Kimse kimse için canını vermez, benim arkadaşlarım benim için canını verecek cinsten arkadaşlar değiller. Tamam kabul ben de kimse için yapmam. Onların da düşüncesi bu, niye öyle düşünüyorsun diyemem kimseye. Ben neler gördüm, yanında arkadaşı vurulurken ölü taklidi yapan adam, kendi canımı düşünmek zorundaydım dediğini gördüm. Herkes böyle. Kimse bana masal okumasın, azraili görünce herkes kendini düşünür.

Bilmiyorum, ne yazmam gerektiğini, ne düşünmem gerektiğini. Zihnimi kurcalayan şeyler salt bilgi yığını, belki salt hatıralar. Fakat artık duygularımı hissedemiyorum. Sizden tavsiye almak için yazmıyorum bunları. Çünkü hayatın bana kattığı bir şey varsa eğer, olayları bütün olasılıklarıyla hesap edebiliyor olmam. Eğer siz bana derseniz ki e madem bu kadar şey kattı hayat sana, bok mu var niye böylesin diye. Gerçekten bilmiyorum. Adım atamıyorum.

İçine kapanık ya da sosyal açıdan çekingen biri değilim. Sabah uyanıp okula gittiğimde yine güleceğim, yine içten kahkahalar atacağım. Bunları unutacağım. Aklımda olacak ama unutacağım işte. Biliyorum çünkü kendimi.

Anlamsız, birbirinden kopuk şeyler yazdım sanırım, geri dönüp okuyamam detaylıca, eğer hepsini okuyup vaktinizi çaldığımı düşünüyorsanız özür dilerim.

Eğer mümkünse iyi geceler.

• Canım benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü yok gün boyu hayatına devam edeceksin ama gece yine boşluk hissi her yanını kaplayacak.Bende işte öyle gezerek yüksek yerlere çıkarak huzur bulmaya çalışırım.Ama bu boşlukta kalma hiçbir zaman geçmiyor... keşke cahil ve mutlu olabilseydik dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizyolojik ve sosyal ihtiyaçlarını tamamladın diye herşey tamam olacak mı sandın ?

Bütün bu ihtiyaçları (yeme, içme ,sevme ,sevilme vs. ) karşıladığında içinde hâlâ boşluk varsa bu benlik ihtiyacıdır .

Bunu kimisi futbol fanatikliği yaparak ,kimisi parti tutarak ölümüne savunarak ,kimisi din ile doldurmaya çalışır tam dolmaz bu şey

ama işe yarar .Tabi verimli olan bişey seçmeni öneririm .Namaz olabilir mesela .Dur hemen yapıştırma yobaz damgasını dinle .Bu şey

sende uyku düzeni sağlayacak ,beş vakit abdest beş vakit temizlik sağlayacak .Hareket edeceksin eklemlerin açılacak .İrade savaşı

verip yeneceksin özgüven sağlayacak .Dua edeceksin dh den başka seni senden daha iyi anlayana paylaşacaksın kendini dertlerini yada

ihtiyaçlarını .Sesli yap duanı madem tek yaşıyorsun .Soruyu sormadan cevabı alamazsın .Sor ve aklına gelen yığınla cevaplara da bak .

Diksiyon da sağlasın sana .Acı geçer yenisi gelir yine geçer yine yenisi gelir .Döngüdür bu .Döngüyü kabul ve iyileştirmeye bak .İyi forumlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.