Şimdi Ara

Kız ArkadaşımLa Konuşacak Konu Kalmadı .s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arakdaşlar benim sorunum da bu kız arkadaşımla konuşacak konumuz kalmadı sürekli birbirimize konu bulmamızı söylüyoruz.Herşeyi konuştuk artık sıkmaya başladı bu konu bul muhabbeti. Bu konu hakkında bize yardım edebilecek arakdaşlar var mı?

okulda ve okul sonrasında mesajlaşıyoruz yani günün 12 saati neredeyle mesajlaşmakla geçiyor haliyle de konuşacak konu kalmadı ne yapmamı önerirsiniz?

Her türlü yardım Düşünce öneriLerinizi bekliyorum

Okuduğunuz için teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgiliyle Konuşulacak Konular

Romantik ilişkilerde, sevgilinle konuşulacak konuların tükenmesi yaygın bir sorundur. İletişimi canlı tutmak ve bağınızı güçlendirmek için konuşacak konular bulmakta zorlanıyorsanız, işte bazı fikirler:

• Günlük Yaşam: Gününüz nasıl geçti? Ne gibi zorluklarla karşılaştınız veya heyecan verici olaylar yaşadınız?
    • Ortak İlgi Alanları: Hobileriniz, filmleriniz, müzik zevkleriniz veya seyahat planlarınız hakkında konuşun.
    • Hedefler ve Hayaller: Gelecek planlarınızı, kariyer hedeflerinizi veya kişisel büyüme arzularınızı tartışın.
    • Duygu ve Düşünceler: Birbirinize nasıl hissettiğinizi, son zamanlarda sizi düşündüren şeyleri veya ilişkinizdeki endişelerinizi paylaşın.
    • Birlikte Deneyimler: Paylaştığınız özel anılar, geziler veya denemeleriniz hakkında sohbet edin.
    • İlişki Dinamikleri: İlişkinizin güçlü ve zayıf yönlerini, nasıl geliştirebileceğinizi ve birbirinizin ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceğinizi inceleyin.
    • İlham Verici İnsanlar ve Hikayeler: Sizi etkileyen kişiler veya size ilham veren hikayeler hakkında konuşun.
    • Güncel Olaylar: Manşetlerdeki haberler veya sosyal konular hakkında fikrinizi paylaşın (ancak hassas konularda saygılı olun).
    • Geçmiş ve Gelecek: Çocukluğunuz, aileleriniz veya gelecek hayalleriniz hakkında konuşun.
    • Ters Köşe Sorular: "Şu anda dünyanın en ilginç insanı kim olurdu?" veya "Hayatının filminde seni kim oynardı?" gibi alışılmadık veya düşünce uyandırıcı sorular sorun.

Bu fikirlerle, sevgilinle konuşulacak konular bulmakta asla zorlanmayacaksın ve ilişkinizdeki iletişimi canlı tutacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim geçen seneki halim

Tek çözüm 2-3 gün konuşmamak.

Bu arada benden sana öneri : Fazla kaptırma bu işlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Benim geçen seneki halim

Tek çözüm 2-3 gün konuşmamak.

Bu arada benden sana öneri : Fazla kaptırma bu işlere.
    2-3 gün derken qeçenlerde 2 saat msj atmadım bütün qece ağlamış ama deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: --merhaba--

yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibluever

quote:

yaş kaç?

Alıntıları Göster
    dolar euro paritesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ibluever

quote:

yaş kaç?

Alıntıları Göster
    bn 17 o 16 söyle söyleyim ilk sevgilisiyim daha erkek sinek bile konmamış üstüne Ben mi çok yüz verdim anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

bn 17 o 16 söyle söyleyim ilk sevgilisiyim daha erkek sinek bile konmamış üstüne Ben mi çok yüz verdim anlamadım ki

Alıntıları Göster
    O anlatsın biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öyle olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

Alıntıları Göster
    senmi koncan izledgin bişeyleri izlet anime izlet dizi izlet yabancı bol bol konu cıkar onlardan

• quote:

quote:

Öyle olmuş

Alıntıları Göster
    Birbirimize sürekli birşeyler anlatıyoruz da tıkanıyor bi yerden sonra :) Konuşmaya biraz ara vermek en ii si sanırım arttırarak konuşmama süresini uzatmak doğru olur mu ki ?

örneğn bu gün 1 saat yarın 2 saat snra 1 gün 2 gün die

• quote:

sanki senle ben aynı yerden çıktık :Daynısı yaa o sorun bendede var nasıl çözecem bilemiyorum...
  • quote:

Birbirimize sürekli birşeyler anlatıyoruz da tıkanıyor bi yerden sonra :) Konuşmaya biraz ara vermek en ii si sanırım arttırarak konuşmama süresini uzatmak doğru olur mu ki ?

Ne yaparsan yap kuralı bozmak için uğraşacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

O anlatsın biraz

Alıntıları Göster
    anlatcak bişi yokki diyodur büyük ihtimal

günlük olayları anlat oda sana anlatacaktır bi açıldımı anlatmaya bi başladımı sussun diye dua edersin :D:D:D konu bulamıorum dediğine bakma anlatcak çok şeyi vardırda : ) ) )
  • quote:

quote:

Ne yaparsan yap kuralı bozmak için uğraşacaktır.

Alıntıları Göster
    @trials_musti ;

Ne yapmamız gerekio biraz uzaklaşsak Konuşacak konumuz artar okuLdan çıkınca faLan konuşşak daha iyii olur sanırım

@Itachi.Uchiha

Uğraşır durur hocam oLmadı kartı kırar atarım yoksa bu ilişki böyle yürümez

En Son mesaj yazan arkadaş nickline bakamadım kbakma :/

belki de ama Anlamıyorum ben bu kadınları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerScientist -- 21 Kasım 2010; 22:16:56 >

• quote:

@trials_musti ;

Ne yapmamız gerekio biraz uzaklaşsak Konuşacak konumuz artar okuLdan çıkınca faLan konuşşak daha iyii olur sanırım

@Itachi.Uchiha

walla ben aynı sınıftayım uzaklaşma gibi bi şansım yok ama benim ki daha yeni 1. hafta ....ilk buluşmamız bugün oldu arkadaşları vardı pek konuşmadımm...ama akşam konuşamıyoruz işte ..akşam sadece 30 dk fln...kızla 1 ay konuştum arkadaşça sabahlara kadar muhabbet ettik ama şimdi sevgili olduk bişe konuşamıyoruz...ama ailesi anladı bizim sevgili olduğumuzu ondan konuşamıyoruz...inş. yarın çözerim bu problemi...sanada haber veririm nasıl çözdüğümü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: trials_musti

quote:

@trials_musti ;

@Itachi.Uchiha

walla ben aynı sınıftayım uzaklaşma gibi bi şansım yok ama benim ki daha yeni 1. hafta ....ilk buluşmamız bugün oldu arkadaşları vardı pek konuşmadımm...ama akşam konuşamıyoruz işte ..akşam sadece 30 dk fln...kızla 1 ay konuştum arkadaşça sabahlara kadar muhabbet ettik ama şimdi sevgili olduk bişe konuşamıyoruz...ama ailesi anladı bizim sevgili olduğumuzu ondan konuşamıyoruz...inş. yarın çözerim bu problemi...sanada haber veririm nasıl çözdüğümü :D

^cümleler düşük olmuş yeni kalktımda :D

• quote:

quote:

@trials_musti ;

@Itachi.Uchiha

Alıntıları Göster
    inş. kardesim :) bizim bu gün 126. gün :D bizim de bayram tatilinden öncesine kdr bi problem yoktu ne oldusa bu tatilde oLdu :D Bzm çıktıqımızı da ailesi öğrendi ayrıldık diye biliyorlar ona da tel yasak ama maşalah matkap gibi delio yasagı :D

inş. hayırlısıyla çözersn de bende çözerim

• quote:

inş. kardesim :) bizim bu gün 126. gün :D bizim de bayram tatilinden öncesine kdr bi problem yoktu ne oldusa bu tatilde oLdu :D Bzm çıktıqımızı da ailesi öğrendi ayrıldık diye biliyorlar ona da tel yasak ama maşalah matkap gibi delio yasagı :D

saydın mı?:P şaka bi yana bayağı olmuş...bende bayram tatilinde ayarladım walla :D ama siz siz olun sınıfınızdan kız sevmeyin..:Dyarın çözerim bu problemi ...
  • quote:

quote:

saydın mı?:P şaka bi yana bayağı olmuş...bende bayram tatilinde ayarladım walla :D ama siz siz olun sınıfınızdan kız sevmeyin..:Dyarın çözerim bu problemi ...

Alıntıları Göster
    Kız arkadaşım sayıyor hocam bi ara saymıyordu yine saymaya basladı bana zor gelio saymak saysın bakalım

senin işin daha zor hocam

Şükür bizim okullarımızın arasında 30 km kadar var her dk birlikte olmuorz da biraz özlüyoruz

• quote:

Kız arkadaşım sayıyor hocam bi ara saymıyordu yine saymaya basladı bana zor gelio saymak saysın bakalım

senin işin daha zor hocam

Şükür bizim okullarımızın arasında 30 km kadar var her dk birlikte olmuorz da biraz özlüyoruz

yaw ama 2 dk ayrılıyım hemen özlüyorum yaaa <3 :):)o 9 gün ölüm gibi gelmişti bana :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.