Şimdi Ara

hayat çok boş geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayat çok boş gelmeye başladı sonunda biteceği bildiğimiz halde hala uraşıyoruz niye ki iyi yada kötü bitecek işte hep aklıma bu geliyor herşeyi boşa yaptığımı düşünüyorum nasıl anlatılır bilmiyorum ki herkesden uzaklaştım biraz yalnız kalayım dedim daha çok sinirlerim bozuldu vs. zaten arkadaşım yok ya işte ne bileyim böyle

• Nerden biliyorsun biten hayatın başka bir şekilde yeniden başlamayacağını?
    Belki de bu dünyaya defalarca gelip yeniden imtihan ediliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Nerden biliyorsun biten hayatın başka bir şekilde yeniden başlamayacağını?

bilmiyoruz ama sonuç olarak şimdi yaptığımız herşey boşa ayrıca inanç gereğide pek inanmıyorum
  • aynen banada çok boş geliyo..Okul falan..nasıl olsa ölücez..kız meselelerini vs bunun gibi şeyleri kafaya takmak çok boş geliyo..sonunda ölüceğimizi bilmek..sonra çok kötü oluyorum..şimdi diceksiniz herkes ölücek o zaman kimse çalışmasın vs ama bu farklı geliyo iste
  • quote:

hayat imtihan yeri ancak gelip gitme yok turnike mi var orada " dur olmadı bidaha gideyim " deme şanssımız yok
  • quote:

öldükten sonra tekrar dünyaya gelme diye bir şey yok ölümden sonra dünya defteri kapanıyor ahiret hayatı başlıyor cennet veya cehennem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black426

aynen banada çok boş geliyo..Okul falan..nasıl olsa ölücez..kız meselelerini vs bunun gibi şeyleri kafaya takmak çok boş geliyo..sonunda ölüceğimizi bilmek..sonra çok kötü oluyorum..şimdi diceksiniz herkes ölücek o zaman kimse çalışmasın vs ama bu farklı geliyo iste

aynen kardeş herşeyi boşverdim bi yana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat çok boş
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayata nasıl boş diyebiliyorsunuz anlamıyorum.hayat dopdolu,bence körsünüz.
  • Hayat boş geliyosa öteki taraf için çalışın biraz da.
    Bu dünyanın sonu var ama öbür tarafın yok.
  • Siz burda boşa yaşıyorsanız öteki dünyadada boşa yaşarsınızki ona yaşamak denirse unutmayın burda yaptığınızın karşılığı öteki dünyada alırsınız hayat her zaman bir sınav ve keşkelerle dolu en iyisi hatarlardan ders alıp bir daha yapmamak hayatı olabildiğince güzel ve düzgün yaşamak nefsimize yenik düşmememiz lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

hayata nasıl boş diyebiliyorsunuz anlamıyorum.hayat dopdolu,bence körsünüz.

öyle de kardeş yani ne dersen de boş geliyor işte ölücez gidicez boşuna
  • Asıl kabir azabı nedir bilir misin?
    Bu dünyanın zevklerini tadamadan ölmek. O zaman çok azab çekersin.
  • quote:

Asıl kabir azabı nedir bilir misin?
    Bu dünyanın zevklerini tadamadan ölmek. O zaman çok azab çekersin.

Di mi?Kabirde Ukraynaya gidip 3-5 kızla eğlenemedik diye çok azap çekeriz.Ama yerine getirmediğimiz ibadetler için kabirde azap çekmeyiz.
  • Yaşamak ibadettir.
  • insan asosyalliğe doğru kendi kabuğuna çekildikçe huzursuz oluyor.bir şeylerle uğraşmak,birileriyle bi şeyler paylaşmak yaşamı daha zevkli yapıyor.bu paylaşım yemekte olur,yan yana yürümekte.ölmek yaşamın kesin bir kaidesi olduğuna göre onu kabullenmeliyiz.unutmayınki hastalık vs. ölmeyi çok isteyip ölemeyen insanlarda var.şimdi boğazda yanımda herhangi bir arkadaşımla bir iskender yesem,üstüne 3 bardak çayla sigaram.ooof o zaman yaşam daha keyifli olurdu.ama madem ona ulaşamıyorum bende evde bahçede çay içerim.yani elimizdekinin kıymetini bilelim.
  • hayat boş pompala coş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skdo

arkadaşlar hayat çok boş gelmeye başladı sonunda biteceği bildiğimiz halde hala uraşıyoruz niye ki iyi yada kötü bitecek işte hep aklıma bu geliyor herşeyi boşa yaptığımı düşünüyorum nasıl anlatılır bilmiyorum ki herkesden uzaklaştım biraz yalnız kalayım dedim daha çok sinirlerim bozuldu vs. zaten arkadaşım yok ya işte ne bileyim böyle

hayat bir sınav.buradaki hiç kimse önemli değil.diğer dünyanın sonsuz ve ölümsüz bir yer olduğunu biliyorsun.sadece dünya bir sınav.seni deneme yeri.
  • İşte nasıl olsa öleceğimiz için, iyi bir eş, iyi bir hayat standardı, iyi bir iş ve maaş, iyi bir ev, iyi bir sosyal durum vs vs diye kendini kasma. Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. İstersen okulu şimdi bırak, istersen köye falan yerleş çiftçi ol. Yani başkalarının zavallılık olarak gördüğü şeyleri yapmaktan çekinme. Çiftçi olup mutlu olacaksan hiç bir sorun yok. Bu arada inancını da düşün. Ateist ve kaosa inanan biri olabilirsin ya da çok dindar birisi. Ateist ve kaosa inanan birisi olmayı da korkunç olarak düşünme. Bunun belki hayata olan motivasyonunu düşüreceğini düşünebilirsin. Ölüm sana yok olmak gibi gelebilir. Öldükten sonra yaşama inanmasan bile bilincinin kapalı olacağını aklına getirebilirsin. Bu da ölümden korkmanın ne kadar boş olduğunu gösterir. Epiküros şöyle der : "Ölümden korkmak anlamsızdır, çünkü yaşadığımız sürece ölüm yoktur, ölüm geldiğinde ise artık biz yokuz." Çok dindar da olabilirsin. Ama asla karıyı kızı s.ken, alkolünü içen ama g.tü sıkışınca da Tanrı'ya dua edenlerden olma.

• quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

insan asosyalliğe doğru kendi kabuğuna çekildikçe huzursuz oluyor.bir şeylerle uğraşmak,birileriyle bi şeyler paylaşmak yaşamı daha zevkli yapıyor.bu paylaşım yemekte olur,yan yana yürümekte.ölmek yaşamın kesin bir kaidesi olduğuna göre onu kabullenmeliyiz.unutmayınki hastalık vs. ölmeyi çok isteyip ölemeyen insanlarda var.şimdi boğazda yanımda herhangi bir arkadaşımla bir iskender yesem,üstüne 3 bardak çayla sigaram.ooof o zaman yaşam daha keyifli olurdu.ama madem ona ulaşamıyorum bende evde bahçede çay içerim.yani elimizdekinin kıymetini bilelim.

arkadaşım yok dediğim gibi ölümü kabulleniyorum yaşamayı kabullenemiyorum gibi bişey
  • bence herkez torrente dosya paylassin boylelikle torrent piyasasi canlansin ayrica herkez paylasimdan dolayi mutlu olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.