Şimdi Ara

hayat çok boş geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatımda bir ekliksik var ama bende çözemedim gittikçe kötüye doğru gidiyorum

okula gitmek falan istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

insan asosyalliğe doğru kendi kabuğuna çekildikçe huzursuz oluyor.bir şeylerle uğraşmak,birileriyle bi şeyler paylaşmak yaşamı daha zevkli yapıyor.bu paylaşım yemekte olur,yan yana yürümekte.ölmek yaşamın kesin bir kaidesi olduğuna göre onu kabullenmeliyiz.unutmayınki hastalık vs. ölmeyi çok isteyip ölemeyen insanlarda var.şimdi boğazda yanımda herhangi bir arkadaşımla bir iskender yesem,üstüne 3 bardak çayla sigaram.ooof o zaman yaşam daha keyifli olurdu.ama madem ona ulaşamıyorum bende evde bahçede çay içerim.yani elimizdekinin kıymetini bilelim.

Canımı çektirdin hocam bi boğaz yapalım.

• Bu dünya hayatı, yalnızca bir oyun ve ‘(eğlence türünden) tutkulu bir oyalanmadır’. Gerçekten ahiret yurdu ise, asıl hayat odur. Bir bilselerdi. (AnkebutSuresi, 64)

sanırım gayet yeterli bir cevap. son sürat fren kullanmadan sona yaklaşıyoruz ve kemerlerimiz takılı değil. dikkat !!
  • ne demiş ünlü düşünür hayat boş pompala coş
  • evt boş insanoğlu basit bir canlıdır.dünyanın bizim için yaratıldığını özel olduğumuzu düşünürüz ama kendimizi kandırırız.bununda hemen hemen herkes farkındadır emin olaiblirsin ama kimse kabullenemez. biz olmadan öncede dünya,uzay,zaman vs vardı.
    beyinlerimiz bunu anlamaya yetmez ne yazıkki..
    "en iyi yaptığımız şeyi yapacaz dışarıya çıkıp rolümüz neyse onu"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.