Şimdi Ara

Kızı görünce aşırı heyecanlanma .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onu görünce aşırı heyecan geliyor aksi yere gidiyorum ve birden uzaklaşıyorum beyler . Birkaç kere öylesine konuşmayı denedim onda da cümle kuramadım. Bir kere yanıma oturdu elim ayağım titredi. Ne zaman nerede görsem saniyesinde bir heyecan basıyor . Panikliyorum. Arada bana baktığını görünce daha da durum vahim oluyor. Bugün apartmanda başka bir kız ile konuşa konuşa 3. kata kadar muhabbet ettim , tanıştım. Özgüvende bir sorun yok ama durum o kız olunca herşey çok farklı oluyor. Hoşlandığımı söylemek istiyorum ama ilk önce ona doğru bi yürümem lazım . Bu işler ne zor arkadaş .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birini Görünce Aşırı Heyecanlanma

Birini gördüğünde aşırı heyecanlanma, sosyal kaygının yaygın bir belirtisidir. Bu heyecanlanma, çarpıntı, terleme, titreme ve mide bulantısı gibi fiziksel semptomlara neden olabilir.

Aşırı heyecanlanmanın nedenleri karmaşıktır ve kişiden kişiye değişebilir. Sosyal anksiyete bozukluğu, düşük özgüven ve olumsuz düşünce kalıpları gibi faktörler bu heyecanlanmaya katkıda bulunabilir.

Birini görünce aşırı heyecanlanıyorsan, başa çıkmak için yapabileceğin birkaç şey var:

• Durumu Anla: Heyecanlanmanın nedenlerini anlamak, başa çıkmana yardımcı olabilir. Sosyal kaygının belirtileri hakkında bilgi edin ve tetikleyicilerini belirle.
    • Nefes Egzersizleri Yap: Nefes egzersizleri, kaygıyı azaltmada etkili olabilir. Derin nefes alarak ve yavaşça vererek vücudunu sakinleştirmeye çalış.
    • Olumlu Düşünceler Odaklan: Olumsuz düşüncelere odaklanmak yerine, pozitif düşüncelere odaklanmaya çalış. Kendine olumlu telkinlerde bulun ve durumla başa çıkabileceğine inan.
    • Sosyal Becerilerini Geliştir: Sosyal becerilerini geliştirmek, sosyal kaygıyı azaltmana yardımcı olabilir. Arkadaşlarınla ??vakit geçir, topluluk etkinliklerine katıl ve yeni insanlarla tanışma fırsatı yarat.
    • Profesyonel Yardım Al: Aşırı heyecanlanma hayatını etkiliyorsa, bir terapistten veya danışmandan profesyonel yardım almayı düşün. Terapi, sosyal kaygının altında yatan nedenleri keşfetmene ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmene yardımcı olabilir.

Birini görünce heyecanlanman normal olsa da, bu heyecanlanma aşırı olduğunda hayat kaliteni olumsuz etkileyebilir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek bu heyecanlanmayla başa çıkabilir ve sosyal etkileşimlerden daha fazla keyif alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rahat olun kasmayın, zaten kasarsanız sizden önce kız anlar bu durumu ve buda iyi bir şey degil.Karşınızdakide insan unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanSi. -- 7 Ocak 2015; 22:10:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

quote:

Orijinalden alıntı: sanSi.

Rahat olun kasmayın, zaten kasarsanız sizden önce kız anlar bu durumu ve buda iyi bir şey degil.Karşınızdakide insan unutmayın.

demesi yapmasından daha kolay

Demeside kolay yapmasıda, biraz daha fazla kızlarla iletişime geçerseniz sorun çözülür.Zaten tanıdıkça soğucaksın çoğundan,dertlerinin düşündüklerinin ne kadar saçma şeyler olduğunu anlayacaksın.Hepsi için geçerli değil ama çoğu böyle.

• Kasmamak en iyisi.

• Bende oyleydim kizi gorunce heyecanlaniyordum kizla konusmadim simdi cok pismanim icimde kaldi ama yazin kiza ona karsi olan duygularimi anlaticam reddedilsem bile en azindan icim rahatlicak

• 14 yaşında her şeyin farkında olmakla bitmiyormuş demek ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.