Şimdi Ara

Hoşlandığım kız kanka diyip yakışıklı bulduğu bir erkeği anlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla 3 aydır sohbet ediyoruz instagramda gece başlayıp sabahlara kadara yazışmalar keza sınıfta muhabbet etmemiz ki bana sürekli kanka diyor ve birkaç sırrını bana anlattı .Bir hafta önce bana okuldaki nöbetçi bir çocukla bakıştığını ve ondan etkilendiğini anlattı .Sürekli offf kanka ya çocuk çok yakısılı falan diyordu. Benimde sinirlerim bozuldu .Ben bu durumu daha fazla kaldıramayıp (erkek adama en çok koyan şey) son 3,4 gündür muhabbetimi azalttım kız da bunu fark etti ve o da soğuk yapmaya başladı.Normalde de bazen tartıştığımız oluyordu ve genelde hep barışma için ilk adımı o atardı.Şimdi size sormak istiyorum bu işte ümit var mı var ise kıza açılmayı düşünüyorum yoksa da hazır aralar bozulmuşken unutmaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travissbickle -- 16 Kasım 2021; 21:14:3 >

• Açılırsanız bence mevcut arkadaşlığınızı da yitirebilirsiniz gerçi kız aklı başında biriyse tepkinizden ve koyduğunuz mesafeden sizin onu sevdiğinizi anlamıştır. Sizi test ettiğini de zannetmiyorum belli ki sizi iyi niyetli ve prensip sahibi (ketum) bir sırdaş ahbap gibi görüyormuş. Ahbap statüsünde kalıp ona olan aşkınızı bir şekilde elimine edebiliyorsanız kızla arkadaşlık bağınızı koparmayın. Ama eğer yok bu tek taraflı aşka dayalı hayal kırıklığı, olası kaçırmışlık veya kıskançlık hisleri beni yer bitirir bu iş böyle yürümez hatta üstüne de tersleyip dururum diyorsanız ondan kopup araya buzlar örerek ahbaplığınızı lağvetmek zorundasınız tabii ki.
  • okurken ben utandım hala umut var mı diyorsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gulme olm cocuga lisede sen daha betersindir omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle dediyse kesin yolu var sana kanka

• Belki seni test etmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Bende yazarken utandım ama caresizlik iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu bizde yaşamıştık malesef yedekte tutmaya calısıyor seni boşver soguk yaptıgın iyi olmus

• Bu şekilde olunca sana mı gelecek. Gidip konuşursun durumu anlatırsın zaten niyeti varsa olur yoksa da yapacak bir şey yok. Sen güçlü durduktan sonra bir yerde kafasına vurur ama öyle yok konuşmuyorum falanla olacak iş değil.

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

Gelmesin artık be abi. Cidden bazı insanlar haketmiyor. Tipim ortalama. Spora da başladım. En iyisi başka kızlara odaklanmak

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

Evet gün geçtikçe unutuyorum kızı belki de sadece hevesti, tamamen kafamdan çıktı

• Hoşlandığım kız kanka diyip yakışıklı bulduğu bir erkeği anlattı
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt

Friendzone olmasın diye muhabbetimi kestim bro erkekle kız kanka olamaz

• Dostum büyük ihtimal kral bir adamsın efendi bir çocuksun ama yakışıklı değilsin. Baştan elendin kız iyi biri olduğun için seni etrafında istiyor ama sevgili olarak yakışıklı birini istiyor

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Kızlar tipe bakmaz len

kızlar duygusaldır len

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet de bakarlar hem de erkeklerden de fazla. Erkekler tipe bakmıyor mu sonuçta sen yanında güzel bir kız istemez misin? Onlar da yakışıklı bir erkek istiyor gayet normal kızları yadırgamıyorum çünkü ben de kilolu, çirkin bir kızla beraber olmak istemem.

Pek efendi değilim dostum ağzım bozuktur annem babam ben küçükken ayrıldı dolayısıyla sokakta çok vakit geçirdim arkadaş çevrem pek iyi değil ama kötü biri değilim kavgacı da sayılmam

Kızlar karaktere bakmaz kendimizi kandırmayalım

• git konuş açıkça kaybetmeyi göze almışsın zaten

• kız mı yok hocam boşver başkalarına koş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.