Ben zaten hep kaybediyorum hocam koymuyor artık |
Hoşlandığım kız kanka diyip yakışıklı bulduğu bir erkeği anlattı (2. sayfa)
-
-
İşte aranan yorum olayı çözmüş reis
-
Açılırsanız bence mevcut arkadaşlığınızı da yitirebilirsiniz gerçi kız aklı başında biriyse tepkinizden ve koyduğunuz mesafeden sizin onu sevdiğinizi anlamıştır. Sizi test ettiğini de zannetmiyorum belli ki sizi iyi niyetli ve prensip sahibi (ketum) bir sırdaş ahbap gibi görüyormuş. Ahbap statüsünde kalıp ona olan aşkınızı bir şekilde elimine edebiliyorsanız kızla arkadaşlık bağınızı koparmayın. Ama eğer yok bu tek taraflı aşka dayalı hayal kırıklığı, olası kaçırmışlık veya kıskançlık hisleri beni yer bitirir bu iş böyle yürümez hatta üstüne de tersleyip dururum diyorsanız ondan kopup araya buzlar örerek ahbaplığınızı lağvetmek zorundasınız tabii ki. -
Olay şu senden iyisini bulana kadar senle, hocam muhtemelen kızın umrunda değilsin belki diğer çocuk sallamazsa tekrar yazar. İyi forumlar. -
Geçmii olsun tek tavsiyem adam ol kendini şaklaban etme kıza -
Lağvetleyeceğim üstadım fikir icin tsk
-
👍🏿
-
hoşlandığım kız kitap okuyan erkeklere bayılırım demiştir
-
kendine saygın olsun aga, sana hoşlandığı çocukları anlatan kızla ilerde sevgili olsan nolcak sen de onu arkadaşın gibi görmeye çalış başka kızları falan anlat
-
Sizin en büyük sorununuz net olmuyorsunuz. Yılışık özgüvensiz mal mal davranıp sonra kız niye bana bakmıyor diyorsunuz emin ol sende kız olsan kendine bakmazdın. Hoşlandığın bir kız sana başka bir erkekten bahsediyorsa anında tersleyeceksin. Terslemek eşittir öküzlük yapmak değil.
Ben seni arkadaş olarak görmüyorum bana başka erkeklerden bahsedeceksen bir daha konuşmayalım diyeceksin. Yada erkek muhabbetini saçma dedikodularınıza sakla diyeceksin.
Bunları söylemekten, onu kaybetmekten korktuğun için onun gözünde sıfırları oynuyorsun. Dişilerin hayatı rolden ibarettir. Belki seni test etti o elemandan bahsederek? Sen ne yaptın erkeklik duruşu adına? Hiçbir şey. O kız sana bakarsa aklını gibeyim onun zaten ben. -
Unut gitsin link lazım ise pm at arşiv sağlam
-
Yanlış anlama ama hayatta insanın başına gelebilecek duygusal felaketler diye sıralama yapsak bu olay ilk 5'e girer.. Ben olsam yüzüne bakmam.
2 sene önce çok geniş bi arkadaş grubum vardı okulda. O ortamdan 2 kişiye yazıldım belirli aralıklarla. O 2 tanesi gruptaki diğer arkadaşlardan 2 tanesine vuruldular. Sıkma canını. Beterin beteri var.
-
Herhangi bir akıma, redpill blackpill vs katılıyor musunuz?
-
Tam anlamıyla değil, %90 diyelim.
-
Dostum dişilerin hayatı rolden ibarettir'i biraz açabilir misin?
-
Elemanı düelloya davet et, kazanan kaybedeni bafilesin böylelikle potansiyelinizin sonuna kadar dövüşürsünüz, dövüşü kazanıp kıza sevgini kanıtla..
-
Bir kere de her konustugunuz kizdan hoslanmayin, bir kere de siz kanka olun be. -
İstisnalar hariç hiçbir dişi erkeğe duygularını, düşüncelerini açık etmez. Mesaj verebilir ama alenen yürüyenini görmezsiniz.
Bu bir süreçtir ve bu süreçte dişiler akla hayale gelmeyecek testlerle öyle roller keserler ki inanamazsın.
Bu rol kesme muhabbetini bilerek yapmazlar, bilinçaltlarından gelen bir şeydir.
Mesela sizden hoşlanan bir kızın sizinle başka erkekler hakkında konuşması iyiye işarettir.
Salağın bilinçaltı sizin onu kadını olarak görüp görmediğinizi anlamak istiyordur.
Terslerseniz dişi anlamsız bir şekilde size ilgi duymaya başlar, neden olduğunu kendi bile anlamaz.
Olayın bilinçaltı boyutunda gerçekleştiğini söyledim.
Ay öyle mi diye gevşek gevşek kızın erkek muhabbetini sonlandırmayıp, birde dahil olursan;
Geçmiş olsun boktan bir arkadaşlığın sağlam temellerini attın demektir.
O kızın bilinçaltında sen bir ''arkadaşsın'' ötesi değil.
Hiçbir zaman sana yatılacak erkek gözüyle bakmaz. Yattığı erkekleri anlatacağı erkek gözüyle bakar.
Dişilerde olay fizikselden çok zihinseldir ve kur yapma olayı bilinçaltı boyutunda gerçekleşir.
Erkekler biçimli bacaklar, iri göğüs ve kalçaya tav olurken, dişiler özgüven sahibi, kendine bakan ve umursamaz erkeklere tav olurlar.
-
Aga cok iyi konustun be uzun süre sonra foruma girdim ve yanıtını gördüm.3 ay olmus. Güncelleme yaparsak o çocuğa ayar oldum ve bir güzel dövdüm. Olan bana oldu. Fikirleriniz için tsk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X