Şimdi Ara

dideral performansı düşürür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşırı heyecan yaptığımdan tansiyonum fırlıyor nefesim daralıyor bu yüzden dideral aldım
    tansiyon aşırı düşerse sızıp kalır mıyım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dideral Tansiyonu Düşürür mü?

Dideral (propranolol), yüksek tansiyon (hipertansiyon) ve hızlı kalp atışı (taşikardi) gibi durumları tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır.

Dideral Tansiyonu Düşürür

Evet, Dideral tansiyonu düşürür. Beta bloker adı verilen bir ilaç sınıfına aittir ve kalbin atış hızını yavaşlatarak ve kan damarlarını genişleterek çalışır. Bu, kanın damarlardan daha kolay akmasını sağlar ve tansiyonu düşürür.

Dideral Nabzı Düşürür

Evet, Dideral nabzı düşürür. Beta bloker olduğu için kalbin atış hızını yavaşlatır. Bu, dinlenme durumundaki ve egzersiz sırasındaki kalp atış hızını azaltabilir.

Dideral ve Alkol

Dideral ve alkol almayı birleştirmek önerilmez. Alkol ayrıca kan damarlarını genişleterek tansiyonu düşürebilir. Dideral ile birlikte alındığında bu, aşırı tansiyon düşüşüne ve bayılmaya neden olabilir.

Dideral Alkol Etkileşimi

Dideral ve alkolün etkileşimi kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişilerde Dideral alırken alkol kullanımı önemli bir soruna neden olmazken, diğerlerinde ciddi etkileşimlere yol açabilir. Bu nedenle, Dideral kullanırken alkol almamanız önerilir.

Sonuç

Dideral, tansiyonu ve nabzı düşürmek için etkili bir ilaçtır. Ancak, alkol ile birlikte alınmamalıdır. Dideral veya herhangi bir ilaç kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dün gece saat 22:00 de 1 tablet aldım üzerine en sert ve şekersiz expressodan 5 fincan aldım
    uyudum ama uyku delik deşik olduğu halde kendimi enerjik hissediyordum

gece 02:00 de performans yapayım dedim kalp krizinden gebereceğimi anlayınca çabuk yıldım
    derin nefes aldıkça ciğerlerden hırıltı geliyordu
    veremli gibi sık sık öskürdüm ve öskürdükçe su toplayan ciğerlerden balgam geliyordu

bir daha tövbe
  • İlk olarak expresso değil espresso. Diğer bir konu ise tansiyon düşürücü ilaçla kafein içeren birşey içilmez kalp krizine neden olur. Alkolla enerjinin karıştırılmamasının sebebide budur. Alkol yavaşlatırken enerji hızlandırır ve malum son.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dideral nabzı yavaşlatır başta sabah yarım akşam yarım olmak üzere günde 1 tane atılır sonra günde 2 tablete çıkarılır performansını etkilemez anti depresan değil bu
  • Hocam ben kullandım sorun olmamıştı. Kahveden olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

dideral nabzı yavaşlatır başta sabah yarım akşam yarım olmak üzere günde 1 tane atılır sonra günde 2 tablete çıkarılır performansını etkilemez anti depresan değil bu
    performans sırasında gerekli olan kan basıncının sağlanamadığını o performansa rağmen gayet sakin olmamdan anlamıştım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.