< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Östrojen değerim çok düşük. Ne yapmalıyım?
-
-
Niye bu tarz testler oluyorsun sürekli usta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisini blokladım ama saldırırsa direkt söveceğim. Adam şizofren. (Kurye İlkay)quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Niye bu tarz testler oluyorsun sürekli usta
Testosteron güç hormonu. İğneyle 11 birimi görenler var. Benimkisi 3-4 birim. Ben de iğne başlayacağım. Açıkçası 90 kgda bilek güreşi için steroid olacağım. 115 kilodan düşmem gerekiyor. Mide ameliyatı olursam 65 kg olurum 1.84 m boyda. Şu anda 40 kg dambılla 10 tekrar cheat curl yapabiliyorum. Hedef 60 kg ile yapmak. (10 tekrar) Dünya rekoru 93 kg. Bu işi dinsizlikten bile çok seviyorum, hatta teknolojiden bile.
Bir isi yapmadan kâr zarar hesabi gütmelisin bencequote:
Orijinalden alıntı: Gerçek Kafir
Kendisini blokladım ama saldırırsa direkt söveceğim. Adam şizofren. (Kurye İlkay)
Testosteron güç hormonu. İğneyle 11 birimi görenler var. Benimkisi 3-4 birim. Ben de iğne başlayacağım. Açıkçası 90 kgda bilek güreşi için steroid olacağım. 115 kilodan düşmem gerekiyor. Mide ameliyatı olursam 65 kg olurum 1.84 m boyda. Şu anda 40 kg dambılla 10 tekrar cheat curl yapabiliyorum. Hedef 60 kg ile yapmak. (10 tekrar) Dünya rekoru 93 kg. Bu işi dinsizlikten bile çok seviyorum, hatta teknolojiden bile.
Alıntıları Göster
Foruma kaydolman guc gectikce zorlasirken sirf sevmediğin biri laf atti diye bloklayip gecmek yerine kendini banlatacak isler yapman "zarar" demektir benim hesabima gore
Steroid isini yapabilecegin doktor var mi yoksa bizim cenk hoca gibi pata küte mi dalacaksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Blokladım hocam. Keşke bloklanan kişi bloklayan kişinin konularını göremese. O zaman harika olur. Alıntı yapamaması harika. Paso geldiğim saniye nickini bloklayacağım.
Kendinize östrojen basın hocam : - D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilo verirsen ve saglikli beslenirsen, bunlara ek olarak duzenli uyursan hormonlarin da duzelir. 115 kg ve 1.84 m olculerindesin. 40 kg vermen lazim.
Su an icin, sekerini duzenlemesi ve hormonlarini dengelemesi acisindan gunde 4 g myo-inositol tavsiye ederim (2 g sabah + 2 g aksam, ac veya tok karna fark etmez).
Hormon takviyesi dusunme sakin. Su an son derece sagliksizsin, kilo ve sekerini halletmen gerekiyor oncelikle.
-
75 kiloda ölebilirim. Her şey BMI değil. Makineler 115 kiloda yağ oranımı %29 gösteriyor. 90 kg olsam yeter. 10 yıl az yaşayacaksın deseler 75 kg olmam. 90 kiloda zaten şimdikinden 1000 misli iyi olurum. Gökalaf diye bir kanal var. Adam 120 kg ama inanılmaz kaslı. 8 pack var. Boyu da 1.90. Bana da 90 kg yeter.quote:
Orijinalden alıntı: ChangeOrBeCrushedKilo verirsen ve saglikli beslenirsen, bunlara ek olarak duzenli uyursan hormonlarin da duzelir. 115 kg ve 1.84 m olculerindesin. 40 kg vermen lazim.
Su an icin, sekerini duzenlemesi ve hormonlarini dengelemesi acisindan gunde 4 g myo-inositol tavsiye ederim (2 g sabah + 2 g aksam, ac veya tok karna fark etmez).
Hormon takviyesi dusunme sakin. Su an son derece sagliksizsin, kilo ve sekerini halletmen gerekiyor oncelikle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yahu arkadas, asiri obezsin, kendini vucut gelistirme yapanlarla kiyasliyorsun. Sen once saglikli BMI'a kavus da sonra dusunursun vucut gelistirmeyi. Yaglar kasa donusur denen sacmaliga inaniyorsan ona bir sey diyemem :)
Sen hicbir sey bilmedigin halde her seyi bildigini zannettigin icin sana burada ne desek bos. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi baska bir hesaptan gereksizler'de konu acip sahsima alenen kufurler etmistir. Bir de yari ciplak fotolarini yollamistir, sabah sabah istahim kacti :)
Bu da yolladigi yari ciplak fotolari.
Bu organizmayla rica ediyorum muhatap olmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 4 Aralık 2020; 13:31:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChangeOrBeCrushedKonu sahibi baska bir hesaptan gereksizler'de konu acip sahsima alenen kufurler etmistir. Bir de yari ciplak fotolarini yollamistir, sabah sabah istahim kacti :)
Bu da yolladigi yari ciplak fotolari.
Bu organizmayla rica ediyorum muhatap olmayin.
Kayra'yı ciddiye almana gerek yok da sağ üst köşedeki nedir hojam????? Türk türbanlı kız?
-
Yandaki damacanayı kafaya dikmesi yok mu ohh :)
Testesteron'un düşmesi iyi aslında kızlara ilgi duymaz en azından.
Saçların zor dökülür.
Bu arada hazır testestoron düşmüşken konu sahibi kestirir.
-
Yalniz iyi yakalamissin cunku ben hic gormemistim :D Inanmayabilirsin ama arkadasimin is thinkpad'inden giriyorum su an. Ben lgbt p.rnolari izliyorum, turbanli video'larla isim olmaz :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X