Şimdi Ara

Yağ oranı %16 ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vücut geliştirme konusunda pek bir şey bilmiyorum. Yağ oranımı düşürmek istiyorum ne yapmalıyım?

İnternette birisi spora yeni başlayanlar ilk beş altı aylık süreçte yağ yakarken kas da yapabilir diyordu. İhtiyacın %10 eksiği kalori alımı ile ağır bir antrenman öneriyordu. Yağ yakarken kas yapılabilir mi? 186 boyundayım kilom 80 zaten pek kilolu değilim bir de zayıflayıp ipince kalmak istemiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.cetin -- 7 Şubat 2017; 16:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o boy o kiloya yuzde 20 naptiniz? Neyse yag yakarken kas kutlenizi koruyabilir, hatta yavas yavas arttirabilirsiniz. Önemli olan kas kutlesini korumak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hocam o boy o kiloya yuzde 20 naptiniz? Neyse yag yakarken kas kutlenizi koruyabilir, hatta yavas yavas arttirabilirsiniz. Önemli olan kas kutlesini korumak.

Hocam siz öyle diyince bir daha ölçtüm %16 imiş sanırım daha önce yanlış ölçtüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

quote:

Hocam o boy o kiloya yuzde 20 naptiniz? Neyse yag yakarken kas kutlenizi koruyabilir, hatta yavas yavas arttirabilirsiniz. Önemli olan kas kutlesini korumak.

Hocam siz öyle diyince bir daha ölçtüm %16 imiş sanırım daha önce yanlış ölçtüm.

Hocam yag oraninizi 12 13 civari yapip, sonra bulk yapin derim. Vucudunuz disardan nasil gözüküyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

quote:

Hocam yag oraninizi 12 13 civari yapip, sonra bulk yapin derim. Vucudunuz disardan nasil gözüküyor?

Hocam skinny fat diye tabir edilen vücut tipine sahibim. Kollar, bacaklar ince ama göbek de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.cetin -- 8 Şubat 2017; 7:39:25 >

• Emre.cetin kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl ölçüyorsunuz??

• benim karın bölgemde yağ 0, benim %15 kardeş sen skinny fat'im diyorsun ve %16 diyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ Değişimi Ve 10/60 Yağ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.