Şimdi Ara

CS 1.6 Bunny Nasıl Yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
45.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler ben çok denedim mausenin ortasındaki tuşa alıyorum zıplamayı birsürü video izledim ama olmuyor
    mauseyi sağa götürdüğüm anda a ya ve zıplamaya sola götürdüğüm anda d ye ve zıplamaya basıyorum olmuyor video çok izledim adamlar süper yapıyor ben yapamadım çıldırıcam vallahi bide araştırdım dh de açılmışmı böyle bir konu diye bulamadım o yüzden yeni konu açtım şimdiden saolun

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 Bunny Nasıl Yapılır?

Counter-Strike 1.6'da bunny atlayışı, oyuncuların hızlıca ilerlemelerini ve rakiplerinden kaçınmalarını sağlayan bir tekniktir. Bunny atlayışı yapmak için şu adımları uygulamalısınız:

• Hareket tuşlarına hızlıca ve tekrar tekrar basın. En etkili sonuç için boşluk tuşunu (zıplama) ve sol kaydırma tuşunu (ileri hareket) birlikte kullanmalısınız.
    • Zıplama tuşuna tam olarak yere değdiğinizde basın. Böylece ikinci atlayışınızın yüksekliği maksimum olacaktır.
    • Son atlayışınızdan önce sola veya sağa hareket edin. Bu, atlayışınızın mesafesini artıracaktır.

Bunny Kodu

Bunny atlayışını daha kolay hale getirmek için bir kod kullanabilirsiniz:

• Konsolu açın ("~") ve aşağıdaki kodu girin: bind mwheelup +jump; bind mwheeldown +duck
    • Bu kod, fare tekerleğini yukarı kaydırdığınızda zıplama komutunu, aşağı kaydırdığınızda ise çömelme komutunu çalıştıracaktır.

İpuçları

• Bunny atlayışını ustalaşmak zaman ve pratik gerektirir.
    • Daha uzun mesafeler atlamak için atlayışlarınızın ritmini ve zamanlamasını optimize edin.
    • Düşman atışlarından kaçınmak ve köşeleri hızlıca dönmek için bunny atlayışını kullanın.

Uyarı:

Bunny atlayışını çok sık kullanmak, yorgunluğa ve hatalara yol açarak oyununuzu olumsuz etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende denedim ama yapamadım artık uğraşmıyorum deafult ayarlarla oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 27 Ağustos 2008; 16:37:30 >
  • duck ı mousewheeldown a al sonra wheel i aşşa indir ctrl bas

edt : duck anlatmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 27 Ağustos 2008; 17:13:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

duck ı mousewheeldown a al sonra wheel i aşşa indir ctrl bas

sen konularımı karıştırdın kanka ben bunny soruyorum duck nasıl yapılır diye sormadım
  • Bunny bir server eklentisidir. Eklenti dışında cfg'side vardır fakat sxe nin hiçbir sürümünde çalışmaz. Cfg bende yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

Bunny bir server eklentisidir. Eklenti dışında cfg'side vardır fakat sxe nin hiçbir sürümünde çalışmaz. Cfg bende yok .

cfg si bende var ama normal çalışmayan serverlarda adamlar default lar zaten ama yapıyorlar anlayamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Eklenti Nasıl Yapıldığı İse;

Bak düz yolsa elini spaceten çekmeden bas sağ tuşa bas sağ bak sol tuşa bas sola bak sonra olur dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 27 Ağustos 2008; 18:30:26 >
  • Def. Bunny yapabiliyorum.

Arkadaşım kendini alıştırman lazım. Zamanla alışıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bende denedim ama yapamadım artık uğraşmıyorum deafult ayarlarla oynuyorum

ben denedim baktım daha yavaş gidiyorum bende default
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Def. Bunny yapabiliyorum.

Arkadaşım kendini alıştırman lazım. Zamanla alışıyosun

arkadaşım biraz anlatırmısın tecrübeliye benziyorsun belki birşeyler öğrenebilirm
  • arkadasim post kasmayi birak bidefa up desen yeter
  • tecrübe gerektirir. burada ne kadar anlatsak boş. çalışman lazım
  • hemen yapamazsın zaten.biraz scroolla haşır neşir olman lazım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

hemen yapamazsın zaten.biraz scroolla haşır neşir olman lazım :)

scroll?
  • of bunny cfg ıhtıacc yoktur sadece ypmayı ogrenmek gerek zamanım olsaydı ayrıntılı bı sekılde yazzardım ama nse google da ara bulursun gayet guzl anlatım war wıdıo fln
  • Bilmiyorum yapmayı ama şu uplamayı kessen iyi olucakk...
    Upladığın zamanları söyliyim

attığın mesajdan 36 dk sonra 1 up 10dk sonra tekrar up yapıyorsun...
    Bırakmazsan şikayet etmek zorunda kalabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

Bilmiyorum yapmayı ama şu uplamayı kessen iyi olucakk...

Ztn upladıgı postların hepsi post sayımınde kesılcek sıkayet etmeye gerek yok bence (Kendimden biliyorm sro bolumunde cok yapardım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

Bilmiyorum yapmayı ama şu uplamayı kessen iyi olucakk...

Ztn upladıgı postların hepsi post sayımınde kesılcek sıkayet etmeye gerek yok bence (Kendimden biliyorm sro bolumunde cok yapardım )

Öyleyse mesele yok yani..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.